Hiburan By: Salma Syahbuddin October 15, 2018 @ 4:00pm

Cantiknya! Misha Omar Kini Berhijab

Penyanyi yang popular menerusi lagu Bunga-Bunga Cinta ini dilihat telah berkongsi video di laman instagram beliau sambil mengenakan hijab. Dan, ternyata ramai yang memuji penampilan Kak Mitch itu.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Ayuh ke mydin gong badak, terengganu …bermula 4.30-6.30 ptg ni..jumpa kak mitch di sanaaaaa!!!!

A post shared by Misha Omar (@mishaomar) on

Wah, rata-rata followers Kak Mitch bersetuju agar beliau terus mengenakan hijab. Takpe, kita doakan jelah okay. Kot-kot ini adalah salah satu cara untuk kakak kita ni, berjinak-jinak mengenakan hijab sebelum mengambil keputusan untuk berhijrah sepenuhnya kan?
 
Apapun, kami di xtra.com.my pun bersetuju, Kak Mitch berhijab memang sangat cantik. Tak jemu mata memandang gitu!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 18 May 2018

Nama Pengiring Meghan Markle Akhirnya Terjawab

Thomas Markle menarik diri dari menghadiri majlis perkahwinan itu selepas dilaporkan terpaksa menjalani pembedahan jantung awal minggu ini.

Hiburan Thu, 13 Dec 2018

Gandingan Mantap Nabila Huda, Faizal Hussein Dalam ‘M4M4’

Semasa pemilihan para pelakon, Nabila Huda atau Abil memang menjadi pilihan kami semasa skrip dihasilkan.

Hiburan Mon, 25 Mar 2019

Issey Belum Bersedia Cari Jodoh?

Semoga Issey berjumpa jodoh yang sesuai lepasni okay. No stress Sey!

Hiburan Sat, 4 Aug 2018

Syoknya Street Racing?

Street racing biasanya dijalankan di atas jalan raya, pinggir bandar dan juga di atas lebuhraya. Contohnya, perlumbaan street racing dapat dilihat dalam filem Fast & Furious dan Need For Speed.

Hiburan Wed, 19 Sep 2018

Pelakon Filem Paskal Akhirnya Bertemu ESSCOM

Diharap segala proses memberi keterangan berjalan lancar

Hiburan Thu, 7 Nov 2019
Contest Mon, 26 Aug 2019

xtra好康头 | 送你林子祥《开心演唱会2019》云顶站入门票

xtra好康头 送你林子祥《开心演唱会2019》云顶站入门票,让他用微笑征服你的心,见识不一样的林子祥。

Hiburan Sat, 9 Dec 2017

Angelina Jolie Tiruan Tidak Jalani Pembedahan

Menjalani 50 pembedahan untuk kelihatan seperti pelakon Hollywood Angelina Jolie menggemparkan dunia dengan wajah terbarunya

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

Tersalah Muatnaik Foto, Neelofa Mohon Maaf

Jangan kecoh-kecohkan keadaan, Lofa dah minta maaf tu…

Hiburan Mon, 14 Oct 2019

Aqeef Anaqi Ikut Ibu Bapa Menunaikan Umrah!

Wahhh..murahnya rezeki si cilik ini!

| Live TV