Featured By: Aqilah Paharuzi August 16, 2022 @ 9:00pm

Perceraian Mizz Nina & Noh Salleh Didakwa Sebab Orang Ketiga, Wanita Ini Tampil Buat Pendedahan – “Saya Memang Personally Kenal…”

Konflik rumah tangga melibatkan pasangan selebriti Noh Salleh dan Mizz Nina tidak dinafikan telah mengejutkan ramai pihak apabila mereka secara umum telah memaklumkan perceraian pada 4 Ogos lalu.

Susulan itu, nama penyanyi vokalis kumpulan Hujan hangat diperkatakan serta didakwa bermain kayu tiga dibelakang Mizz Nina.

Berita Noh didakwa curang heboh di serata media sosial sehingga ramai dalam kalangan netizen yang membuat spekulasi mereka bercerai disebabkan perkara tersebut.

Terkini, seorang individu bernama Izzaty Jamal yang dipercayai merupakan kenalan rapat Noh tampil menjelaskan mengenai kisah sebenar yang melanda kemelut rumah tangga Noh dan Nina menerusi sebuah video berdurasi 2 minit 41 saat.

“Saya memang personally kenal Noh, sebab Noh dan abang ipar saya adalah Bandmate. Kami selalu jumpa dan melepak.

“Selepas Noh dan Mizz Nina umum yang mereka dah tak bersama, banyak sangat spekulasi yang mengatakan Noh Salleh ada scandal. Betul ke?

“Jawapan dia, tak ada pun. Tiada perempuan kedua, perempuan ketiga. Saya cakap perkara ni bukan sebab saya backup Noh, tidak.

“Saya kenal dia, mulut netizen suka buat spekulasi asal boleh selak mereka selak kain orang tu. Jadi disini, saya nak beritahu sebagai kenalan Noh Salleh bahawa dia tak ada perempuan simpanan.

“Dia dan Mizz Nina berpisah secara baik, tiada pergaduhan angin dan ribut. Cuma bila Allah SWT kata dah tiada jodoh, maka tiadalah jodoh,” katanya di TikTok miliknya.

Semasa artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak lebih 200,000 tontonan, 7,000 tanda suka.

Artikel Berkaitan: “Kalau Saya Mati, Tolong Jagakan…” – Ucapan Noh Salleh Untuk Mizz Nina Kembali Tular, Netizen Terkilan Jodoh Pasangan Ini Berakhir

Artikel Berkaitan: [VIDEO] “Perceraian Bukan Kerana Satu Pihak Jahat” – Netizen Turut Sedih Dengan Perpisahan Noh Salleh & Mizz Nina

Artikel Berkaitan: Sah Cerai! Noh Salleh Akhirnya ‘Buka Mulut’ Isu Berpisah Dengan Mizz Nina

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

朱浩仁《Rain On Me》1229举办粉丝见面会

带着全新专辑《Rain On Me》回归乐坛的朱浩仁,将于12月29日(星期六)下午2时,在蕉赖Leisure Mall底层大厅举办粉丝见面会!

Hiburan Fri, 1 Jun 2018

Jangan Cepat Menghukum, Semua Orang Buat Silap

Saya simpati dengan apa yang berlaku ke atasnya dan berharap agar dia sentiasa positif dan kuat berdepan dengan semua ini…

Trending Wed, 9 Dec 2020

Pawagam Mula Dibuka Bermula 16 Disember Ini

Korang bolehlah layan cerita Wonder Woman lepasni!

Hiburan Sun, 13 Jan 2019

《L.O.V.E.》宣传之旅最终站!陈奕迅:我真的需要休息了

《L.O.V.E.》马来西亚宣传之旅为最终站!陈奕迅松口气直叹:“我真的需要休息了~”

Hiburan Fri, 16 Aug 2019
Trending Wed, 9 Oct 2019

Neeta and Hanbyul Hugging Made Netizens Uncomfortable

Netizens got weird out by Neeta and Hanbyul hugging, but didn’t bat an eye when Muslim actors and actresses do so in dramas.

Trending Sun, 28 Mar 2021

Dijalankan Penuh Meriah Semalam, Hari Sukan Maya Pertama Malaysia Bersambung Hari Ini!

Buat kali pertama diadakan di Malaysia, hari sukan maya pertama Malaysia, Pesta Game yang dikuasakan oleh Samsung Galaxy A52 | A72 menyaksikan para pencipta kandungan YouTube bertanding untuk meraih kemenangan bagi rumah sukan masing-masing. Kemeriahan

Trending Hari Ini Wed, 10 Jun 2020

Sekolah Dibuka Semula Bermula 24 Jun

Adik-adik dah bersedia?

Hiburan Sun, 18 Aug 2019

| Live TV