Hiburan By: Padin September 16, 2023 @ 2:11pm

Followers Instagram Naik 25,000! Video Mesra Dalam Kolam Kena Kecam, Fasha Sandha Hanya Mahu Tunjuk Kebahagiaan Suami Isteri

Jumlah pengikut Instagram milik aktres cantik berbakat, Fasha Sandha meningkat lebih 25,000 selepas video mesra dalam kolam bersama suami, pelakon Aidil Aziz viral.

Biarpun dikecam hebat gara-gara memuat naik aksi berkenaan, Fasha mendedahkan video terbabit meraih hampir sejuta tontonan.

ARTIKEL BERKAITAN: Sweetnya! Fasha Sandha & Aidil Aziz Kongsi Aksi Mesra Dalam Kolam – “My Forever Love”

ARTIKEL BERKAITAN: “Saya Hanya Menjalankan Tugas & Komitmen” – Fasha Sandha Tampil Respons Video Mesra Dalam Kolam Bersama Suami

ARTIKEL BERKAITAN: Aksi Mesra Fasha Sandha & Aidil Aziz Jadi Perhatian, Netizen Luah Rasa Kurang Senang! – “Seram Lah Content Macam Ni”

“Saya menyedari perkara itu selepas membuat semakan di Instagram. Sejujurnya, saya menghargai pengikut atau peminat yang masih setia bersama saya biarpun video yang saya muat naik dikritik.

“Pengikut Instagram saya naik 25,000 selepas video itu tular. Biarpun ada yang cakap nak unfollow, tapi pelik sebab yang mengikuti saya lebih ramai.

“Mungkin ada yang suka dengan konsep pemasaran seperti itu sebab lebih ‘real’ dan berbeza berbanding konsep biasa yang digunakan. Alhamdulilah, saya masih dipercayai oleh jenama dan diberi ruang,” katanya.

Fasha ditemui pada majlis pelancaran produk jamu terbaharu daripada Inayah Beauty iaitu Beunita di Forest Valley, Cheras sebentar tadi.

Menjelaskan klip video mesra yang dimuat naik merupakan komitmen sebagai duta bagi jenama produk kecantikan terbabit, Fasha tidak meletakkan kesalahan kepada netizen yang mengecam.

“Apabila saya diberi tanggungjawab, itu menjadi sebahagian komitmen saya untuk mempromosikan. Kalau ada sesetengah pihak yang merasakan ia sensitif, saya tak boleh buat apa-apa.

“Saya tak meletakkan kesalahan kepada mereka yang mengecam dan meninggalkan komen negatif. Ada yang tak suka, ada juga yang boleh terima. Video itu sebenarnya untuk menjadi inspirasi kepada mereka yang sudah berkahwin.

“Kami keluarkan video itu untuk muat naik yang penuh pada hari ini. Tapi, apa sahaja pandangan kami akan terima. Kami mahu tunjukkan kebahagiaan suami isteri.

“Bukannya mahu menunjuk-nunjuk, tapi ini menjadi momen kasih sayang untuk diingati anak-anak pada masa akan datang,” katanya.

Dalam pada itu, Ketua Pegawai Eksekutif Inayah Beauty, Dini Qistina Latifi, memohon maaf jika video itu menimbulkan sebarang rasa kurang senang.
 
“Kami memohon maaf jika video terbabit mendatangkan rasa kurang senang. Pihak kami melihat Fasha antara selebriti yang masih ada ‘spark’ dengan suaminya. Itu perkara yang sangat baik kerana tidak semua pasangan yang sudah lama berkahwin mempunyai rasa itu.
 
“Beunita merupakan salah satu konsep produk kami yang merapatkan hubungan intim antara suami isteri. Kami memilih Fasha kerana dia adalah seorang selebriti yang sangat komited,” katanya.

Pelancaran Beunita berkonsepkan Puteri Perak membawa maksud produk ini menggunakan resepi asli jamu tiga orang bidan Perak dengan menggunakan 20 bahan premium.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 11 Aug 2022
Trending Thu, 27 Sep 2018

Lorong Tengah Hanya Untuk Memotong, Netizen Sindir Pemandu ‘Bengap’?

Kalau dalam situasi video tadi, andai kata kereta yang record & kereta mangsa keadaan stay kiri je (since kiri kosong), bezza yang laju tu tak perlu pun jadi pelesit tukar lorong kiri ke kanan hujung hujung (memang bahaya sebab blind spot). Ini tak…

Trending Mon, 28 May 2018

Cayalah! ‘Spiderman’ Benar Wujud Di Kota Paris

Sementara itu, Datuk Bandar Paris, Anne Hidalgo dalam kenyataan di Twitter telah menghubungi dan memberi penghargaan kepada Mamoudou Gassama.

Trending Thu, 28 Dec 2023
Trending Thu, 1 Mar 2018

神乎其技!日本15岁绘师用颜色笔画出「真」钻石

最近,一组超逼真的「宝石画」在日本推特上流传。画上的宝石不仅很有光泽,还立体度十足。大家纷纷猜测画画的是谁,真相公布后,所有人都大吃一惊,原来那名神秘绘师是一名年仅15岁的少年。