Hiburan By: Fatin Nurain January 14, 2023 @ 3:14pm

Bakal Akhiri Zaman Bujang, Afifah Nasir Selesa Tidak Dedahkan Kekasih

Pelakon Afifah Nasir tampil membuat pendedahan dirinya bakal mengakhiri zaman bujang tidak lama lagi.

Menurut Afifah, setakat ini dia masih belum mempunyai sebarang tarikh yang tetap untuk melangsungkan perkahwinan tersebut kerana kesibukan bekerja.

“Itu saya tak tahu sebabnya jadual saya dah padat sampai Julai. So, kalau saya plan maybe lepas tu tak pun hujung tahun ke kan.  Selalu orang kahwin hujung tahun kan. Tapi InshaAllah kalau Allah izinkan tahun ni everything goes well.

“Kalau macam nak buat persiapan perkahwinan tu memang dah tahu la. Semua dah ada dalam kepala cuma belum arrange lagi. Kalau boleh saya nak tunggu bila betul-betul dah tak busy baru kita rancang,” katanya.

Enggan mendedahkan identiti individu yang berjaya memikat hatinya, Afifah menyatakan kekasihnya itu bukanlah orang yang berada dalam industri hiburan tanah air.

Namun, dia sempat menyifatkan kekasih hatinya itu seorang yang pemalu tetapi gagah apabila bersamanya.

“Saya kalau boleh nak low profile pasal relationship saya sebab saya rasa kalau dah nak dekat dengan tarikh tu of course saya akan reveal sebab orang nak tahu kan.

“Dia seorang yang gagah tapi bila dengan orang luar dia seorang yang sangat pemalu. Tak boleh bagitahu dia rahsia,” jelasnya.

Selain itu , adik kepada pelakon Anzalna Nasir ini juga turut menyatakan dia lebih selesa untuk tidak mendedahkan identiti bakal suaminya kepada umum kerana ingin menjaga privasi.

“Saya rasa macam dulu-dulu saya ada je upload gambar. Tapi saya rasa macam if he is the one my future husband, kita keep it low profile and kita respect privacy dia sebab dia bukan orang dalam industri. So, dia tak berapa suka from being expose,” katanya.

@mstarmalaysia Wahh nak kahwin dah ya. Semoga dipermudahkan urusan ya Afifah Nasir. #mstar230109 #afifahnasir #mstaronlineofficial #beritatiktok ♬ original sound – mStar Official

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 5 Apr 2022

Guru Tahfiz R*gol 13 Pelajar Dihukum Mati, Lapan Daripada Mangsa Disahkan Hamil

13 Pelajar dalam lingkungan usia antara 12 tahun dan 16 tahun.. Allahuakbar, kesiannya..

Hiburan Sat, 2 Jun 2018

Muzik Video ‘Lavida Raya’ Dapat Sentuhan Anak

Kos pembikinan muzik video singlenya itu tidak terlalu mahal berbanding I Am Me. Penggambaran dilakukan dia rumah sendiri dan saya menggunakan penari daripada kalangan rakan-rakan sendiri termasuk dua anak saya iaitu Cik B dan Kacak sebagai watak utama. Cayalah!

Hiburan Thu, 13 Dec 2018

Gandingan Mantap Nabila Huda, Faizal Hussein Dalam ‘M4M4’

Semasa pemilihan para pelakon, Nabila Huda atau Abil memang menjadi pilihan kami semasa skrip dihasilkan.

Trending Hari Ini Tue, 12 May 2020
Trending Fri, 15 Jun 2018

Nick Jonas Perkenalkan Priyanka Chopra Kepada Keluarga. Bukti Hubungan Mereka Serius

Bawa Priyanka ke majlis perkahwinan keluarganya, bukti hubungan Nick Jones dengan pelakon Bollywood itu serius.

Featured Mon, 25 Jul 2022
Hiburan Fri, 15 Dec 2017

AZWAN KOMBOS PILIH HARUM DALIA

Bagi pasangan Azwan Kombos dan Ezzaty Abdullah, apa pun nama yang akan diberikan kepada bayi sulung mereka itu sudah semestinya mempunyai maksud yang baik-baik.

Featured Thu, 4 Aug 2022

| Live TV