Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Del14 November 20, 2019 @ 4:24pm

Funky Fresh Studios Dan JD Sports Malaysia Bergabung Tenaga Anjur Junior Dance Camp 2019

Mahu menari seperti penari cilik Armani Kowachee? Kini anda juga boleh belajar cara-cara ekspresi diri melalui tarian hip hop seperti Armani yang juga merupakan duta termuda JD Sports Malaysia (JDS) dan sering membuat persembahan di atas pentas, dan video muzik selebriti Malaysia. 

Funky Fresh Studios (FFS) dengan kerjasama JDS akan menganjurkan buat julung kalinya Junior Dance Camp 2019 (JDC 2019) yang akan diadakan di REVER, Life Centre Kuala Lumpur pada 30 November hingga 1 Disember 2019. 

Bertujuan untuk mencungkil bakat dan minat kanak-kanak dan remaja berusia dari 7 hingga 17 tahun di dalam tarian Hip Hop dan koreografi, FFS telah mengaturkan beberapa tenaga pengajar yang hebat dan terkenal di dalam bidang tarian hip hop di Malaysia untuk menyumbang bakat dan pengalaman mereka di JDC 2019 seperti Faruq Suhaimi, Racheal Law, Nasty Aus, Danial Hisham, Peot Walawei, Beat My Bois, Daztenacity dan Armani Kowachee sendiri. 

Ketika ditemui sewaktu majlis pelancaran JDC 2019 di pusat membeli-belah The Curve semalam, Pengarah Urusan Funky Fresh Entertainment Network, Siti Hadzrah Abdul Rahim berkata “Kami berharap JDC 2019 akan menjadi platform yang berterusan yang mampu mencungkil bakat kanak-kanak yang bertaraf bintang seperti Armani dan menyediakan ruang bagi mereka mencapai impian di dalam bidang tarian secara profesional satu hari nanti.”

Armani turut menghiburkan tetamu yang hadir dengan tarian yang sungguh mengujakan sehingga kami tidak percaya yang dia baharu berusia 10 tahun!

Majlis sidang media itu turut dihiburkan dengan persembahan bertenaga dari teraju kumpulan hip hop Malaysia, NICO G yang mendendangkan dua lagu dari album terbaharu mereka ‘Black Edition Vol.1’ iaitu ‘KGB’ dan ‘Siaga’. 

Baca: NICO G Pertaruhkan KGB, Tampil Dengan Imej Lebih Ghetto!

Baca: NICO G Sedia Gegarkan Negara Dengan ‘Siaga’

Sebarang info lanjut boleh didapati di www.juniordancecamp.com  atau laman instagram  mereka @junior.dance.camp.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Selebriti Wed, 22 Apr 2020
Hiburan Wed, 10 Jul 2019
Hiburan Mon, 15 Apr 2019

Mamak Puteh’s Turn to Finally Bring Home the RM10,000 Prize

Luck was on Mamak’s side last night!

Hiburan Tue, 15 May 2018

Betulkah Isteri Izzue Islam Amal Ilmu Hitam?

Namun, melihat kepada ketenangan Awin menangani masalah tersebut, Izzue agak terkilan dan sedih dengan sikap netizen pada masa sekarang

Hiburan Fri, 15 Feb 2019

Sweetnya Ucapan Ulang Tahun Hafiz Buat Ibu…

Kasih ibu membawa ke syurga…selamat hari jadi Puan Liza!

Hiburan Wed, 10 Oct 2018

Natasha Hudson Mengaku Dah Kembali Single

Natasha dan penyanyi dan komposer muzik, Carleed berkahwin pada April 2012 dan ia adalah perkahwinan ketiganya.

Hiburan Wed, 2 May 2018

Kenapa Agaknya Janna Nick Pilih Lelaki Sederhana?

Menurut Janna, sekiranya hatinya terbuka untuk mendirikan rumah tangga, dia lebih selesa mencari lelaki yang sederhana kerana wang bukanlah penentu kebahagian seseorang

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Rahsiakan Perkahwinan, Bienda Mohon Maaf

Takkanlah saya nak beritahu kami ‘nikah gantung’ sebab nak simpan duit. Mesti akan timbul pelbagai prasangka buruk hanya kerana saya artis…

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

Kazar Terkejut Anak Kandung Sengaja Sebar Gambar Cium

Kazar telah beberapa kali menasihati anaknya untuk berhati-hati dalam setiap perkara yang dilakukan. Namun, Ira tetap melakukan perbuatan yang sama.

Hiburan Mon, 29 Jan 2018

Sesiapa Sahaja Berhak Untuk Memberi Komen atau Pendapat

“ Setiap orang berhak memuat naik perkongsian atau melayangkan komen, dan sebagai pemerhati, dirinya juga bebas memberikan maklum balas andai ia bertujuan baik. ” Apa cerita nak tahu , jom baca

| Live TV