Hiburan By: Fatin Nurain March 16, 2023 @ 9:05pm

Meerqeen & Anna Jobling Teruja Melur Untuk Firdaus Musim Ke-2 Mula Ditayangkan Hari Ini – “Jika Tak Dapat Sambutan, Kami Okay”

Pelakon Meerqeen dan Anna Jobling tampil menyatakan mereka tidak kisah sekiranya drama rantaian Melur Untuk Firdaus Musim Kedua tidak mendapat sambutan seperti musim lalu.

Menurut Meerqeen, dia telah memeberikan 500 peratus untuk menjayakan drama yang akan menghiasi Slot Akasia bermula pada hari ini di TV3.

“Kalau tak dapat sambutan, saya akan ok sebab musim pertama dulu kita dah letak satu benchmark yang mana standard cerita tu level ni.

Lagipun kita dah berikan 500% dan buat yang terbaik. Lagipun setiap penonton ada pilihan mereka sendiri. Mungkin ada yang suka dan ada yang tak suka. Sekiranya ada yang tidak suka, mana yang kami boleh tukar, kita tukar,” katanya.

Dalam pada itu, Anna turut menyatakan bahawa dia tidak meletakkan sebarang harapan untuk drama ini seperti musim lalu

“Saya tidak meletakkan sebarang expectation seperti musim lalu. Saya hanya berharap semua enjoy sebab cerita ni seronok dan tidak berat.

“Kita buat semua ini memang untuk mereka yang menyokong kami dari musim pertama,” jelasnya.

Drama arahan Zamri Zakaria ini mengandungi 35 episod bakal menemui penonton bermula malam ini menerusi slot Akasia pukul 7.00 malam.

Manakala, khas untuk bulan Ramadan ini, slot Akasia akan disiarkan setiap hari bermula 20 Mac 2023, dari hari Isnin hingga Ahad, pukul 7.00 malam. Drama ini juga boleh distrimndi Disney+ Hotstar.

Antara selebriti yang menjayakan siri ini ialah Jobling, Azim Yusof, Fimie Don, Haleeda, Hairi Safwan, Taib Zamannuri dan Zainon Ismail.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 24 Jun 2018

Pemandu Grab Meninggal Dunia, Dipercayai Dijerut

Mangsa berasal dari Nilai, Negeri Sembilan itu ditemui dalam keadaan terlingkup di tempat duduk penumpang belakang, namun tiada kesan kecederaan yang ketara pada badan mangsa.

Featured Mon, 16 Jan 2023
Hiburan Fri, 2 Aug 2019

OT8 Reunited and Got SONEs Emotional, Following Tiffany’s Birthday

It was such an emotional day for SONEs all over the world.

Featured Tue, 30 Aug 2022
Featured Tue, 27 Dec 2022
Filem Wed, 12 Apr 2023

Tonton Apa Hari Ni: ‘Seindah Kasih’

Dunia media ni mencabar juga ya!

Hiburan Wed, 20 Jun 2018

Chanyeol and Seohyun Caught in an Intimate Moment

They look so perfect together.

error: Content is protected !!