Hiburan By: Salma Syahbuddin March 22, 2018 @ 11:03am

Protege Siapakah Yang Paling Otai?

Program realiti Mentor Otai ini telah pun memulakan konsert pertamanya dengan menampilkan nyanyian yang cukup mantap daripada protege masing-masing. 

Mentor yang terdiri daripada Misha Omar, Zarul (Umbrella), Siti Sarah dan Tam Spider ini telahpun memilih siapakah para protege mereka yang bakal berentap diatas pentas Mentor Otai pada minggu pertama ini. Bagi Mentor, bukanlah rupa yang mereka cari tetapi, connection antara protege dan Mentor itu yang boleh menarik perhatian mereka.

Konsert pengenalan Mentor Otai kali ini memulakan tirai dengan persembahan dari Azran iaitu protege bagi mentor Misha Omar. Di ikuti oleh persembahan daripada protege Zarul Umbrella iaitu Lokman. Kedua-dua protege ini dilihat sangat selesa menyanyikan lagu pilihan mereka pada konsert pengenalan kali ini. Tapi adakah kedua-duanya layak untuk ke konsert seterusnya?

Manakala, protege Tam nampaknya mendapat perhatian bukan sahaja tampil dengan gaya otai yang ditunjukkan, tetapi pemilihan lagu dilihat bersesuaian dengan suara Aj. Konsert diteruskan lagi dengan persembahan daripada protege Siti Sarah, Alina yang kelihatannya sangat memukau dengan suara yang dimiliki beliau.

So, kepada korang yang ingin mengikuti konsert Mentor Otai pada 25 Mac ini, jangan lepaskan peluang anda untuk menonton secara langsung pada setiap hari Ahad, jam 9 malam, di Sri Pentas Plaza Alam Sentral, Shah Alam atau boleh menonton secara siaran HD melalui tonton.com.my

Dan, sekiranya anda mempunyai protege pilihan yang berjaya memukau anda dengan suara mereka, bolehlah undi melalui atas talian di www.xtra.com.my kerana 30 peratus jumlah undian anda dikira melalui portal kami. 

Jangan ketinggalan menyaksikan Konsert Mentor Otai!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 25 Dec 2018

#mentor7: ‘Ya, Saya Memang Kenal Datuk Syafinaz Sebelum Ini’ – Lazarul

Saya sedar ramai yang bertanyakan hal ini dan terbaca mengenainya di blog-blog hiburan.

Hiburan Fri, 2 Aug 2019

‘Bercakap Pun Dah Mengah’- Adira Berdebar Tunggu Masa!

Saya juga mudah terlelap, kadang kala sedang berhenti di lampu isyarat pun sempat tertidur.

Hiburan Fri, 5 Jan 2018

Mana Ada Orang Bela Saya!!

Senangnya berkata-kata yang ada yang membela diri dan anak-anaknya sedangkan penat berkerja siang ke malam

Hiburan Wed, 2 May 2018

Takut Dipanggil Gemuk, Tengok Apa Kanye West Buat

Ibu Kanye, Donda West meninggal dunia pada tahun 2007 akibat komplikasi selepas mengalami pembedahan plastik termasuk liposuction.

Hiburan Fri, 11 Oct 2019

Ramai Yang Puji Di Media Sosial, Warner Bros Ucap Terima Kasih

Filem Joker Kini Jadi Filem Nombor 1 Di Malaysia

Hiburan Wed, 25 Jul 2018

Kandungan Gugur, Syatilla Melvin Reda…

Syatilla Melvin sedar sewaktu tengah buat kerja rumah, ada ketulan darah keluar secara tiba-tiba. Sabar ya Syatilla, semoga ada hikmah di sebalik kejadian ini. Insha Allah.

Hiburan Tue, 3 Mar 2020
Hiburan Mon, 25 Mar 2019

Peminat Sanggup Beratur Demi Harman Studio!

Selamat Datang Harman Studio Ke Malaysia!

Hiburan Fri, 9 Mar 2018

Bapa Elfira minta Sufian Suhaimi Move On

Menurut Ahmad Sabri Ariffin, bekas tunang anaknya itu perlu berhenti mengeluarkan kenyataan bagi menjaga hati semua pihak.

Hiburan Thu, 18 Apr 2019

Kontroversi Bukan Punca Putus Cinta, Intan Najuwa Kembali Solo

Patah tumbuh hilang berganti, InshaAllah ada yang lebih baik untuk Intan…

| Live TV