Featured By: Khairil Khusyairi February 9, 2023 @ 3:45pm

KJ Sah Jadi DJ Hot FM Mulai Rabu Depan

Tular di media sosial sebelum ini stesen radio Hot Fm mengemukakan tawaran kepada bekas Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin untuk menjadi penyampai radio bagi segmen Bekpes Hot untuk bergandingan bersama Fara Fauzana, Johan dan Muhammad Azmir Selamat atau AG.

Terkini, Media Prima Audio (MPA) hari ini mengesahkan Khairy akan bertugas sebagai penyampai di stesen radio Hot FM, mulai Rabu depan.

MPA menambah, selaras dengan ‘tagline’ stesen radio Hot FM iaitu ‘Yang Hangat dan Terbaik’, kehadiran Khairy bersama penyampai Bekpes Hot pasti memberi suntikan baharu buat Hot FM dan warna yang lebih menarik untuk segmen terbabit.

Ketua Pegawai Eksekutif MPA, Nazri Noran berkata, peluang menawarkan Khairy sebagai penyampai radio diambil Hot FM bagi memastikan pengisian dan kandungan segmen Bekpes Hot lebih segar dan relevan kepada pendengar.

“Khairy atau KJ bukan sahaja ahli politik dan pemimpin yang hebat, tetapi juga beliau pempengaruh yang mempunyai impak besar buat rakyat Malaysia.

“Kehadiran KJ bukan hanya akan memberi sesuatu yang berbeza kepada pendengar menerusi gandingan ahli politik, pelawak dan penyampai radio, tetapi dimensi baharu untuk landskap radio negara.

“Pengisian dan kandungan segmen akan diolah untuk menjadi lebih segar, komedi yang melucukan, celoteh dan gelak tawa yang menghiburkan serta mampu memberi aura positif kepada pendengar,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Nazri berkata, pelantikan Khairy diharap memberi impak lebih baik kepada Hot FM sekali gus dapat menarik lebih ramai pendengar baharu.

“Jutaan terima kasih dan penghargaan kepada KJ kerana sudi menyertai kami sebagai penyampai Bekpes Hot,” katanya.

Sementara itu, Pengarah Rangkaian Kandungan Hot FM, Shah Hayatudin berkata, stesen radio itu sedang berbincang dengan Khairy untuk menampilkan pengisian hebat buat pendengar setia Hot FM dan pengikut beliau.

“Khairy ada idea untuk mewarnakan lagi segmen Bekpes Hot. Jadi, pendengar perlu nantikan kemunculan beliau bersama Johan, Fara Fauzana dan AG mulai 15 Februari ini,” katanya.

Dalam perkembangan lain, pendengar Hot FM boleh terus merebut peluang untuk memenangi wang tunai RM300,000 menerusi Hot Hulur Wang Sama Pendengar (HWSP).

Untuk maklumat lanjut, layari www.hotfm.audio dan dengarkan Bekpes Hot bersama Johan, Fara Fauzana, AG dan KJ setiap Isnin hingga Jumaat bermula 6 hingga 10 pagi.

Sumber: Berita Harian

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 8 Nov 2019
Hiburan Tue, 31 Dec 2019
Trending Hari Ini Fri, 7 Aug 2020

12 Masjid Di Perlis Diarahkan Tutup

Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs) mengarahkan semua 12 buah masjid dalam Dewan Undangan Negeri (DUN) Sanglang dan kawasan berdekatan ditutup mulai hari ini sehingga ke satu tempoh yang akan dimaklumkan kelak.

Featured Mon, 23 Jan 2023
Trending Sun, 8 Nov 2020
Featured Mon, 17 Oct 2022

Jawab Isu ‘Tayang’ Badan, Fadlan Hazim Kini Lebih Peka Jaga Aurat – “Saya Cuma Nak Beri Motivasi…”

Pelakon Fadlan Hazim menjelaskan isu kontroversi melibatkan trend artis lelaki yang dikatakan sengaja menunjukkan bentuk badan kepada umum bukanlah perkara baru. Menurut Fadlan, 30, setiap benda yang dilakukan mempunyai niat dan tujuan tersendiri malah, niatnya

| Live TV