Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Salma Syahbuddin May 16, 2018 @ 10:44am

Sajat Mengaku Dirinya Buas!

Kalau episod sebelum ni, Sajat kata nak beli baju bulu-bulu, episod kali ni macam mana pulak? jadi ke tak beli baju bulu-bulu tu? Haa, kenalah tengok episod ni sehingga ke penghujungnya.

Wah! bukan main lagi Sajat shopping kan? Sampai nak tutup butik baju tu pun Sajat tak habis shopping lagi!

Namun, apa yang menariknya teman-teman rapat Sajat pun dapat barang yang mereka nak! Bahagianya dapat kawan macam Sajat ni kan!

Apapun, kena ingat pesan Sajat juga. Shopping jangan sampai tak tidur pula. Tidur kena jaga, supaya bila bangun pagi nanti cantik macam Sajat!

Artikel Yang Berkaitan : 

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/sajat-dilabel-makcik-bawang

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/gelagat-sajat-bila-shopping-dalam

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/proses-rakaman-lagu-sajat-memang-wow

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/apa-motif-sajat-peluk-fasha-sandha-erat

https://www.xtra.com.my/ms/category/entertainment/posts/nak-tengok-gelagat-sajat-rekod-album-makhluk-penggoda

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 2 Apr 2019

2019《中国新说唱》全球选拔赛!马来西亚预选赛420举行

第二季《中国新说唱》2019全球选拔赛!马来西亚预选赛4月20日,,招揽大马说唱爱好者参与其盛!

Hiburan Fri, 15 Nov 2019

Alah Teruk, Deena Emir Langsung Tak Masuk Dapur

Isteri kepada pelakon Saharul Ridzwan, Deena Emir yang kini sedang hamil anak kedua  mendedahkan pengalamannya mengandung kali ini sangat berbeza dengan yang pertama melalui perkongsian terbaharu di akaun instagramnya @deenaemir. “SubhanAllah banyak sangat yang Deena belajar […]

Hiburan Thu, 18 Jul 2019

Sibuk Bisnes, Neelofa Umum Tarik Diri

Aduh…kenapa ni Lofa?

Hiburan Thu, 28 Dec 2017

Joy Revfa Dah Jumpa Pengganti?

Joy Revfa Dah Jumpa Pengganti? Sebab Terima Bunga

Hiburan Wed, 9 Jan 2019

‘Bila Nak Kahwin Betul-Betul?’, Peminat Suruh Remy Ishak Melamar Mira Filzah

Sweet betul tengok pasangan ini dalam Pujaan Hati Kanda kan?

Hiburan Tue, 22 Oct 2019

Ibarat Keluarga…Repvblik Kongsi Tips Kekal Bertahan

12 tahun kekal bersama, apa rahsianya?

Hiburan Fri, 17 May 2019

Doa Ayah Untuk Bella Astillah…

Sayu dengar luahan bapa Bella, jom doa yang baik-baik untuk mereka…

FESYEN Mon, 29 Jul 2019
FESYEN Tue, 17 Sep 2019

Biji Biji x TSyahmi, The First Ever Fashion Collection In Malaysia To Preserve Sustainable Designs

The collaboration between Biji Biji, Tsyahmi, and Nakakoma Orimono injects a fresh take on sustainable fashion.

Hiburan Mon, 7 May 2018

Mana Ada Halang, Dia Yang Tak Nak

Kata Aepul, dia melihat isterinya seolah-olah hilang keyakinan untuk menyanyi di depan penonton yang ramai…Mungkin sudah terlalu lama dalam tempoh berehat.

| Live TV