Hiburan By: SGMS Faida August 18, 2018 @ 2:00pm

Fasha Sandha Terima Lamaran Kahwin?

Alahai, cuba nasib ya dik? Semalam, pelakon Fasha Sandha telah berkongsi kisah lamaran seorang pemuda di laman Instastory.

Nampaknya, komen tersebut menarik minat Fasha untuk membalasnya.

“ Pagi-pagi Jumaat budak 18 tahun dah ajak kahwin…Haih.

Apa pun terima kasih sebab ada keinginan nak kahwin dengan kakak yang dah tak berapa muda ni dik oiii,” tulis Fasha di Instagram.

Tambah pelakon berusia 34 tahun itu, dia menasihatkan agar lelaki itu belajar terlebih dahulu dan membantu keluarga sebelum berfikir tentang perkahwinan.

“Adik… baru 18, jangan la ajak kakak kahwin. Belajar dulu OK. Tolong keluarga awak dahulu,” katanya.

Jaga-jaga dik, Abang Aidil Aziz jealous nanti! Atau mungkin adik ini masih belum tahu bahawa Fasha sudah berpunya… Cuba tengok klip di bawah, sweet kan? 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 30 Nov 2018
Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Wow! Kafe G Dragon Kaut Untung Hampir RM 60,000 Sehari

Populariti kafe ‘Untitled,2017’ bukan saja dibantu oleh hebahan yang dibuat media tempatan dan antarabangsa tetapi termasuk jutaan peminat G Dragon sendiri.

Hiburan Sun, 24 Nov 2019

赴中国年度盛典领殊荣!玛莎以「最具潜力新人」姿态进军中国

继茜拉成第二位受王炳智力捧的马来歌手,玛莎以「最具潜力新人」姿态 强势进军中国 。

Hiburan Tue, 28 Jan 2020
LIFESTYLE Tue, 18 Sep 2018

5 Local Drugstore Foundation Dupes for Oily Skin

Keep shine at bay, all day every day with these ringgit-friendly alternatives!

Events Wed, 5 Feb 2020

[VIRAL] Lari Dan Hilangkan Diri, Sajat Tutup Muka Dengan Tudung Sebab Nak Elak Jemaah Malaysia

Mana yang perlu tegur, tegur lah dengan cara paling berhemah

Hiburan Wed, 23 May 2018

Kilafairy Dikecam Kerana Berpakaian Ketat, Nak Tayang Apa Tu?

Gambar tersebut juga seterusnya menimbulkan perbalahan apabila Kilafairy turut membalas komen netizen dalam bentuk sindiran

Hiburan Tue, 6 Aug 2019

Terpilih Saat Akhir, Wany Hasrita, Amira Othman Berangkat Tunai Haji Esok

Sebenarnya saya dalam keadaan tidak bersedia tetapi bila berfikir semula…

Hiburan Fri, 22 Feb 2019

“Laporan Polis Berasingan Akan Dibuat”- Misha Omar

So, lepasni nak post apa-apa kat media sosial kena fikir dulu okay

Hiburan Thu, 2 May 2019

Demi AMBU, Laudya Cynthia Bella Belajar Hidup Tanpa Telefon!

Tambah isteri kepada Engku Emran ini, dia juga teruja berkesempatan dapat menikmati pengalaman mandi dari sumber air sungai setiap hari.

| Live TV