Hiburan By: SGMS Faida January 18, 2019 @ 8:45pm

’Beri Kami Masa, Peluang Perbaiki Kesilapan’- Ibu Haneesya Hanee Mohon Netizen Henti Tohmahan

Susulan kontroversi yang melanda anaknya, Haneesya Hanee bekas juara Dewi Remaja musim 2018/2019, ibunya Nor Sakuraneeda tampil memohon maaf.

Luahnya di laman Facebook, dia memohon netizen dan orang di luar sana agar memaafkan kesalahan anaknya.

“Tetapi percayalah, kesilapan dilakukan itu adalah kerana dia terlalu tertekan dengan hidup menjadi anak yang sempurna.

“Tolong maafkan dia dan jangan ungkit aib dia… beri masa untuk saya perbaiki kesilapan dalam mendidik anak. Dia anak yang baik tidak pernah abai tanggungjawab sebagai anak,” katanya yangmemohon maaf mewakili Haneesya.

Sementara itu, wanita ini memberitahu kekhilafan ini berpunca daripada kerana tidak pandai mendidik anak.

“Dia selalu pimpin tangan saya naik dan turun tangga, saya juga pimpin tangan dia masa dia belajar dalam industri seni ini, kini masa saya untuk saya pegang tangan disaat dia jatuh bila ALLAH beri teguran.

“ALLAH bukan sengaja menegur dia dengan keras tapi kerana ALLAH sayang dia dan saya. Saya tidak leka jadikan dia Malaikat.

“Dan dia tidak leka jadi syaitan… berilah masa, ruang, peluang untuk kami berdua perbaiki kesilapan yang terjadi ini,” luahnya.

Tambahnya, dia meminta pihak luar memberi ruang kepada anaknya untuk memperbaiki kesilapan dalam masa sama turut berterima kasih atas sokongan menaikkan semangat anaknya.

“ Buat semua keluarga dan penyokong yang tak jemu support kami ucapkan jutaan terima kasih. Terima kasih juga pada yang menepuk tangan penuh sindiran atas ujian yang ALLAH bagi pada kami.

“ Terima kasih juga kerana disaat anda mengeji Allah tunjukkan siapa yang masih ikhlas bersama kami. Kepada mereka yang sanggup datang kerana risau, hanya ALLAH sahaja mampu memberi kebaikan. Terima kasih masih percaya dan memberi peluang untuk Haneesya untuk buktikan dia bukan ‘fake’.

“Tapi dia insan baik hati hanya menjadi mangsa ibu yang inginkan kesempurnaan yang terbaik buat anaknya …Maafkan saya,” tambahnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 9 Jul 2019

Dikecam Sebab Seksi Sangat, Apa Komen Nadia Brian?

Nadia Brian memohon maaf kepada pihak yang tersinggung dan terguris dengan gaya pemakaiannya bagi menjayakan sebuah sesi fotografi baru-baru ini.

Trending Mon, 22 Jun 2020
TECH Fri, 11 Jan 2019

Complete Your Gaming Experience With These Accessories

We all need a smooth mouse, good keyboard and

Hiburan Mon, 11 Feb 2019

“Saya Tak Sanggup Dah…”- Nabila Huda Ajak Selebriti Kurangkan Post Gambar Peribadi

Jaga-jaga bila menulis komen, INGAT, banyak mata yang memandang…

Hiburan Sat, 12 Oct 2019

‘Teringin…Tapi Siapalah Saya Kan’- Siti Nurhaliza

Dalam perkembangan lain, Siti bakal terbang ke Adelaide, Australia untuk menjayakan konsert di Festival Theatre Adelaide pada 18 Oktober ini.

Events Fri, 14 Sep 2018
Hiburan Mon, 20 Aug 2018

Sharifah Amani Bagi Warning?

Namun, sebaik sahaja ditanya oleh netizen filem manakah yang mengundang spekulasi pelakon popular Gubra ini, Amani bagaimanapun tidak menjawab persoalan tersebut dengan hanya berdiam diri

| Live TV