Featured By: Aqilah Paharuzi August 26, 2022 @ 6:32pm

Gara-Gara Nak ‘Cancel’ Fazura, Individu Ini Dikecam Netizen

Heboh di ruangan media sosial Twitter mengenai usahawan dan pelakon, Nur Fazura yang meninggalkan komen tanda setuju terhadap pendapat pengarah, Michael Ang di Instagram.

Fazura meninggalkan komen pada sebuah hantaran milik Michael yang memohon netizen untuk tidak melebih-lebih dalam memberi pandangan terhadap isu bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak yang dimasukkan ke dalam penjara.

“Pada netizen-netizen dah dah la komen dan buat video menghina yang melampau naw naw tu. Pak Ajib pun dah masuk penjara. Bukan nak back up atau sokong Pak Ajib but saya rasa hukuman dah jatuh so biarkan la.

“And just wish him well. Dalam kes mahkamah ni kadang-kadang kalau lawyer buruk orang tak bersalah pun jadi salah. Cuma orang tu sendiri aje tahu dia salah atau tak. So move on aje la kesian family dia orang bila baca komen-komen yang so evil tu,” tulisnya di Instagram Michael.

Aktres Pisau Cukur itu meninggalkan komen emoji tanda bagus dan berbentuk hati menandakan tanda setuju terhadap pendapat Michael di hantaran pengarah itu.

Susulan itu, seorang individu telah memuat naik tangkapan skrin luahan hati Michael itu di ruangan Twitter berserta komen Fazura dengan kapsyen, “Fazura is cancelled lol.”

Bagaimanapun, ramai dalam kalangan netizen yang tampil menyebelahi aktres Manisnya Cinta Di Cappadocia itu dengan berkata Fazura berhak untuk meluahkan apa yang dirasakan.

Rata-rata netizen menghentam individu berkenaan kerana didakwa memperbesarkan hal kecil dan tidak matang seperti itu.

“Lahh, itu hak dia nak komen apa. Kau dah kenapa? Benda ni pun nak dijadikan isu untuk cancel orang. Lagipun komen emoji je,” kata seorang netizen.

“Pentaksub memang gini ke? Orang nak kedamaian dan ketenangan pun jadi salah,” tulis netizen lain.

Artikel Berkaitan: “Cara Cakap Pun Sama” – Netizen Terkejut Jumpa Kembar Fazura

Artikel Berkaitan: [VIDEO] “Terima Kasih Jual Inai Murah..” – Netizen Dakwa Komen Nur Fazura Perli Seseorang, Che Ta Tampil Bersuara!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 21 Jun 2021

Kisah Neelofa Jadi Inspirasi Bantu Pesakit Covid-19

Tindakan selebriti dan usahawan popular Neelofa yang menyumbang RM90,000 untuk membeli katil elektronik bagi membantu pesakit Covid-19 menjadi inspirasi kepada pihak lain untuk melakukan perkara yang sama. Baru-baru ini, Asri Ahmad Academy bersama Murtadha Dakwah […]

Featured Mon, 25 Apr 2022
Hiburan Thu, 12 Jan 2023
Hiburan Mon, 23 Jul 2018

10 Male Hollywood Celebrities Who are Shorter than 170cm

They always look taller in screens.

Hiburan Thu, 23 Apr 2020
Featured Thu, 25 Aug 2022
Hiburan Mon, 12 Feb 2018

HAEL TAK BOLEH BAYANG HIDUP TANPA HELENA

Helena merupakan anugerah terindah dalam hidupnya dan kemenangan ini ditujukan khusus untuk bayi comel itu…Alahai, sweet la daddy Hael ni…

Featured Tue, 27 Aug 2019
error: Content is protected !!