Hiburan By: SGMS Faida January 21, 2019 @ 12:57am

‘Aku Sayang Abang Aku Sorang Ni, Kalau…’- Aril Pilu Tujuh Tahun Kehilangan Abang

Penyanyi Aril Pilus meluahkan kesedihan kerana terlalu merindui arwah abangnya, Allahyarham Izwan Pilus yang sudah tujuh tahun meninggal dunia.

Aril menerusi laman Instagramnya memberitahu rasa rindu terhadap abang kesayangannya itu masih menebal dan tidak pernah pudar walau sebentar.

“ Assalamualaikum semua, selamat berhujung minggu, nak kongsi sedikit rasa yang setiap insan dalam dunia ni akan lalui iaitu #KEHILANGAN orang yang tersayang.

“ Hari ini genap 7 tahun Izwan Pilus pergi meninggalkan kita mengadap ilahi, rasa #RINDU yang tak pernah pudar walau sedetik mengenangkan kenangan suka duka bersama, rasa #TERKILAN melihat ada beberapa cita-cita dan impiannya yang tak sempat tercapai. Orang ni, kalau aku pergi dulu, aku nak baring sebelah kau jugak ye bang.. aku sentiasa doakan kau.

“ Semoga tenang rohnya bersama orang2 yang beriman, aku sayang abg aku sa,” katanya yang tidak mahu menulis lebih panjang kerana tidak dapat menahan sedih.

Allahyarham Izwan Pilus meninggal dunia pada 20 Januari 2012 akibat jangkitan kuman dalam darah dan kencing tikus.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 3 Jul 2018
Hiburan Tue, 1 Jan 2019

‘2019, Please Be Nice To Me’ Elyana Mohon Kekuatan Sempena Tahun Baru

Elyana menerusi status sama turut mengingatkan dirinya agar menjadi insan yang kuat fizikal dan mental dalam mengharungi cabaran hidup termasuk penyakit dihadapinya.

Hiburan Thu, 20 Sep 2018

“I Ate Cup Noodles for a Year…” – Nam Joo Hyuk Shares Difficult Past

It’s shocking that this prince-like man went through such hardship.

Selebriti Sat, 17 Feb 2018

JODOH TAK PANJANG, SUFIAN-ELFIRA PUTUS TUNANG

Terjawab sudah persoalan ‘panas’ sepanjang minggu lalu mengenai spekulasi status hubungan Elfira Loy dan Sufian Suhaimi yang dikatakan berantakan.

Hiburan Fri, 22 Feb 2019

Asyik Bawa Watak Perampas, Syazuwan Hassan Mula Jemu?

Korang rasa watak apa yang sesuai dengan Syazuwan?

LIFESTYLE Fri, 7 Sep 2018

Bosan Tersangkut Dalam Kesesakan? Cuba Aktiviti Ini!

Mati kutu dalam kesesakan trafik jadi nak buat apa? Ini sekadar pengkongsian yang boleh admin share

Hiburan Mon, 4 Dec 2017

范冰冰弟弟范丞丞回国参加真人秀

有网友爆料范丞丞从韩国回国,将参加《偶像练习生》的比赛,并放出了范丞丞的机场照。

Hiburan Tue, 4 Dec 2018

Zarina Zainoordin Bengang Asyik Ditanya Soalan Kahwin

Ish, netizen yang suka menyibuk hal orang lain…next time jangan tanya soalan sama lagi ok?

Hiburan Tue, 21 May 2019

Peminat ‘Miang’ Minta Gambar Bogel Atiq Azman

Errr…tak perlu kot sampai macam tu sekali?

Hiburan Wed, 3 Oct 2018

Ucapan Ayda Jebat Dianggap Sebagai Kurang Cerdik

Ayda Jebat tujukan ucapan itu untuk siapa sebenarnya?

| Live TV