Featured By: Atiqah Johari September 9, 2022 @ 6:13pm

Selepas PA Buat Hal! Khairul Aming Tampil Buat Permohonan Maaf – “Saya Percaya Dia Tanpa…”

Susulan tular isu mengenai sikap pembantu peribadinya yang disifatkan biadap, Khairul Aming tampil memberi penjelasan dan membuat permohonan maaf di laman Twitter.

Berdasarkan ciapannya, Aming memaklumkan bahawa dia telahpun memadam semua kontak pengurusnya yang diletakkan di media sosial dan dia mengambil inisiatif sendiri untuk berurusan dengan klien.

“Saya telah memadam semua kontak pengurus saya dari media sosial. Buat masa sekarang saya sendiri akan menguruskannya sehingga ada pengurus baharu,” tulis Aming.

Jelasnya lagi, dia hanya akan fokus kepada penghasilan video masak sahaja buat masa sekarang dan akan berehat sebentar daripada membuat video untuk klien.

“Buat masa sekarang, saya akan berhenti sekejap buat video untuk klien termasuk produk makanan, restoran atau seminar. Saya nak fokus kepada perkara yang saya suka dari 7 tahun lepas iaitu video masak,” ciapnya.

Bukan itu sahaja, Aming memohon maaf kepada semua pihak yang pernah berurusan dengan pengurusnya itu dan dia kesal kerana memberi kepercayaan sepenuhnya kepada pengurus yang juga merupakan kawannya itu.

“Secara peribadi, saya minta maaf dengan semua pihak yang pernah berurusan dengan pengurus saya sebelum ini. Dia kawan saya dan saya sangat mempercayai dia untuk menguruskan hal ehwal klien tanpa betul memantau kualiti kerja dia. Akhirnya banyak orang yang ada pengalaman buruk dengan dia selama ini

Sehubungan itu, Aming turut menyatakan perkara yang berlaku ini membuatkan dia belajar sesuatu dan akan cuba menambahbaikan lagi perkhidmatannya.

“Sekali lagi saya nak mohon maaf kepada semua pihak yang terlibat selama ini. Saya banyak belajar hari ini dan akan cuba menambahbaikan lagi selepas ini. Terima kasih banyak-banyak,” luahnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 5 Oct 2022
Featured Tue, 16 May 2023

Enggan Kenang Kisah Lalu, Hubungan Nourul Depp & Anak Sulung Didakwa Goyah? – “Tak Akan Terima Lagi, Saya Tidak Reda…”

“Saya dah lepaskan.. tak nak ingat lagi” – Nourul Depp. Hmm! Harap semuanya baik baik saja 😢

Hiburan Sun, 3 Jul 2022

Tampil Lakonan Mantap Adi Putra, Sophia Albarakbah, Wan Hanafi Su & Ramai Lagi, ‘Jerangkung Dalam Almari’ Dedah Kisah Syirik

Walaupun filem ini bergenre seram, mesej kekeluargaan ialah tunjang kepada jalan ceritanya.

Trending Wed, 28 Oct 2020
Trending Mon, 22 Jan 2018

Gadis Sesat 19 Hari Di Gunung Tahan 9 Tahun Lalu

“Saya Hanya Terbayang Orang Jumpa Mayat Saya Terapung,” Kisah Saat Getir Gadis Sesat 19 Hari Di Gunung Tahan 9 Tahun Lalu

#LaguXTRA Thu, 12 Oct 2023

#LaguXTRA: Hasif Upin Kongsi Lagu Mengenang Arwah Ibu, Akui Ada Kisah Tersendiri

Wahh min pun sedih dengar lagu all time fav Hasif Upin tu

Events Mon, 4 Apr 2022

Naz Carpentry Saman Awal Ashaari: Perbicaraan Kes Langgar Kontrak Bermula Hari Ini

perbicaraan akan berlangsung selama 3 hari secara atas talian

Trending Wed, 20 Apr 2022

Lakukan Amang Seksual Fizikal Ke Anak Rakan, Penceramah Bebas Ditahan

Penceramah bebas melakukan amang seksual fizikal ke anak rakannya ditahan.

error: Content is protected !!