Featured By: Fatin Nurain December 27, 2022 @ 2:26pm

Didakwa Tiada ‘Job’ Gara-Gara Kurang Muncul Di Kaca TV, Neelofa Tampil Beri Respons Padu – “Saya Happy Macam Ni”

Usahawan dan selebriti terkenal Neelofa tampil memberi respons mengenai kerjaya terkininya selepas dikatakan tiada ‘job’ kerana sering membuat Live di TikTok, baru-baru ini.

Menerusi sebuah video yang tular di TikTok, Neelofa kelihatan begitu tenang untuk membalas komen dari salah seorang peminatnya yang rindu melihat kemunculannya menerusi kaca televisyen.

“Lofa takda job ke asyik buat live je sekarang? jarang masuk TV,” komen peminatnya.

Menurut Neelofa, dia memilih untuk tidak membuat banyak pekerjaan buat masa kini kerana ingin menumpukan komitmennya sebagai seorang isteri dan ibu.

“Saya pilih untuk tidak membuat banyak kerja kerana itu adalah pilihan saya. Saya pun cakap, sekali setahun pun cukup lah saya buat Next To Neelofa.

“Kalau tiap-tiap minggu saya keluar TV, tak terbuatlah saya punya kerja sebagai seorang ibu dan seorang isteri. Jadi, saya ada banyak kerja yang saya kena uruskan dan saya happy macam ni. Doakan saya ya,” katanya.

@lofa.world paham sisturrr? 😂 #Neelofa #fypシ #FYP #InnaiNunha ♬ original sound – lofa.world

Menjengah ke ruangan komen, perkongsian tersebut telah meraih pelbagai respons yang rata-ratanya kagum dengan prinsip selebriti itu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 8 Jun 2019

Sibuk Jual Kek, Nadiyah Shahab Tangguh Bulan Madu

Hebat penangan kek Absolut Chocolat pasangan selebriti ini!

Featured Thu, 1 Sep 2022
Events Thu, 6 Feb 2020
Hiburan Mon, 20 Nov 2017

AIMAN TINO SAKIT TEKAK?

Aiman kelihatan sedikit terganggu dengan vokalnya ketika menyanyikan lagu tersebut.

Hiburan Sun, 21 Apr 2019

「马来魔」郑建威摘大马预选赛冠军!5月赴中国参赛

「马来魔」郑建威摘马来西亚预选赛冠军!5月初赴中国参加《中国新说唱》60 秒个人赛。

Featured Fri, 17 Apr 2020

Polis kenal pasti pasangan suami-isteri ‘angkuh’ lolos sekatan jalan raya PKP

Ismail Sabri beri ingatan jangan cuba perdaya pihak berkuasa

Hiburan Fri, 30 Nov 2018

Konsert Duo Dinamik Dapat Pujian, Tomok & Black Contoh Terbaik Penyanyi ‘From Zero To Hero’

Rasa macam kembali ke tahun 1999 pula pada malam ini. Masih ingat ketika di zaman New Boyz sedang popular, saya pernah berdepan dengan insiden lucu apabila van yang kami naik hampir terbalik kerana diserbu peminat.

Hiburan Sat, 6 Jan 2018

Khatam Al-Quran Sewaktu Usia 6 Tahun

Seawal usia 6 tahun, anak sulungnya, iaitu Bella sudah pun khatam Al-Quran.

| Live TV