Featured By: Fatin Nurain November 15, 2022 @ 11:50am

Imbau Zaman Berlakon Istanbul Aku Datang, Lisa Surihani Beri Sokongan Buat Tomok

Pelakon Datin Lisa Surihani meluahkan rasa terujanya apabila dapat bertemu semula dengan penyanyi Tomok ketika di program realiti stesen televisyen berbayar, baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di Instagram, Lisa menyatakan rasa gembira apabila dapat bertemu dengan Tomok yang pernah berganding dengannya menerusi filem, Istanbul Aku Datang.

“Unplanned mini Istanbul Aku Datang reunion. 🥰 happy to see Azad and my dear sister Tisha again after so long,” tulisnya.

Dalam perkongsian tersebut, Lisa turut memuji dan memberikan sokongan buat penyanyi itu untuk terus bekerja keras untuk melayakkan dirinya ke pusingan akhir pertandingan realiti tersebut.

“Tomok, Lisa tumpang happy and kagum tengok Tomok perform setiap minggu sampai look forward nak tengok apa agaknya creativity menarik yang akan Tomok persembahkan no matter what challenge.

“You have always been so humble dan tak boleh nafikan juga, Tomok ada courage yang tinggi menyahut cabaran dan nampk sangat Tomok kerja keras dan tidak senang putus asa.

“Kualiti pendirian yang dihormati. Alhamdulillah, mara ke minggu seterusnya! All the best for the final two weeks!,” katanya.

Hasil tinjauan di ruangan komen, rata-rata pengikutnya meluahkan rasa teruja dan turut terimbau dengan babak-babak menarik menerusi filem lakonan mereka.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 23 Sep 2018

Anytime! Lisa Surihani Dah Siap Sedia

Kata pelakon berusia 32 tahun ini, dia dan suami mementingkan soal pendidikan anak-anak kerana ia membabitkan kos yang mahal sekarang.

Hiburan Tue, 30 Jul 2019

Sindir Penyanyi Muda ‘Bodoh’, Nabila Huda Beri Penjelasan

Harap dipermudahkan segala masalah mereka

LIFESTYLE Wed, 7 Mar 2018

Kalau Anak Degil, Adakah Rotan Habuannya?

Anak suka memberontak? Tak mahu dengar kata? Memang buntu dibuatnya… Semua masalah ada penyelesaiannya, jom amalkan 5 C ini!

Trending Mon, 8 Jul 2019

Myokymia Boleh Ganggu Tumbesaran

Menggeletar sebelum dia disahkan positif mengalami penyakit Myokymia

Hiburan Sun, 18 Sep 2022

“Kalau Tak Puas Hati Cakap Depan-Depan” – Ayda Jebat

Motif nak cakap belakang kan? Jumpa depan lah

Eat Travel Wed, 1 Apr 2020

Resipi mudah terung panggang ala piza

Terung pun sedap jika tahu cara memasak

Hiburan Wed, 8 Aug 2018

Saharul Ridzwan Tak Mahu Bawa Watak Sama Lagi

Selepas lima tahun bergelar pelakon, Saharul mengaku pandangannya terhadap industri hiburan dan populariti sudah berubah.

Trending Sat, 16 Mar 2019

Lepas 5 Hari Suntikan Botox, Wanita Maut

Seorang ejen hartanah yang berusia 32 tahun telah meninggal dunia pada 13 Mac lalu, ia beberapa hari setelah beliau mendapatkan suntikan botox di sebuah klinik estetik. Dikatakan bahawa wanita itu terkena serangan jantung dan sawan […]

Featured Fri, 12 Mar 2021

Pelakon Risteena Munim Sah Bergelar Isteri Isa Khan

Tahniah buat kedua mempelai, sama cantik sama padan❤️