Hiburan By: Salma Syahbuddin April 6, 2018 @ 10:09am

FattZura Ada Love Bite?

Baru-baru ini pasangan paling hot di Malaysia telah menghabiskan masa mereka dengan mengambil peluang bercuti di Bali. Mungkin ini adalah masa yang sesuai untuk berehat dan menenangkan fikiran selepas kedua-duanya sibuk dengan majlis perkahwinan mereka. 

Namun, bukan itu yang hendak dikongsikan tetapi, netizen semakin cekap menjalankan kerja mereka dengan mengambil tahu setiap inci tentang pasangan ini. 

Menerusi satu perkongsian di laman twitter, kelihatan netizen mempersoalkan kononnya terdapat kesan merah dileher penyanyi dan pelakon cantik itu yang dikatakan sebagai love bite! 

Namun, kesahihan gambar tersebut masih tidak dikenal pasti kerana netizen cuma mengagak sahaja. Apapun, kalau betul lah itu gigitan cinta, FattZura kan sudah berkahwin . Jadi apa salahnya! Hashtag no more halal gap.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 26 Aug 2022

“Cara Cakap Pun Sama” – Netizen Terkejut Jumpa Kembar Fazura

Kembar Fazura yang terpisah ke ni? Cara cakap pun nak sama dah 😅😍

Featured Mon, 15 May 2023

Salute! Netizen Puji Tindakan Sharnaaz Ahmad Titip Ucapan Penghargaan Buat Ibu & Bekas Isteri

Ni lah namanya teamwork! Sentgiasa menghargai antara satu sama lain😍

Hiburan Sat, 15 Feb 2020

Ronan Keating全球首唱新歌!让粉丝度过浪漫情人节

「爱尔兰男神」Ronan Keating 选择在2月14日与大马粉丝共度浪漫情人节,并于现场首唱他即将于今年5月推出的新专辑里的新歌《One Of A Kind》让大马粉丝惊喜不已。

Hiburan Fri, 6 Dec 2019
Hiburan Wed, 29 Mar 2023
Featured Mon, 8 May 2023