Featured By: Aqilah Paharuzi April 19, 2023 @ 3:44pm

Kongsi 9 Cara Mohon Maaf Dengan Betul, Muat Naik Diana Danielle Raih Perhatian – “Berhenti Beri Peluang Pada…”

Umum sedia maklum konflik rumah tangga pelakon jelita, Diana Danielle bersama aktor sensasi, Farid Kamil masih tiada jalan penyelesaian. 

Terkini, berdasarkan beberapa hantaran di Instagram Stories (IGs) aktres tersebut, Diana berkongsi beberapa quotes atau kata-kata semangat yang dipetik daripada laman media sosial tersebut. 

Setiap perkongsian itu disertakan dengan emoji senyuman terbalik.

Menerusi hantaran pertama, Diana memuat naik sembilan peraturan terhadap cara meminta maaf yang benar antaranya tidak mempunyai perkataan ‘tapi’.

Hantaran kedua ibu anak dua ini berkongsi puisi yang menyatakan individu itu tidak dapat melihat dirinya yang setia disampingnya.

Berdasarkan hantaran ketiga, Diana berkongsi ‘quotes’ yang memberi nasihat untuk tidak lagi memberi peluang kedua kepada mereka yang telah menghancurkan dan sering membuat kita jatuh. 

“Eventually, we need to stop offering chances to people who repeatedly let us down. At some point, this patterns becomes as much our responsibility as it is theirs,” katanya.

Terdahulu, Farid menawarkan pendamaian berjumlah lebih RM319,700 kepada iaitu merangkumi kenderaan MPV Toyota Vellfire bernilai RM225,000; barangan kemas bernilai RM10,700, wang pendahuluan nafkah dari Mac lalu sehingga Jun ini bernilai RM40,000 dan bayaran balik tiket umrah yang sepatutnya dianggap hadiah, namun, didakwa bertukar menjadi hutang bernilai RM44,000.

Bagaimanapun, Diana menolak tawaran pendamaian tersebut dan bernekad hanya mahukan penceraian. 

ARTIKEL BERKAITAN: Tawaran Pendamaian Berjumlah Lebih RM300,000 Termasuk Kereta Toyota Vellfire, Farid Kamil Harap Dapat Lembutkan Hati Isteri

ARTIKEL BERKAITAN: Tolak Tawaran Pendamaian Farid Kamil, Diana Danielle Nekad Berpisah – “Hanya Mahu Perkahwinan Berakhir…”

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 8 Apr 2019

Sebar Energi Positif Ke 150 Juta Pengikut, Usaha Ariana Grande Dipuji!

Ariana mengingatkan pengikutnya bahawa hidup lebih indah jika anda mengizinkan dan menggunakan energimu dengan tepat,

Featured Thu, 2 Mar 2023
Trending Thu, 14 Apr 2022
Featured Thu, 15 Sep 2022

[VIDEO] “Kalau Mahu Pertikai Kemenangan Saya, Ambillah Piala Itu” – Alyah

Ini adalah rezeki Allah SWT. Malu kita sebagai orang yang duduk dalam kategori nasyid itu untuk tidak percaya perkara tersebut – Datin Alyah

Featured Wed, 21 Feb 2024
Featured Sat, 28 Mar 2020

Rumah juga perlu dinyah kuman

Ikuti panduan mudah ini