Hiburan By: SGMS Faida October 10, 2019 @ 2:09pm

Rai Ulang Tahun Perkahwinan Ke 17…Ac Mizal, Isteri Berbalas Ucapan Romantis

Alahai…sweet betul pasangan selebriti ini! 

Isteri kepada pengacara terkenal, Datuk Ac Mizal, Datin Emylia Rosnaida membuat sebuah ucapan romantis khas buat suami tercinta sempena ulang tahun perkahwinan mereka, hari ini. 

Tulis Emylia buat bekas anggota kumpulan yang popular pada era 1990-an, 4U2C ini, dia amat berterima kasih dengan segala pengorbanan yang telah dicurahkan sepanjang bergelar suaminya. 

“Alhamdulillah 17 tahun dah kita berkahwin, terima kasih di atas segala pengorbanan you pada I, thank you menjadi suami yang baik dan menjaga I dan anak-anak dengan baik.

“Dari hari pertama kita bertemu dan hari kita berkata ‘Aku terima’, malah sehingga sekarang, awak tetap lelaki paling sempurna buat saya. Selamat ulang tahun perkahwinan, sayangku!,” tulis Emylia. 

Emylia yang tidak lagi bergelumang dengan dunia seni selepas mendirikan rumah tangga berharap agar ikatan perkahwinan mereka terus kekal baik hingga ke Jannah.

“Terima kasih menjadi suami terbaik. Di hari ulang tahun perkahwinan kita, saya mahu mengingatkan, saya hanya mahu menghabiskan hidup bersama awak sahaja. I love you, happy anniversary B,” tulisnya. 

Dalam masa sama, pasangan yang berkongsi akaun Instagram ini juga dilihat saling berbalas ucapan.

Tidak lama selepas itu, Ac Mizal memuatnaik gambar perkahwinan mereka dengan ucapan romantis buat isteri tersayang.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober 2002 dan memiliki dua orang anak iaitu Damien dan Fea. 

Happy Anniversary, Datuk & Datin!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 1 Apr 2019

《光》唱丰收!横扫「马来西亚电影节」4奖

《光》唱丰收!横扫「马来西亚电影节」4奖项,为中文电影增光。

Hiburan Mon, 16 Apr 2018

Catriona Ross ‘Bercerai’ Dua Kali?

“Lebih baik saya berkurung di rumah saja,” tambah pelakon kelahiran Kelantan ini.

Hiburan Mon, 11 Feb 2019

‘ Macam Tercekik Sudu, Menyanyi Ke Bercakap Tu?”- Rozita Che Wan Sindir Pereka Fesyen Di IG?

Chuppp no heart feelings. Kami takde isu dengan sapa-sapa pun…tapi daripada satu Malaya carut, baik kami carut dulu kot…

Hiburan Fri, 7 Jun 2019

万众期待电影《沦落人》终定档于6月20日全马上映

早前因与多部好莱坞大片撞档期而延迟上映的《沦落人》,今日发行商爵士电影制作公司宣布确定于6月20日在全马电影院正式上映!

Hiburan Wed, 27 Nov 2019

Amyra Rosli Dilarang Berlakon?

Masa yang terbaik untuk Amyra jaga kesihatan dan baby dalam kandungan tu ok.

Hiburan Thu, 1 Aug 2019
Hiburan Sun, 11 Feb 2018

5 BEST DRESSED CELEBRITIES AT AJL32

The Anugerah Juara Lagu 32 is filled with many top celebrities. Check out who donned the best outfits tonight.

Hiburan Wed, 18 Jul 2018

Sarah Fazny Bawa Diri Ke Jakarta?

Sarah Fazny juga berjanji akan memberitahu keputusannya sebaik saja mendapat jawapan daripada sana.

Hiburan Thu, 2 Jan 2020

Netizen Gempar Bila Remy Ishak Padam Semua Gambar Di IG

Semoga semuanya baik-baik sahaja…

Hiburan Wed, 12 Dec 2018

| Live TV