Featured By: Fatin Nurain November 30, 2022 @ 12:32pm

“Neelofa Rindu Bersin” – Reaksi PU Riz Baca Komen Netizen Ketika ‘Live’ Undang Tawa

Reaksi penceramah selebriti Haris Ismail mengundang tawa dalam kalangan netizen gara-gara isterinya, Neelofa bersin dengan kuat ketika membuat Live di TikTok.

Menerusi video yang tular tersebut, peminatnya telah memuat naik potongan video Neelofa yang sedang bersin sewaktu suaminya sedang membaca komen peminatnya di plaform itu.

Namun, suasana Live tersebut bertukar menjadi lucu apabila Haris atau lebih mesra disapa sebagai PU Riz membaca komen salah seorang peminat mereka yang rindu mendengar isterinya bersin.

“Neelofa, rindu bersin,” komen peminatnya.

Menyedari perkara itu, Neelofa mula berdekah tanpa henti selepas melihat reaksi suaminya yang terkejut, sekali gus menjadi perhatian warganet.

@lofa.world adoi penat gelak🤣🤣 #Neelofa #InnaiNunHa #FYP #fypシ ♬ original sound – lofa.world

Hasil tinjauan di ruangan komen, video yang tular itu telah menerima pelbagai respons daripada peminatnya yang rata-ratanya terhibur dengan mereka.

“Pening Pak Haris nak layan komen korang hahahha

“Haris tak tengok meletop lah dulu tu.

“Suka dengar Lofa gelak…Terhibur hati .

“Hilang stress dengar Lofa gelak,” komen warganet.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 1 Sep 2021

“Taubatlah, Allah Nampak Apa Yang Kita Buat”- Fazura Rayu Penipu Bertaubat

Pelakon dan usahawan, Nur Fazura mengakui terkilan apabila ada pihak yang tidak bertanggungjawab melakukan perbuatan khianat dengan menipu menggunakan jenama tudungnya. Menerusi Instagram Story Fazura yang dikongsikan beberapa jam lalu, aktres filem Senario XX itu […]

Featured Mon, 6 Apr 2020

Perokok dijangkiti COVID-19 lebih berisiko meninggal dunia

PKP masa sesuai untuk berhenti merokok

Featured Mon, 19 Jun 2023
Contest Wed, 2 Oct 2019

xtra好康头 | 送你「云顶星光嘉年华」入门票

xtra好康头 送你「云顶星光嘉年华」入门票,让你在星光下的欢乐时光,度过最美丽的周末。

Trending Thu, 20 Sep 2018

Hantu Bertudung Litup Munafik 2 Bukan Perempuan Tetapi Lelaki Kacak!

Melihat wajah sebenar hantu ala-ala Valak dalam filem Munafik 2, bikin ramai wanita crush!

Hiburan Fri, 22 Feb 2019

“Laporan Polis Berasingan Akan Dibuat”- Misha Omar

So, lepasni nak post apa-apa kat media sosial kena fikir dulu okay