Hiburan By: Salma Syahbuddin March 22, 2018 @ 11:03am

Protege Siapakah Yang Paling Otai?

Program realiti Mentor Otai ini telah pun memulakan konsert pertamanya dengan menampilkan nyanyian yang cukup mantap daripada protege masing-masing. 

Mentor yang terdiri daripada Misha Omar, Zarul (Umbrella), Siti Sarah dan Tam Spider ini telahpun memilih siapakah para protege mereka yang bakal berentap diatas pentas Mentor Otai pada minggu pertama ini. Bagi Mentor, bukanlah rupa yang mereka cari tetapi, connection antara protege dan Mentor itu yang boleh menarik perhatian mereka.

Konsert pengenalan Mentor Otai kali ini memulakan tirai dengan persembahan dari Azran iaitu protege bagi mentor Misha Omar. Di ikuti oleh persembahan daripada protege Zarul Umbrella iaitu Lokman. Kedua-dua protege ini dilihat sangat selesa menyanyikan lagu pilihan mereka pada konsert pengenalan kali ini. Tapi adakah kedua-duanya layak untuk ke konsert seterusnya?

Manakala, protege Tam nampaknya mendapat perhatian bukan sahaja tampil dengan gaya otai yang ditunjukkan, tetapi pemilihan lagu dilihat bersesuaian dengan suara Aj. Konsert diteruskan lagi dengan persembahan daripada protege Siti Sarah, Alina yang kelihatannya sangat memukau dengan suara yang dimiliki beliau.

So, kepada korang yang ingin mengikuti konsert Mentor Otai pada 25 Mac ini, jangan lepaskan peluang anda untuk menonton secara langsung pada setiap hari Ahad, jam 9 malam, di Sri Pentas Plaza Alam Sentral, Shah Alam atau boleh menonton secara siaran HD melalui tonton.com.my

Dan, sekiranya anda mempunyai protege pilihan yang berjaya memukau anda dengan suara mereka, bolehlah undi melalui atas talian di www.xtra.com.my kerana 30 peratus jumlah undian anda dikira melalui portal kami. 

Jangan ketinggalan menyaksikan Konsert Mentor Otai!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 7 May 2019

Adele Janji Lebih Kejutan Tahun Ini, Bakal Tampil Lagu Tentang Penceraian?

Sentiasa menjadi terbaik pada diri sendiri, ambil masa untuk semua benda, letak telefon anda di tepi seketika dan ketawalah sepuasnya

Hiburan Fri, 17 Aug 2018

#daiTV3 : Mengungkap Isu Terkini Dalam Dai’ Pendakwah Nusantara Malam Ini!

Barisan #daiTV3 pada malam ini akan diberikan tugasan menyampaikan dakwah mengenai isu terkini yang melanda negara termasuklah, depresi dan banyak lagi topik-topik menarik yang semestinya hangat untuk dibincangkan

Hiburan Mon, 8 Jan 2018

Kemelut UNIC, Tarik diri sebab Bazli

Najdi tidak akan bersama Bazli dan Fakhrul di pentas akhir Anugerah Nasyid 2017 (AN2017) yang bakal berlangsung Sabtu ini.

Hiburan Wed, 10 Jan 2018

Saya Tidak Boleh Lawan Selamanya

Bukan mudah untuk melawan penyakit kanser dimana dirinya sendiri tidak berada di dalam keadaan yang baik dan masih lagi tabah menghadapinya

Hiburan Tue, 20 Nov 2018

Fazley, Azrene Naik Pelamin 27 November Ini

Pasangan kekal yang sudah 13 tahun berkahwin ini bakal diraikan sekali lagi dalam sebuah majlis resepsi santai. Terbaiklah!

Hiburan Thu, 25 Jul 2019

#ThrowbackThursday Produce X 101 Moments that Disintegrated Our Wigs and Left Us Gagged Part 1

This post is dedicated to the post-Produce X 101-depressed out there.

Hiburan Wed, 8 Jan 2020

Haseul Diagnosed With Repetitive Anxiety Symptoms; LOOΠΔ To Continue As 11 For “#” Comeback Promotion

It’s concerning that many idols are suffering with such tragic illness.

Hiburan Fri, 8 Jun 2018

Jangan Salahkan Skrip, Bukan Rezeki Dia Dalam Produksi Bagus

Saya tidak salahkan Aiman dengan tindakannya mengeluarkan kenyataan itu sebaliknya beranggapan aktor tersebut bernasib malang kerana berlakon dalam karya dengan skrip tidak bermutu.

Hiburan Mon, 20 Nov 2017

王源《蒙面》飆唱林宥嘉神曲!「三段高音」全场尖叫

中国人气团体TFBOYS由3个平均年龄17岁的少年组成,日前其一成员王源参加《蒙面唱将猜猜猜》,演唱林宥嘉的经典神曲。会参加这个节目,他进而透露了其中的原因,“现在可能我的人气盖过了我的歌声”,因此想戴上面具最直接地用声音来明白他的歌唱实力。

Hiburan Wed, 17 Jul 2019

Alamak…Kena Samanlah Pula

Hazama buat hal lagi!

| Live TV