Hiburan By: Salma Syahbuddin June 12, 2018 @ 2:17am

Berang Dengan Ibu Tiri? Abil Luah Rasa Menerusi Instastory

Semalam sahaja kecoh apabila pelakon berbakat besar, Nabilah Huda memuat naik instastory beliau yang menunjukkan beliau kesal dan marah dengan tindakan ibu tirinya? Dan, mengakui bahawa masanya sudah tiba untuk beliau menceritakan kisah sebenar disebalik perlakuan biadap individu terbabit.

Dalam perlembangan lain,penyanyi Amy Search telah mendirikan rumah tangga bersama Nourish pada tahun 2003 dan mempunyai tiga orang cahaya mata.

Apapun, semoga Abil terus kuat dalam menghadapi dugaan sepanjang bulan ramdan ini dan diharap agar segala masalah yang menimpa kedua-belah pihak dapat diselesaikan dengan cara yang lebih baik.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 19 Oct 2019

李佩玲与玛莎携手开唱!1231多元种族跨年盛宴

红遍海内外的两名19岁大马巨肺型歌手李佩玲和玛莎将于12月31日,以其天籁高音唱响云顶云星剧场,与国人倒数迎接全新的2020年!

Events Tue, 9 Jul 2019

林子祥笑称演唱会不需嘉宾!从小对榴莲有阴影

林子祥笑称演唱会不需嘉宾!虽然常来大马,但自小就对榴莲有阴影……

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

PAW Patrol Live Di Istana Budaya 29 November- 2 Disember 2018

Pementasan ini akan berlangsung selama 1 jam 30 minit termasuk dua ‘acts’ dan ‘intermission’, dengan menggabungkan pendekatan kostum yang inovatif untuk membantu membawa watak-watak PAW Patrol!

Hiburan Mon, 20 Nov 2017

Biar Orang Kutuk Broken English .. Yang Penting Dapat Jumpa..

Salah ke kalau temuramah dengan Broken English.. Tak kisahlah apa orang cakap yang penting dapat jumpa

Hiburan Thu, 17 Jan 2019
Hiburan Thu, 3 Oct 2019

Che Ta Tak Nak Kongsi Zain!

Apa cerita pulak ni?

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

朱浩仁《Rain On Me》1229举办粉丝见面会

带着全新专辑《Rain On Me》回归乐坛的朱浩仁,将于12月29日(星期六)下午2时,在蕉赖Leisure Mall底层大厅举办粉丝见面会!

Hiburan Fri, 25 May 2018

Bila Dah Pulih, Fendy Kongsi Cerita Ya!

Assalammulaikum kesayangan abang. Untuk makluman semua abang sihat saja kat sini. Sakit pun cuma sikit saja. Tak ada la sampai teruk sangat macam yang hangpa (kamu) tengok tu. Ironman pun boleh sakit, takkan la abang yang macam ni tak boleh sakit…

Hiburan Thu, 5 Jul 2018

周杰伦花式调侃 《中国新歌声》开播前欢乐多

在《新歌声》当了三年的导师,周杰伦已经从那个原本有点害羞的大男孩,变成了会花式调侃的「皮皮伦」!今年录像还未开始,他就贡献了“奶茶”、“歌词”等多个话题梗,频频上了热搜,那么他在节目中表现到底有多皮呢?

Hiburan Fri, 12 Oct 2018

| Live TV