Events By: Salma Syahbuddin August 3, 2018 @ 3:37pm

Sales King TV Kini Di Wow Kan Oleh Ahli Running Man?

Rangkaian beli belah terbesar Malaysia, CJ WOW SHOP kali ini menyajikan penonton Malaysia dengan Sales King TV iaitu program hiburan aneka ragam serta jualan menerusi siaran langsung di kaca TV anda.

Dan apa yang menariknya ialah, program ini bakal disiarkan buat pertama kalinya dalam segmen-segmen CJ WOW SHOP dan akan memaparkan empat selebriti Korea yang pastinya ditunggu-tunggu oleh semua peminat-peminat mereka. Wakil Running Man seperti Ji Suk-Jin dan Yang Se-chan akan menghangatkan Sales King TV pada Sabtu ini! Make sure jangan ketinggalan okay!

 

Bukan itu sahaja, Sales King TV turut menampilkan dua lagi artis terkemuka Korea untuk sama-sama memeriahkan jualan di saluran CJ WOW SHOP seperti, JeA dari Kumpulan Brown Eyed Girls, serta Sung-Jong dari Kumpulan Kpop INFINITE. 

Selebriti Korea ini akan dibantu oleh pakar beli belah terbaik CJ WOW SHOP seperti Zaim Helmi, Jimmy Shanley, Lily Liyana, Fiza Saad, Shinkong, Kah Chee dan Pauline. Mereka akan bersama-sama berkongsi bagaimana cara menjual secara langsung di kaca TV. Dan, selain menampilkan idola Kpop korang ni, CJ WOW SHOP juga akan menawarkan pelbagai promosi eksklusif barangan bermutu tinggi seperti Dr Dental Care, Yufit V Care Lifting Mask dan makanan pilihan masyarakat Korea, Spicy Samyang! Daebak!

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif  CJ WOW SHOP,  Kim Yang Hyun berkata, pihaknya akan sentiasa membawakan yang terbaik dalam memberi pengalaman beli-belah dan hiburan yang akan membuatkan rakyat Malaysia teruja untuk membeli barangan secara atas talian.

“Kami menggandakan komitmen ini menerusi Sales King TV demi menyuntik nafas baru dan memberi pengalaman jualan beli-belah di TV yang pastinya akan mengujakan semua penonton dan peminat. Dengan memanfaatkan kepopularan K-Pop buat kali pertama, Sales King TV akan meletakkan CJ WOW SHOP sebagai platform media sensasi. Kerjasama ini dilancarkan berikutan kejayaan besar kempen Wanna One kami. Kami berharap program ini akan memberikan inspirasi untuk menjalin lebih banyak gandingan sedemikian, di samping menjadikan Malaysia sebagai pasaran utama bagi pelbagai produk dari Korea.” Tambahnya

Jadi jangan lupa untuk menonton dan menyaksikan sendiri telatah idola K-Pop korang dalam CJ WOW SHOP di saluran TV9 dan 8TV atau boleh menonton siaran secara langsung menerusi LIVE TV kami di xtra.com.my pada Sabtu dan Ahad ini!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 28 Jun 2018

“Sikit Lagi Saya Kena Sabar,” – Ziana Zain

Saya yakin semua akan ada pengakhiran yang baik. Dalam masa sama, saya berharap pihak sana bertanggungjawab menyempurnakan prosiding ini demi meneruskan kehidupan.

Hiburan Sun, 18 Mar 2018

四叶草渴望得娱协新人奖「许佳麟最没杀伤力」

出道5年的Joyce四叶草(朱主爱)近日带着推出个人首张专辑《我来自四叶草》返马宣传!以新人姿态入围《娱协30》新人奖的她直呼很爽,并视车志立为竞争对手;她还打趣说“许佳麟最没杀伤力,他出道10年了就让我这个出道5年的吧!”

Hiburan Tue, 1 Oct 2019
Hiburan Sun, 19 May 2019

Adamidam Sudah Tiada…Al-Fatihah

Semoga roh Allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang yang solihin. Al-Fatihah…

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

“Ada Hikmah Disebalik Apa Yang Terjadi”- Bella Dally Kongsi Tips ‘Move On’

Bella Dally berkongsi tips ‘move on’ menerusi beberapa video di laman Instagramnya. Apa yang dikongsikan oleh Bella? Layari www.xtra.com.my

Hiburan Tue, 9 Apr 2019
Fab Foodies! Fri, 31 Jan 2020

Bunga Cengkih Dapat Bantu Ketika DiSerang Gastrik

Tak salah mencuba rawatan alternatif

Hiburan Thu, 22 Nov 2018

Soal Rumah Tangga? Sorry, Tiada Jawapan Lagi Daripada Alyah Lepas Ini

Datin Alyah tiada niat nak mengaibkan sesiapa dan ini tidak terjadi setiap hari. Chill ok guys?

Hiburan Mon, 18 Dec 2017

“GELI TEKAK NAK PANGGIL KAU DATO” – BOY IMAN

Selain itu, netizen turut mengkritik Farid dengan mengatakan bahawa gelaran yang diberikan kepadanya tidak memberi sebarang “value”. Fuh! sampai macam tu sekali komen netizen.

Events Tue, 6 Mar 2018

Pencapaian STPM 2017 Meningkat, Tahniah!

“Peningkatan itu adalah terbaik dan mengatasi semua pencapaian sejak STPM modular diperkenalkan pada 2013,” katanya. 

| Live TV