Hiburan By: Salma Syahbuddin March 14, 2018 @ 12:00pm

Panas! Ini Aksi Cium Fatin Afeefa Dengan Suami Orang

Bekas isteri kepada Adam Shah, Fatin Afeefa kini menjadi topik perbualan hangat dikalangan netizen apabila gambar yang dimuat naik menerusi laman instagram beliau kini tular. Gambar yang menunjukkan aksi cium Fatin dengan seorang lelaki yang dikatakan kekasihnya itu, mendapat perhatian apabila salah seorang pengguna twitter menyifatkan dia adalah isteri kepada lelaki didalam gambar tersebut.

Aksi cium Fatin Afeefa bersama suami orang

Melalui satu akaun Twitter, wanita tersebut mendakwa pelakon dan penyanyi ini, menjalinkan hubungan dengan suaminya. Menurut wanita tersebut, sejak 26 Februari lagi beliau telah menulis satu Tweet kepada Jabatan Agama Islam Selangor bahawa Fatin mengajak suaminya itu tidur dirumahnya.

Tambahnya lagi, dia ada memberi mesej kepada Fatin untuk meninggalkan suaminya itu dan mendakwa dia masih isteri yang sah kepada lelaki tersebut. 

Sebelum ini, Fatin pernah membuat kenyataan bahawa dia menafikan bahawa wanita yang berkucupan dengan lelaki itu merupakan gambarnya dan beliau turut mendakwa bahawa sebelum ini akaun instagramnya itu pernah digodam oleh seseorang.

Apapun, kita masih menunggu jawapan dan penjelasan daripada Fatin berkenaan isu ini. Dan apa yang pasti, ramai netizen mahukan penjelasan yang jelas tentang punca beliau melakukan perkara ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Sun, 13 Jan 2019

Bringing Indian Traditional Costumes into the Modern Fashion Scene

Designer Hariharan Arasu has just launched his inaugural menswear collection, which comprises loose tops and pants in breathable materials, writes Nadia Badarudin FROM the day he rolled out his first collection in 2012, Hariharan Arasu […]

Hiburan Sun, 27 May 2018

Al-Fatihah…Pengurus Artis Terkenal Meninggal Dunia

Sam mengendalikan syarikat pengurusan acaranya yang ditubuhkannya. Antara artis yang pernah menggunakan perkhidmatan Sam adalah Anuar Zain, Ning Baizura, Aiman Tino dan ramai lagi.

Hiburan Sun, 1 Jul 2018

Betulkah Ardell Aryana Sakit Kanser?

Adakah benar Ardell kini sedang menghidap kanser? Baca berita penuh hanya di Xtra.com.my!

Hiburan Fri, 2 Feb 2018

PENANG MURAL ARTIST BARRED FROM RETURNING TO MALAYSIA!

The genius behind the bicycle mural in Penang has surprisingly been barred from returning to Malaysia.

Hiburan Wed, 26 Jun 2019

Haneesya Hanee Bengang Adik Dipanggil ‘Gajah’

Apabila di sekolah dia berkurung di dalam tandas dan tak mahu keluar sampaikan ibu saya terpaksa ke sekolah untuk melihat keadaannya.

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

ALL HAIL, JOE JONAS – KING OF THE NORTH!

We love good and surprising news don’t we? And nothing beats good surprising news than the recent engagement announcement made by Sophie Turner and Joe Jonas on their Instagram accounts. *screams*

Hiburan Wed, 14 Nov 2018

Anggun Darniella Nama Puteri Ketiga Diana Nasir

Assalamualaikum, introducing our beautiful healthy little lady, Anggun Darniella.

TECH Mon, 31 Dec 2018

Cara Buang Latar Belakang Foto di Android

Pertama download dulu aplikasi Background Eraser dan install seperti biasa di Android

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

‘Percayakan Cinta’ Taruhan Ke 17 Ajai

Kadang-kadang, walaupun kita tahu orang itu sudah tiada, tetapi naluri adakala melawan minda. Kelainan dalam Kalla adalah kekuatan setiap individu untuk mempercayai naluri. 

| Live TV