Hiburan By: SGMS Enal December 3, 2017 @ 7:23am

Fathia Latiff Sebak Dapat Pujian Tun Mahathir

Nur Fathia merupakan salah seorang selebriti tanah air yang kini dilihat semakin berani menyuarakan pendapat berkaitan politik walaupun kadang-kadang apa yang diperkatakan oleh pelakon wanita ini adalah isu yang sudah berlalu.

Lebih menarik lagi, baru-baru ini bekas Perdana Menteri iaitu Tun Dr. Mahathir turut memuji keberanian Fathia dalam menyatakan apa pandangannya terhadap isu politik semasa.

“Bila kita diatas, orang sanjung kita mcm nak rak . Well, itu perkara biasa 🙂 Tapi, bila kita sudah tua, atau jatuh, orang kata kita ni dah tak relevan, macam-macam mereka kata, kata kita ni nyanyok, kata kita gila, takdak akai, itu lah dinamakan kacang lupakan kulit yang sememangnya lumrah kehidupan,” tulis Fathia.

 Sementara itu, Fathia turut berasa sebak apabila pujian tersebut datangnya daripada mulut Tun sendiri. Adakah Fathia akan masuk bertanding pilihan raya akan datang? Sama-samalah kita nantikna.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 4 Apr 2019
Events Tue, 12 Dec 2017

TONTON GOES THE XTRA MILE!

Check out these new and exciting announcements!

Hiburan Sun, 28 Jul 2019
Events Sat, 26 Jan 2019

Gabungan Jaclyn Victor, Siti Nordiana Hangatkan Pentas Prelude AJL33

Wow! Kalau showcase prelude pun dah meremang bulu roma, apatah lagi kalau AJL33 nanti kan?

Hiburan Thu, 8 Aug 2019

泰风来袭!泰国人气男团「SBFIVE」817来马会见粉丝

泰风来袭!泰国人气男团「SB FIVE」8月17日来马会见粉丝~

Hiburan Wed, 11 Sep 2019
Hiburan Fri, 15 Nov 2019
Hiburan Thu, 19 Apr 2018

Nora Danish Menangis Kerana Bayinya Dikecam Netizen?

Nora kecewa dengan sikap netizen yang menghina bayinya yang tidak bersalah. Baginya, anak merupakan kurniaan tuhan yang perlu disayangi, bukan dihina.

Hiburan Thu, 20 Jun 2019

Tiket ‘Licin’, 911 Gegarkan Quill Convention Center Sabtu Ini!

Kumpulan vokal popular dari United Kingdom, 911 mengakui teruja tiket konsert 911 The Reunion akan berlangsung pada 22 Jun ini di Quill Convention Center, Kuala Lumpur, habis terjual sejak tiga hari lalu.

Hiburan Wed, 7 Aug 2019

| Live TV