Hiburan By: Syafiqa Irdina December 19, 2019 @ 11:00am

Dato’ Fazley Yaakob Dimalukan?

Penyanyi yang juga chef selebriti popular iaitu Dato’ Dr. Fazley Yaakob, baru-baru ini meluahkan rasa kekecewaannya. Eh, kenapa?

Dr. Fazley Yaakob menerusi laman media sosial Instagram miliknya meluahkan rasa kecewa terhadap segelintir masyarakat yang memalukan keluarganya apabila tidak menghormati privasi mereka ketika sedang bercuti.

 

 
Kejadian yang memalukan diri dan keluarganya itu berlaku apabila terdapat sebuah keluarga yang berteriak memanggil mereka dan mengambil gambar keluarganya secara sembunyi.
“Kalau dia minta elok-elok mesti saya bagi, atau tanya dan sapa serta memberi salam mesti saya akan jawab. Masalahnya, masih ada orang yang kurang ‘cara’ apabila bertemu orang lain. Apa nak buat?,” bengang Dato’ Dr. Fazley Yaakob.
Dr. Fazley Yaakob kemudiannnya menegur keluarga berkenaan untuk selfie bersama namun ditolak pula oleh salah seorang daripada keluarga tersebut dengan memberikan jawapan bahawa mereka tidak berminat dengan artis. 
 
Melihat kepada posting yang dimuat naik, kejadian tersebut semestinya memberi kekecewaan buat Dr.Fazley Yaakob dan keluarganya.
 
Apa-apapun, orang berbudi kita berbahasa. Kalau tidak minat dengan mana-mana artis sekalipun janganlah pulak cakap di hadapan artis tersebut. 
 
Semoga yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan. Peace!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Tue, 16 Oct 2018

Kyoto Protocal to Tour Entire Malaysia and Tickets are FREE!

It’s just for their #MilikKita Tour.

Hiburan Fri, 29 Jun 2018

Korang Dah Ready Untuk Padi Reborn Exclusive Live In KL?

Tujuh tahun Padi ‘hilang’ sebentar. Kami sudah bersiap sedia menguasai pentas untuk menghiburkan Sobat Padi di Malaysia. Wohooo, tak sabar!

Hiburan Sat, 8 Sep 2018

Cheryl Samad Kembali Beraksi Dalam The Bridge

Cheryl Samad kini muncul dengan drama terbaru lakonannya yang bakal ditayangkan di saluran ntv7 pada 26 November ini berjudul The Bridge

LIFESTYLE Fri, 16 Nov 2018

Here are 4 Great Places You Can Visit with the Family This Holiday Season

The long holidays are coming so it’s time to travel somewhere with the family.

Hiburan Sat, 21 Jul 2018

Tahniah! Datuk A. Aida Dan Pelakon Ariff Aziz Selamat Disatukan

elepas tiga bulan menjalin hubungan serius, pasangan ini mengambil keputusan untuk berkahwin.

A. Aida yang merupakan produser terkenal dinikahkan oleh Jurunikah dan Imam 2 Masjid Darul Ehsan Subang Jaya, Mohammad Imran Nasohah.

Hiburan Wed, 11 Dec 2019

Intan Najuwa Bengang Dengan Netizen!

Jaga tepi kain sendiri dah lah ye!

Hiburan Mon, 20 May 2019

Ebby Yus Terkejut Wanita Muda Nak Derma Buah Pinggang

Untung Ebby Yus, ramai yang masih sayang dengan dia. Semoga cepat sembuh bang!

Hiburan Fri, 25 May 2018

Bila Dah Pulih, Fendy Kongsi Cerita Ya!

Assalammulaikum kesayangan abang. Untuk makluman semua abang sihat saja kat sini. Sakit pun cuma sikit saja. Tak ada la sampai teruk sangat macam yang hangpa (kamu) tengok tu. Ironman pun boleh sakit, takkan la abang yang macam ni tak boleh sakit…

Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Bila ‘Hantu’ Bawa Tuah kepada Dalimawati

Hantu bukan sebarang hantu ok?

Hiburan Tue, 12 Feb 2019

| Live TV