Featured By: Atiqah Johari November 2, 2022 @ 9:19pm

Individu Batal Hasrat Mahu Beri ‘Gift’ Selepas Beto Kusyairy Dedah…

Pelakon hebat, Beto Kusyairy memuat naik sebuah hantaran di Instagram Stories (IGS) berkongsi mengenai kiriman yang diterimanya daripada individu yang ingin memberikan hadiah kepadanya.

Menerusi hantaran terbabit, individu tersebut menghubunginya dengan menyatakan ingin memberi ‘gift’ kepadanya.

Namun, selepas pelakon filem Mat Kilau tersebut menjelaskan bahawa dirinya tidak mengambil atau membuat ‘review’, individu tersebut terus membatalkan hasrat untuk memberi ‘gift’ itu.

“Salam. Kami nak bagi ‘gift’ pada encik.

“Terima kasih… tapi saya tak buat review tau.

“Ouh takpelah kalau macam tu,” tulis Beto.

Susulan itu, Beto menyatakan bahawa ‘gift’ yang ingin diberi oleh individu tersebut bukanlah ‘gift’ jika dia perlu untuk melakukan ‘review’.

“Heh… itu bukanlah ‘gift’ maksudnya,” jelasnya dalam hantaran.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 6 Apr 2018

South Korea’s First Gay Idol Shares That He was Bullied by Other Idols!

He has expressed his reasons to coming out and even revealed that other idols have bullied him before.

Eat Travel Wed, 9 Jan 2019
Featured Wed, 13 Oct 2021

Terjejas Akibat Pandemik, Forum Perniagaan PKS BH Bantu Usahawan

Kegiatan ekonomi di Malaysia jelas terkesan sejak wabak Covid-19 melanda terutama terhadap Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS). Ketika negara kita telah memasuki fasa endemik, sedikit sebanyak memberi sinar baru kepada para usahawan PKS. Terdapat hampir […]

Featured Tue, 30 May 2023

“Model Paling Hodoh Di Muka Bumi!” – Diva AA Kutuk Baju Toto Aina Abdul, Pereka Fesyen Tampil Beri Penjelasan

Ni lah namanya kreativit, at least orang dah boleh faham konsep baju Aina😎

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA? – FARID KAMIL

Kelihatan adik Farid iaitu Fadzil Zahari turut hadir bagi menemani abangnya dalam perbicaraan tersebut. Selain itu, rakan artis seperti Azhan Rani dan Azad Jasmin juga kelihatan bagi memberikan sokongan kepada beliau

Featured Mon, 9 Jan 2023
error: Content is protected !!