Hiburan By: SGMS Fas February 12, 2018 @ 1:17pm

KHAI BAHAR PUAS JADI ‘VAMPIRE’ ?

Khai Bahar, 24,  akui ada kelemahan dalam persembahannya membawakan lagu “Bayang” di pentas Anugerah Juara Lagu ke 32 yang berlangsung di Stadium Axiata Arena, Bukit Jalil malam semalam.

Pun begitu, beliau bersyukur dinobatkan sebagai Penyanyi Pilihan Samsung dengan membawa pulang  sebuah telefon pintar Samsung Galaxy A8+ berserta trofi.

“Khai sudah buat yang terbaik dan daripada penilian juri terbukti ada kekurangan Khai di mana-mana,” ujar Khai berhubung kekalahannya menduduki tempat teratas  AJL32 yang dimiliki rakan penyanyi seangkatannya, Hael Husaini mahu pun Haqeim Rusli.

 “Khai tidak tahu apa kelemahan yang juri dapat melihat pada persembahan Khai,” tambah penyanyi yang mula dikenali melalui aplikasi smule ini”.

Jelasnya, membawa lagu Bayang ciptaan Harry Khalifah dan lirik oleh Patrick Anohada amat berat bukan kerana stress atau susah tetapi untuk menjiwai lagu tersebut mengikut konsep ala ala vampire yang dipersembahkannya.

“Khai puas hati kerana konsep terbakar dengan imej ala-ala vampire yang direalisasikan di atas pentas menjadi bahkan penonton pun seronok serta bersorak,” tambah pemilik nama penuh Muhammad Khairul Baharuddin ini tenang.

Namun berkali-kali  Khai  memberitahu, dia akur dengan keputusan pihak juri yang lebih arif menilai di mana letak kelemahannya membawa lagu tersebut.

Menyentuh kos konsep  perbelanjaan, kata Khai “Biarlah itu menjadi rahsia,” sambil berharap ada rezeki lagi buatnya tahun hadapan.

Well, tahniah buat Khai Bahar kerana persembahannya juga cukup baik pada malam AJL32! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 29 Jul 2019

Ehem…Aedy Ashraf Tayang Wajah Buah Hati!

Cantik betul girlfriend Aedy ni kan?

Hiburan Tue, 19 Jun 2018

Heechul Confessed that He Slept with Hani and Bora Before!

They are very close to each other but close enough to do that?

Hiburan Tue, 23 Aug 2022
Featured Thu, 18 Nov 2021

Malaysia Dijangka Hadapi Gelombang Baharu COVID-19 Disember Ini

Ya Allah, lindungi keluarga dan negara kami♥

Featured Tue, 7 Dec 2021
Hiburan Fri, 25 May 2018

Alycia新歌《坏话》被电台禁播

入围「娱协30」新人推荐奖的Alycia相隔多一年终有新作,惟其中的《坏话》 却因歌词内容,遭到电台禁播。

Fab Foodies! Wed, 12 Sep 2018

Nangka Ke Durian? Chef Selebriti Terkenal Ini Pula Dikecam Netizen

Bagaimanapun, gambar durian tersebut telahpun dipadam. Namun, netizen kan cekap jalankan kerja mereka!