Hiburan By: Salma Syahbuddin July 20, 2018 @ 7:28am

Gelagat Artis Malaysia Menari #KekeChallenge Memang Cool!

Fenomena tarian yang digelar sebagai Keke Challenge ini nampaknya semakin mendapat sambutan bukan sahaja di luar negara tetapi di Malaysia. 

Dan, cabaran yang dibuat ini bukan sahaja berjaya mencuri perhatian generasi muda masa kini tetapi, golongan artis juga tidak melepaskan peluang menyahut cabaran #kekechallenge #inmyfeelings  peminat-peminat mereka. Jadi, apa tunggu lagi jom kita layan artis-artis kita menari #kekechallenge yang super cool ini!

  1. Betty Rahmad
 

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad) on

2. Siti Sarah

3. Azira Syafinaz
 

4. Bella Dally

 

 

A post shared by Bella Dally (@belladally) on

5. Ismail Izzani
 
 

A post shared by one and only (@ismailizzani_) on

6. Irfan Haris
 
 

A post shared by #hilang (@irfannharis) on

7. Izzue Islam
 
 

A post shared by i z z u e i s l a m (@izzueislam) on

8. Ika Nabila

Wah, bukan main lagi artis kita menyahut cabaran #inmyfeelingschallenge #kekechallenge ni kan?  Nampaklah effort artis kesayangan korang ni untuk penuhi permintaan peminat kesayangan mereka. Tepuk!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 24 Jul 2019

PU Riz ‘Anak Emak’ ke?

Emak segalanya bagi saya.

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

Buat Seks Pun Bising! Mas Khan Bengang Dengan Jiran…

Memalukan kan? (sambil tepuk dahi)

Fab Foodies! Thu, 21 Dec 2017

THIS STALL IN BANGSAR SELLS NASI KANDAR FOR RM3 ONLY!

Hardcore foodies everywhere, you’re welcome!

Hiburan Fri, 11 Oct 2019
Hiburan Fri, 25 Oct 2019

Menyeramkan! Rasai Pengalaman Bersama TRAIN TO BUSAN Hanya Di Genting Highlands!

Ingat ya, sekali dah masuk memang tak boleh patah balik guys!

Events Wed, 18 Apr 2018

Pulau ‘Is Too Mainstream’, Percutian Sungai ‘Is The New Trend’!

Pilihan penginapan 3 hari 2 malam di pinggiran Sungai Kinabatangan nyata memacu adrenalin sang pengembara tegar seperti anda dan xtra senaraikan 5 sebab anda WAJIB opted percutian Sungai ini, dan lupakan pelancongan mainstream ke Pulau, serius!

Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Hilang 20 Kg, Apa Rahsia Ramlah Ram?

Sebelum ini berat badan saya 70 kilogram dan ada juga kawan-kawan ‘membawang’ pasal saya tetapi itulah orang kata buat kita semangat. Terbaiklah kak!

TECH Mon, 28 May 2018

Instagram Bakal Dedah Ciri Muzik Di Instagram Stories Tak Lama Lagi

Buat anda kaki media sosial Instagram, ini untuk anda – boleh tambah lagu di Instagram Stories

Hiburan Fri, 15 Dec 2017

SEUNG RI BIG BANG DAN RALINE SHAH IN A RELATIONSHIP?

Raline Shah kini bahagia bersama Seung Ri Big Bang. Adakah benar tentang relationship mereka ini? 

Hiburan Tue, 17 Apr 2018

Itu Bukan ‘Baby Bump’ – Fazura

Jelasnya, jika hamil dia tidak akan sekali-kali merahsiakannya tetapi akan berkongsi berita baik itu kepada semua peminat yang mendoakannya.

| Live TV