Hiburan By: Fatin Nurain January 14, 2023 @ 3:14pm

Bakal Akhiri Zaman Bujang, Afifah Nasir Selesa Tidak Dedahkan Kekasih

Pelakon Afifah Nasir tampil membuat pendedahan dirinya bakal mengakhiri zaman bujang tidak lama lagi.

Menurut Afifah, setakat ini dia masih belum mempunyai sebarang tarikh yang tetap untuk melangsungkan perkahwinan tersebut kerana kesibukan bekerja.

“Itu saya tak tahu sebabnya jadual saya dah padat sampai Julai. So, kalau saya plan maybe lepas tu tak pun hujung tahun ke kan.  Selalu orang kahwin hujung tahun kan. Tapi InshaAllah kalau Allah izinkan tahun ni everything goes well.

“Kalau macam nak buat persiapan perkahwinan tu memang dah tahu la. Semua dah ada dalam kepala cuma belum arrange lagi. Kalau boleh saya nak tunggu bila betul-betul dah tak busy baru kita rancang,” katanya.

Enggan mendedahkan identiti individu yang berjaya memikat hatinya, Afifah menyatakan kekasihnya itu bukanlah orang yang berada dalam industri hiburan tanah air.

Namun, dia sempat menyifatkan kekasih hatinya itu seorang yang pemalu tetapi gagah apabila bersamanya.

“Saya kalau boleh nak low profile pasal relationship saya sebab saya rasa kalau dah nak dekat dengan tarikh tu of course saya akan reveal sebab orang nak tahu kan.

“Dia seorang yang gagah tapi bila dengan orang luar dia seorang yang sangat pemalu. Tak boleh bagitahu dia rahsia,” jelasnya.

Selain itu , adik kepada pelakon Anzalna Nasir ini juga turut menyatakan dia lebih selesa untuk tidak mendedahkan identiti bakal suaminya kepada umum kerana ingin menjaga privasi.

“Saya rasa macam dulu-dulu saya ada je upload gambar. Tapi saya rasa macam if he is the one my future husband, kita keep it low profile and kita respect privacy dia sebab dia bukan orang dalam industri. So, dia tak berapa suka from being expose,” katanya.

@mstarmalaysia Wahh nak kahwin dah ya. Semoga dipermudahkan urusan ya Afifah Nasir. #mstar230109 #afifahnasir #mstaronlineofficial #beritatiktok ♬ original sound – mStar Official

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 20 Apr 2021

Bayaran Dividen KWSP Sehingga 75 Tahun TIDAK Benar

Dapatkan maklumat lanjut di kaunter KWSP dan talian yang disediakan…

Hiburan Sun, 16 Sep 2018

山脚下男孩25周年开唱「我们做到了!」

「山脚下男孩」七子因吴彬安在去年逝世而无法圆满,其他六位成员承诺「会带着彬安」一起上台;故在怀缅彬安的环节上,特别摆着麦克风「留下彬安位置」,并凭歌《都有你在》唱出思念之情。

Hiburan Tue, 1 Oct 2019
Hiburan Thu, 28 Mar 2019
Hiburan Mon, 14 Oct 2019
Trending Mon, 1 Jun 2020

Kementerian Arah TNB Perjelas Isu Bil Elektrik Melampau

Diharap isu ini dapat diselesaikan dengan kadar segera

Featured Mon, 18 Oct 2021

Cikgu Sekolah  Memandu Tunjuk Alat Sulit Kini Diburu Polis

Tindakan tidak senonoh seorang guru sekolah memandu yang melakukan gangguan seksual kepada pelajarnya kini diburu pihak polis. Difahamkan, suspek bertindak membuka zip seluar sebelum mengeluarkan alat sulitnya untuk ditunjukkan kepada mangsa. Menurut Ketua Polis Daerah […]

Featured Sun, 26 Apr 2020

Rakyat baru pulang dari Indonesia paling tinggi positif COVID-19

Langkah Kerajaan mewajibkan kuarantin 14 hari berkesan