Hiburan By: Khairil Khusyairi November 2, 2022 @ 7:17pm

“Jangan Ingat Boleh Terlepas” – Isteri Zamani Bengang Wang Bayaran Konsert Lesap, Penganjur Tampil Buka Mulut

Isteri kepada penyanyi terkenal Zamani, mendakwa suaminya tidak mendapat wang bayaran ketika menjayakan Konsert Doa Buat Zamani lalu.

Memetik laporan Harian Metro, isteri Zamani, Nur Juliana atau lebih mesra dengan panggilan Julie memuat naik hantaran tersebut di aplikasi WhatsApp sehingga mejadi perbualan peminat.

“Aku ni hanya ada dia je dalam hidup aku tau, apa dosa dia sampai korang (kamu semua) tergamak buat dia macam tu. Sampai sekarang dia masih percaya korang kawan dia.

“Lagi seminggu nak operate ni. Apa niat baru nak bagitahu benda ni semalam. Memang dia tengah down (kecewa) sekarang. Korang happy kan?

“Kalau dia decide putus harapan untuk hidup atau apa-apa jadi kat dia nanti lepas operation, sumpah aku cari korang sampai lubang cacing la se**n…cctv semua ade,” tulisnya.

Menurut Julie lagi,  dia berharap individu tersebut menerima balasan atas perbuatan yang dilakukan.

“Kesian laki aku satu sen pun tak dapat. Tapi dia dapat hidu dari awal dah. Tapi jangan ingat boleh terlepas. Aku lagi bijak dari korang,” tulisnya.

Tampil mejawab dakwaan tersebut penganjur yang menganjur konsert tersebut iaitu Indera Entertainment berkata perkara itu sudah diselesaikan dengan Zamani secara baik, Sabtu lalu.

“Saya terkejut apabila Julie menghantar WhatsApp kepada seseorang mendakwa saya menipu duit show suaminya dan mengakui tidak menerima bayaran satu sen pun.

“Saya dah berjumpa dengan Zamani, Sabtu lalu dan menjelaskan semuanya yang tiket memang tidak dijual. Saya pun ajak dia pergi kepada pihak penjual tiket iaitu mytickets.asia.

“Mereka belum closing dan berjanji akan buat minggu ini. Saya kata kita datang bersama dan akan tahu berapa jumlah tiket dijual. Saya dah jelaskan semua pembayaran berkaitan dan untung hanya lebih RM4,000 saja,” jelasnya.

Tambah pihak penganjur, mereka sedaya upaya memenuhkan ruang penonton walaupun jualan tiket konsert tersebut hambar.

“Kita akan penuhkan supaya nampak keadaan cantik. Waktu jumpa Zamani Sabtu lalu, saya buat penjelasan dan keadaannya ketika itu okey. Dia dah jelas semuanya.

“Sebelum berpisah kami bersalaman dan berpelukan. Dia kata tak mengapa dia nak selesaikan pembedahan dan selepas itu kita mula kerja semula macam biasa. Saya tak faham kenapa perkara ini berbangkit,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 3 Jan 2020

Take A Look At 2020’s Bridal Trends With This Malaysian Designer’s Night At The Museum

Darling, you look pretty in white but you look exceptional in Adila Long..

Events Tue, 12 Dec 2017

CHECK OUT MALAYSIA’S VERY FIRST PASTRY FESTIVAL!

If you love all things bread, cake, pie and pastry, then get your butt over to the Academy Pastry Festival Malaysia 2017.

Featured Wed, 7 Sep 2022

Elizabeth Tan Turut Diganggu Individu Berstatus Isteri Orang – “Macam-Macam Saya Terima”

Kesian Lizzy selalu kena ganggu dekat sosial media sendiri.. Tak ada rasa malu agaknya..

Trending Tue, 3 Apr 2018

Bekas Isteri Nelson Mandela Meninggal

Wanita itu dimasukkan ke hospital Johannesburg awal tahun lalu kerana penyakit buah pinggang dan serta mengalami kesakitan pada salah satu kakinya.

Hiburan Tue, 19 Nov 2019
Trending Wed, 15 Nov 2017

RM5.96 Bilion Wang Belum Dituntut (WTD) Yang Belum Dituntut

Banyaknya wang yang tidak di tuntut sebanyak RM 5.96 billion ,apa kata jom check mana tahu ada nama anda dalam senarai ini

Hiburan Mon, 12 Aug 2019
Hiburan Tue, 9 Oct 2018

Di Saat Janna Nick Dikritik Hebat Jadi Pengacara, Pelakon Ternama Ini Tampil Beri Pujian

Janna tidak memegang cue card (kad petunjuk) dan tuturnya begitu yakin, saya percaya Janna telah menghafal turutan program. Terbaik Janna!

Hiburan Tue, 14 Aug 2018

Al- Fatihah, Tiada Lagi Opie Panji …

Allahyarham yang berusia 48 tahun itu dikejarkan ke HTAA 4 Ogos lalu selepas mengadu sesak nafas di rumahnya di Indera Sempurna sebelum dirawat di hospital itu.

| Live TV