Featured By: Fatin Nurain October 6, 2022 @ 12:40pm

Pernah Tolak Ajakan Untuk Pura-Pura Bercinta, Sissy Imann Tak ‘Layan’ Publisiti Murahan

Penyanyi dan pengacara Sissy Imann mendedahkan dirinya pernah menolak pelawaan rakan industri untuk pura-pura bercinta demi meningkatkan populariti mereka dalam kalangan peminat.

Menurut Sissy, dia tidak mahu mencipta publisiti murahan biarpun popularitinya tidak melonjak naik secara mendadak seperti rakan seperjuangan yang lain.

“Saya tahu gosip bercinta sesama artis antara berita yang pantas memancing perhatian, tetapi sudah tentu saya tak tergamak untuk mereka-reka cerita yang tidak benar.

“Memang ada seseorang yang pernah menyuarakan hasrat supaya kami berpura-pura mempunyai hubungan kerana kononnya saya tidak mempunyai cerita panas yang dapat melonjakkan nama saya.

“Bagi saya tidak mengapalah kalau kurang kisah sensasi daripada mereka-reka benda yang tak betul. Bukan saja menipu orang, hakikatnya kita juga menipu diri sendiri,” katanya.

Namun, Sissy juga menyatakan dia lebih selesa dengan caranya tersendiri demi mendapatkan rezeki yang berterusan dalam kerjaya seninya berbanding mengada-adakan cerita sensasi.

“Biarlah begini lagi bagus, asalkan rezeki dalam bidang seni tak putus. Itu lebih saya risaukan berbanding tiada kisah sensasi,” katanya.

Sumber: Kosmo

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 12 Jan 2018

Farid Kamil Mungkin Tertekan – Adik

Adakah Farid Kamil memang tertekan atau disebaliknya?

Hiburan Thu, 9 Nov 2023
Featured Mon, 24 Feb 2020
Featured Thu, 23 May 2019
Hiburan Fri, 18 Jan 2019

Khai Bahar Ingat Kan Diri Sendiri?

Semoga rezeki Khai Bahar semakin murah hendaknya.

error: Content is protected !!