Featured By: Atiqah Johari September 9, 2022 @ 6:13pm

Selepas PA Buat Hal! Khairul Aming Tampil Buat Permohonan Maaf – “Saya Percaya Dia Tanpa…”

Susulan tular isu mengenai sikap pembantu peribadinya yang disifatkan biadap, Khairul Aming tampil memberi penjelasan dan membuat permohonan maaf di laman Twitter.

Berdasarkan ciapannya, Aming memaklumkan bahawa dia telahpun memadam semua kontak pengurusnya yang diletakkan di media sosial dan dia mengambil inisiatif sendiri untuk berurusan dengan klien.

“Saya telah memadam semua kontak pengurus saya dari media sosial. Buat masa sekarang saya sendiri akan menguruskannya sehingga ada pengurus baharu,” tulis Aming.

Jelasnya lagi, dia hanya akan fokus kepada penghasilan video masak sahaja buat masa sekarang dan akan berehat sebentar daripada membuat video untuk klien.

“Buat masa sekarang, saya akan berhenti sekejap buat video untuk klien termasuk produk makanan, restoran atau seminar. Saya nak fokus kepada perkara yang saya suka dari 7 tahun lepas iaitu video masak,” ciapnya.

Bukan itu sahaja, Aming memohon maaf kepada semua pihak yang pernah berurusan dengan pengurusnya itu dan dia kesal kerana memberi kepercayaan sepenuhnya kepada pengurus yang juga merupakan kawannya itu.

“Secara peribadi, saya minta maaf dengan semua pihak yang pernah berurusan dengan pengurus saya sebelum ini. Dia kawan saya dan saya sangat mempercayai dia untuk menguruskan hal ehwal klien tanpa betul memantau kualiti kerja dia. Akhirnya banyak orang yang ada pengalaman buruk dengan dia selama ini

Sehubungan itu, Aming turut menyatakan perkara yang berlaku ini membuatkan dia belajar sesuatu dan akan cuba menambahbaikan lagi perkhidmatannya.

“Sekali lagi saya nak mohon maaf kepada semua pihak yang terlibat selama ini. Saya banyak belajar hari ini dan akan cuba menambahbaikan lagi selepas ini. Terima kasih banyak-banyak,” luahnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 23 Mar 2018

Wow! Wanita Ini Mengaku Cintakan Trump

Wanita itu juga tidak menolak kemungkinan hubungan itu akan berakhir dengan perkahwinan. Namun, Rumah Putih sebelum ini menafikan Trump memiliki sebarang hubungan dengan McDougal. Macam mana ni?

Hiburan Mon, 17 Sep 2018

Munafik 2 Kutip RM 40 Juta, Syamsul Yusof Terus Demam Terkejut?

Pengarah berbakat besar ini bersyukur dan berharap mesej filem ini sampai dan menjadi inspirasi kepada pendakwah di luar sana. Alhamdulillah…

Fab Foodies! Mon, 25 Jun 2018

Masyuk…Tawaran Gaji Lebih Tinggi Untuk Penebar Roti Canai Tempatan

Gaji itu sama dengan gaji pekerja asing yang kita berikan malah ada tukang masak pekerja asing menerima gaji mencecah RM7,000 sebulan.

Hiburan Fri, 16 Mar 2018

Syamsul Yusof Jadi Pencipta Lagu?

Lagu ini bukan saja sarat dengan nasihat dan mesej positif, Selamat Tinggal Masa juga mulai trending dilaman Youtube sejak ia mula dilancarkan pada 8 Mac lalu, dengan jumlah tontonan sebanyak 698, 638 jumlah tontonan. Wow!

Hiburan Mon, 12 Nov 2018

Filem One Two Jaga Tercalon Kategori Filem Terbaik Asia Di Festival Filem Dunia

One Two Jaga bakal bersaing dengan sembilan lagi filem terbaik Asia yang bakal berlangsung di Warsaw, Poland bermula 14 hingga 21 November depan.

Trending Mon, 4 May 2020

10 Kesalahan Asas Yang Dilakukan Ketika Solat Tanpa Sengaja

Sebenarnya ada yang kita terlepas pandang masa solat…

Hiburan Fri, 29 Nov 2019

“Berilah Kepercayaan Kepada Kami Untuk…” – Hans Isaac

Masih baru memegang pucuk pimpinan, bagilah peluang ok?

Trending Fri, 17 Jul 2020
Trending Mon, 15 Feb 2021

Penerima Hati Pertama Di Malaysia, Mohd Afiq Ikmal Kini Kritikal

Kita doakan semoga adik Mohd Afiq Ikmal Muhammad Zaini cepat sembuh

| Live TV