Featured By: Atiqah Johari August 10, 2022 @ 6:22pm

Didakwa Lupa Diri Selepas Capai Populariti, Ini Respons Iman Troye – “Apa Yang Berlaku Disebabkan…”

Penyanyi Iman Troye dikatakan sukar untuk memberi kerjasama sejak mencapai populariti selepas lagunya yang berjudul Teman berjaya mendapat tempat dalam kalangan pendengar.

Bukan itu sahaja, Iman juga dikatakan sukar untuk dihubungi sama ada secara panggilan mahupun kiriman mesej jika terdapat perkara penting yang ingin dimaklumkan kepadanya.

Memetik laporan BH Online, Iman atau nama sebenarnya Siti Nur Iman Alyssa Sahabudin kini menerima banyak rungutan daripada pelbagai pihak.

Tampil menjelaskan perkara sebenar, Iman menafikan dakwaan yang dilemparkan ke atas dirinya yang mengatakan dirinya telah berubah selepas mencapai populariti.

“Sebenarnya nombor digunakan termasuk nombor untuk keluarga, teman rapat dan kerja. Jadi, agak mustahil untuk saya membelek satu demi satu mesej dihantar, terutama jika mesej dihantar serentak.

“Ada kala, emak pun tak tahu saya berada di mana, sedangkan di rumah.

“Saya minta maaf jika ada pihak terasa dengan cara kami berkomunikasi. Saya juga minta maaf bagi pihak pengurusan, insya-Allah, kami akan memperbaiki kelemahan berlaku,” katanya kepada BH Online.

Jelasnya lagi, dia mengakui bahawa ada kalanya dia terlepas pandang dan juga terdapat nombor yang tidak dikenali menghubunginya.

“Apa yang berlaku disebabkan saya terlepas pandang. Ada ketikanya, ada juga nombor tidak dikenali menghantar mesej,” jelasnya.

Untuk info, Iman merupakan pelajar jurusan muzik di Universiti Teknologi MARA (UiTM). Dia juga pernah muncul di papan iklan Times Square.

Sumber: BH Online

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 18 Aug 2018

Fatehah Mustapa Inspirasi Wanita Dalam Dunia Sukan Berbasikal

Semangat dan jati diri yang tinggi menjadikan Fatehah seorang pelumba basikal yang sangat dikagumi.

Trending Sat, 31 Jul 2021

Apa Kesudahan Drama Ayahanda? Jangan Lupa Saksikan Episod Akhir Malam Ini!

Drama Ayahanda mendapat perhatian ramai semenjak ia mula bersiaran dan menemui penonton pada 10 Julai lalu. Selain memaparkan jalan cerita yang tidak klise, aksi pelakon yang hebat seperti Jalil Hamid, Fauziah Ahmad Daud, Fikry Ibrahim,

Hiburan Tue, 15 Jan 2019
Featured Wed, 18 May 2022

“Saya Dah Lama Nak…” – Baby Shima Dedah Wajah Dan DM Lelaki Ajak Lakukan Seks

Aduhai… Dah takda kerja lain ke? Harapnya ada tindakan yang diambil ke atas individu macam ni 😤

Hiburan Wed, 24 Jul 2019
Hiburan Wed, 5 Sep 2018

2018「台湾之夜」嗨翻全场!陈建年加码一首歌迷呼赚到

2018「台湾之夜」嗨翻全场!大马原住民歌手Reza Salleh以及来自台湾的柯智棠、吴汶芳和陈建年四小时轮番接唱,让歌迷一次听过瘾。

Hiburan Fri, 16 Aug 2019
Hiburan Sun, 9 Dec 2018

| Live TV