Events By: Salma Syahbuddin August 3, 2018 @ 3:37pm

Sales King TV Kini Di Wow Kan Oleh Ahli Running Man?

Rangkaian beli belah terbesar Malaysia, CJ WOW SHOP kali ini menyajikan penonton Malaysia dengan Sales King TV iaitu program hiburan aneka ragam serta jualan menerusi siaran langsung di kaca TV anda.

Dan apa yang menariknya ialah, program ini bakal disiarkan buat pertama kalinya dalam segmen-segmen CJ WOW SHOP dan akan memaparkan empat selebriti Korea yang pastinya ditunggu-tunggu oleh semua peminat-peminat mereka. Wakil Running Man seperti Ji Suk-Jin dan Yang Se-chan akan menghangatkan Sales King TV pada Sabtu ini! Make sure jangan ketinggalan okay!

 

Bukan itu sahaja, Sales King TV turut menampilkan dua lagi artis terkemuka Korea untuk sama-sama memeriahkan jualan di saluran CJ WOW SHOP seperti, JeA dari Kumpulan Brown Eyed Girls, serta Sung-Jong dari Kumpulan Kpop INFINITE. 

Selebriti Korea ini akan dibantu oleh pakar beli belah terbaik CJ WOW SHOP seperti Zaim Helmi, Jimmy Shanley, Lily Liyana, Fiza Saad, Shinkong, Kah Chee dan Pauline. Mereka akan bersama-sama berkongsi bagaimana cara menjual secara langsung di kaca TV. Dan, selain menampilkan idola Kpop korang ni, CJ WOW SHOP juga akan menawarkan pelbagai promosi eksklusif barangan bermutu tinggi seperti Dr Dental Care, Yufit V Care Lifting Mask dan makanan pilihan masyarakat Korea, Spicy Samyang! Daebak!

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif  CJ WOW SHOP,  Kim Yang Hyun berkata, pihaknya akan sentiasa membawakan yang terbaik dalam memberi pengalaman beli-belah dan hiburan yang akan membuatkan rakyat Malaysia teruja untuk membeli barangan secara atas talian.

“Kami menggandakan komitmen ini menerusi Sales King TV demi menyuntik nafas baru dan memberi pengalaman jualan beli-belah di TV yang pastinya akan mengujakan semua penonton dan peminat. Dengan memanfaatkan kepopularan K-Pop buat kali pertama, Sales King TV akan meletakkan CJ WOW SHOP sebagai platform media sensasi. Kerjasama ini dilancarkan berikutan kejayaan besar kempen Wanna One kami. Kami berharap program ini akan memberikan inspirasi untuk menjalin lebih banyak gandingan sedemikian, di samping menjadikan Malaysia sebagai pasaran utama bagi pelbagai produk dari Korea.” Tambahnya

Jadi jangan lupa untuk menonton dan menyaksikan sendiri telatah idola K-Pop korang dalam CJ WOW SHOP di saluran TV9 dan 8TV atau boleh menonton siaran secara langsung menerusi LIVE TV kami di xtra.com.my pada Sabtu dan Ahad ini!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Sat, 13 Jan 2018

金马仑珍珠玉米和山寨玉米 你有买对吗?

金马伦竟然有三寨玉米?而且还跟珍珠玉米很像。虽然有很多不肯定,不用担心!小编会慢慢为你们解释,只要跟着这片文章,你你就会学到如何分辨出真的珍珠玉米!

Hiburan Sat, 12 Jan 2019

WOW! Leonardo Dicaprio Bawa Teman Wanita Bercuti Di Phuket

Wow, Leo nampak betul-betul serius dalam hubungan kali ni!

Hiburan Wed, 4 Apr 2018

Keena Mentor Akui Penyanyi Hantar Santau?

Keena memberitahu, kesan lebam yang kelihatan dibadannya itu adalah kesan santau angin yang dihantar oleh individu yang tidak dikenalinya. Dan, apa yang lagi memeranjatkan individu tersebut merupakan seorang penyanyi?

Featured Mon, 18 Oct 2021

Percutian Rizalman Naik Jet Peribadi Ke Pulau Langkawi Curi Tumpuan

Percutian pereka fesyen terkemuka, Datuk Rizalman Ibrahim bersama keluarga ke Pulau Langkawi mencuri perhatian warganet. Menerusi laman Instagram, Rizalman dilihat menaiki jet peribadi bersama anaknya untuk bercuti ke Pulau Langkawi. Malah, terdapat ura-ura yang mengatakan […]

Hiburan Mon, 28 May 2018

Tak Mahulah Hero Sama Saja…

Mungkin ada hikmahnya saya dan Zul tidak menang bagi kategori itu kerana saya tidak mahu dibayangi oleh seorang hero saja.

Hiburan Tue, 4 Jun 2019

Teruja Sampai Lupa Nak Beli Baju Raya, Doakan Abam!

Punya ler excited sampai terus lupa dibuatnya…

Hiburan Fri, 23 Feb 2018

Faye自爆遭「踢出F.I.R.」网友怒洗版!

飞(Faye)22日自爆遭踢出F.I.R.(飞儿乐团),陈建宁随后也证实飞离开乐团,突如其来的消息震惊大票歌迷,回顾3个月前闹出合约问题时,飞曾感性发文。如今却无预警遭踢出,令不少网友气得上F.I.R.粉丝专页留言洗版!

Hiburan Wed, 18 Apr 2018

Sulli is Back with a Brand New Reality Show!

Sulli has been quiet for a while so this upcoming appearance is something to look forward to.

Featured Tue, 28 Sep 2021

Kerajaan Wajar Tambah Pengeluaran i-Citra, Ubah Bayaran Dividen Kepada Struktur Berperingkat

KWSP disarankan menaikkan pengeluaran i-Citra dan mengubah pembayaran dividen kepada struktur berperingkat. Cadangan itu diutarakan oleh Ahli Ahli Parlimen Pekan, Datuk Seri Najib Tun Razak di Dewan Rakyat hari ini. “Seperti kita sedia maklum, berjuta-juta […]

Fab Foodies! Mon, 29 Apr 2019

McDonald’s Extends Menu Hours + New Dishes in Conjunction with Ramadan

They’re making sure everyone will be well fed for sahur and buka puasa.

| Live TV