Events By: Salma Syahbuddin August 3, 2018 @ 3:37pm

Sales King TV Kini Di Wow Kan Oleh Ahli Running Man?

Rangkaian beli belah terbesar Malaysia, CJ WOW SHOP kali ini menyajikan penonton Malaysia dengan Sales King TV iaitu program hiburan aneka ragam serta jualan menerusi siaran langsung di kaca TV anda.

Dan apa yang menariknya ialah, program ini bakal disiarkan buat pertama kalinya dalam segmen-segmen CJ WOW SHOP dan akan memaparkan empat selebriti Korea yang pastinya ditunggu-tunggu oleh semua peminat-peminat mereka. Wakil Running Man seperti Ji Suk-Jin dan Yang Se-chan akan menghangatkan Sales King TV pada Sabtu ini! Make sure jangan ketinggalan okay!

 

Bukan itu sahaja, Sales King TV turut menampilkan dua lagi artis terkemuka Korea untuk sama-sama memeriahkan jualan di saluran CJ WOW SHOP seperti, JeA dari Kumpulan Brown Eyed Girls, serta Sung-Jong dari Kumpulan Kpop INFINITE. 

Selebriti Korea ini akan dibantu oleh pakar beli belah terbaik CJ WOW SHOP seperti Zaim Helmi, Jimmy Shanley, Lily Liyana, Fiza Saad, Shinkong, Kah Chee dan Pauline. Mereka akan bersama-sama berkongsi bagaimana cara menjual secara langsung di kaca TV. Dan, selain menampilkan idola Kpop korang ni, CJ WOW SHOP juga akan menawarkan pelbagai promosi eksklusif barangan bermutu tinggi seperti Dr Dental Care, Yufit V Care Lifting Mask dan makanan pilihan masyarakat Korea, Spicy Samyang! Daebak!

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif  CJ WOW SHOP,  Kim Yang Hyun berkata, pihaknya akan sentiasa membawakan yang terbaik dalam memberi pengalaman beli-belah dan hiburan yang akan membuatkan rakyat Malaysia teruja untuk membeli barangan secara atas talian.

“Kami menggandakan komitmen ini menerusi Sales King TV demi menyuntik nafas baru dan memberi pengalaman jualan beli-belah di TV yang pastinya akan mengujakan semua penonton dan peminat. Dengan memanfaatkan kepopularan K-Pop buat kali pertama, Sales King TV akan meletakkan CJ WOW SHOP sebagai platform media sensasi. Kerjasama ini dilancarkan berikutan kejayaan besar kempen Wanna One kami. Kami berharap program ini akan memberikan inspirasi untuk menjalin lebih banyak gandingan sedemikian, di samping menjadikan Malaysia sebagai pasaran utama bagi pelbagai produk dari Korea.” Tambahnya

Jadi jangan lupa untuk menonton dan menyaksikan sendiri telatah idola K-Pop korang dalam CJ WOW SHOP di saluran TV9 dan 8TV atau boleh menonton siaran secara langsung menerusi LIVE TV kami di xtra.com.my pada Sabtu dan Ahad ini!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Wed, 12 Dec 2018

#xtra好康头 | 送你去看《草蜢17385世界巡回演唱会–云顶站》

草蜢重登云顶云星剧场大舞台,去年没看到的歌迷们,机会来了;而且 #xtra好康头 将送出入门票!

LIFESTYLE Thu, 10 Oct 2019

抽电子烟无害?纽约大学研究首证实:2成实验鼠罹肺腺癌

抽烟危害健康,导致越来越多人改抽电子烟,电子烟,近年兴起的新形态烟品,据说抽电子烟有比较健康吗?

Hiburan Wed, 17 Jan 2018

8 OG BOY BANDS THAT YOU NEED TO KNOW AS A K-POP FAN

Do you know who the 8 legendary boy groups that helped contribute in paving the way for current KPOP groups are? If you dare call yourself a K-POP fan, you absolutely need to pay homage to them if you don’t know them yet.

Events Sat, 2 Nov 2019

SYOKSYOK RIUH Invites You to Appreciate Arts and Cultures This Weekend!

Celebrate life with friends, family and food with plenty of festive flavours.

LIFESTYLE Mon, 17 Sep 2018
Hiburan Sat, 2 Nov 2019

Beri Bayangan Mahu Bersara…Sheila Rusly Minta Petunjuk

Harap-harap Sheila dapat pertimbangkan kembali…

Hiburan Mon, 9 Apr 2018

Persembahan Terbaik Protege Curi Perhatian Juri!

Kehangatan pentas Mentor Otai semakin dirasai apabila konsert ketiga memperlihatkan penyingkiran Ayie yang juga protege kepada Mentor, Siti Sarah. Namun, pada kali ini Mentor Otai sekali lagi membawakan malam konsert dengan tema lagu-lagu yang dipetik daripada Anugerah Juara Lagu

LIFESTYLE Mon, 25 Dec 2017

10 Perkara Penting Untuk Kawal Nafsu Makan Anda

Macam yang dikongsikan oleh seorang lelaki yang bernama Jazli Hassan ini, malah dia juga tidak keberatan untuk berkongsi tips yang diamalkan olehnya. Nak tahu tipsnya? Jom ikuti perkongsiannya di bawah. Hye semua, perjalanan dari 183 kilogram (kg) […]

LIFESTYLE Sat, 29 Sep 2018

Jimatkan Perbelanjaan Bulanan Keluarga

Sebelum anda bertindak menyalahkan mana-mana pihak, apa kata perhatikan gaya hidup anda dahulu. Mungkin terdapat perbelajaan bulanan ada yang agak berlebihan.

Hiburan Wed, 19 Feb 2020

| Live TV