Hiburan By: Salma Syahbuddin October 13, 2018 @ 10:00am

“Keep Guessing Guys” – Betty Rahmad Mahu Enjoy Moment Mengandung

Sejak video kejutan yang dibuat oleh beliau untuk suami tercinta tentang kehamilannya menjadi antara favourite ramai netizen, Betty kini dilihat semakin berseri-seri. Dan ramai peminat beliau memberitahu bahawa seri itu datang daripada baby. Betul ke?

Bagi adik kesayangan pelakon dan pengarah, Erma Fatimah, walaupun terdapat sebilangan netizen mengutuk tentang penampilannya yang dilihat semakin ‘mengembang’ namun Betty enggan mempedulikan kata-kata negatif mereka. Bagi Betty, dia cuma mahu menikmati setiap momen bergelar wanita pregnant. 

“Kembang kuncup ke sis redho orang nak comment apa. I just wanna enjoy my pregnancy journey dan paling penting my little ones is healthy. In shaa allah, Pray for us dan keep guessing it’s a boy or girl. “

 

Rata-rata followers beliau mendoakan kesejahteraan beliau dan baby. Yeay! Tak sabar rasanya nak tengok baby Betty kan?
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 2 Mar 2019

‘ Bella…Saya Minta Maaf’- Aliff Aziz Sedia Terima Kecaman Warganet

Kesilapan saya pada Allah, biar saya uruskan. Kesalahan saya pada ibu bapa, itu tanggungjawab saya…

Hiburan Wed, 8 Jan 2020
Selebriti Sat, 1 Feb 2020

Rebecca Nur Islam Meraung Di Lapangan Terbang?

Rebecca Nur Islam dan anak-anak meraung hiba di lapangan terbang. Kenapa ya?

Hiburan Wed, 24 Oct 2018

Tahniah! Hadiah Hari Jadi Paling Indah, Rossa Dikurnia Gelaran Datuk Seri

Lima tahun yang lalu saya dianugerahkan gelaran Dato, hari ini saya dianugerahkan darjah kebesaran negeri Pahang sebagai Datuk Seri…

Hiburan Mon, 24 Jun 2019

‘Sumpah Saya Tak Ingat’- Radhi OAG Lupa Frasa Cerai

“Saya berharap dia jujur kepada mahkamah kerana proses ini sangat rumit. Malah, saya juga terikat dengan komitmen kerja,” kata Ayu.

Events Fri, 9 Nov 2018

林绿入戏太深拍摄现场「强吻」庄可比!

林绿入戏太深拍摄《我的非一般岳母》现场「强吻」庄可比!

Hiburan Sun, 14 Jul 2019
Hiburan Wed, 2 Jan 2019

Kayda Aziz Akui Sukar Ulangi Kehebatan Ibu

Kadang-kadang usaha tu penting untuk berjaya okay!

Hiburan Fri, 30 Nov 2018
Hiburan Thu, 10 Jan 2019

Soal Jodoh, Syazwan Zulkifli Lebih Selesa ‘Low Profile’

Bila ‘Pali’ buka mulut soal jodoh…hehe

| Live TV