Featured By: Salma Syahbuddin February 9, 2023 @ 4:05pm

Didakwa Perampas, Ini Respons Shila Amzah – “Kalau Betul, Saya tidak Akan Ganggu Ubai”

Selepas mengaku sedang menjalin hubungan cinta bersama pempengaruh media sosial, Ubai Mz, Penyanyi Shila Amzah kini dituduh pula sebagai perampas.

Ia selepas Ubai didakwa mempunyai hubungan dengan seorang penyanyi dan juga pempengaruh yang sering tampil menerusi videonya sebelum ini.

Memetik laporan mStar,  Shila berkata, sekiranya dakwaan tersebut adalah benar maka dia tidak akan mengganggu kekasihnya itu apatah lagi berani memulakan sesuatu hubungan atas kesengsaraan orang lain.

“Kalau betul mereka bersama, saya pun tidak akan berkawan atau mengganggu Ubai lebih-lebih lagi nak bahagia tapi atas kesengsaraan orang lain,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

 

Bagaimanapun, tidak mahu membiarkan tuduhan ini berpanjangan, Ubai tampil memberikan penjelasan menerusi siaran langsung di TikTok miliknya.

Ubai atau nama penuhnya, Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli, 25, menjelaskan, hubungannya bersama penyanyi dan pempengaruh itu hanyalah sekadar rakan baik sahaja.

Bahkan, keakraban yang ditunjukkan sebelum ini adalah atas dasar kerja semata-mata dan tidak lebih dari itu.

“Itu adalah atas urusan kerja dan ia telahpun selesai. Cuma masih ada beberapa projek bersama yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

“Soal isu ada hubungan atau dakwaan yang mengatakan Shila perampas itu tidak benar kerana kita tidak dapat mengubah benda yang sudah lepas dan hanya boleh belajar dari kesilapan lalu. Malah, saya dan dia tidak bergaduh dan kami baik-baik sahaja,” jelasnya.

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 24 Jan 2022

Akibat Penggal Kepala Ibu, Suspek Kini Berdepan Hukuman Gantung

Baru-baru ini bapa kepada suspek yang dipercayai memenggal kepala ibunya pada 15 Januari lalu di kediaman mereka yang terletak di Kampung Baru Pasir Penambang, Kuala Selangor dikatakan telah memaafkan perbuatan anaknya itu. Namun, harini Mahkamah

Featured Mon, 27 Jun 2022
Trending Thu, 11 Oct 2018

1943年旧照赫见「西装男低头滑手机」

智慧型手机可说是近代最好、最便利的发明之一,然而,最近推特上疯传一张照片,照片拍摄于1943年,却有人「低头滑手机」?

Trending Tue, 4 Sep 2018

Doktor Melecur Selepas Bilik Dibakar Pesakit Mental

Doktor lelaki berusia 50-an melecur 30 peratus di badan manakala jururawat berusia 30-an melecur lima peratus di bahagian muka dan badan.

Featured Tue, 19 Jun 2018

| Live TV