Featured By: Aqilah Paharuzi June 17, 2022 @ 8:00pm

“Siapa Dr. Azra ni? Tolong Munculkan Diri” – Ellie Suriaty Akui Terkesan, Mohon Jangan Permainkan ‘Cinta’ Azri Iskandar

Sebelum ini, heboh di ruangan media sosial mengenai kenyataan pelakon Pontianak Harum Sundal Malam, Azri Iskandar yang berkongsi berita tergempar bakal berkahwin dengan penulis skrip, Dr. Azra Diera dalam masa terdekat ini.

Susulan itu, pelakon berkaliber, Ellie Suriaty memohon kekasih bekas suaminya itu untuk tidak berselindung dan tampil munculkan diri jika benar wanita berkenaan akan menjadi ibu tiri kepada anak-anaknya.

Dalam pada itu, Ellie mengakui dia sedikit pun tidak berdendam dan tidak kisah sekiranya Azri memilih untuk berkahwin lain, namun Ellie bimbang jika Azra mempunyai niat ingin ‘mempermainkan’ perasaan Azri kerana sehingga kini kelibatnya amat diragui sama ada benar ‘wujud’ atau tidak.

“Pada saya Dr. Azra kena muncul kan diri. Saya dah hidup 19 tahun dengan Azri dan tak kisah jika dia mencintai orang lain. Tapi, saya terseksa tengok dia.

“Walaupun saya dah bercerai, saya tak ada dendam. Jujur, saya tak suka tengok Azri macam ni, dikecam dan sebagainya.

“Siapa Dr. Azra sebenarnya? Bila kami anak-beranak search nama dia tak keluar sebarang info. Perkara tersebut menggangu emosi anak-anak saya. Dia kena tampil, kesian anak-anak saya tertanya siapa bakal isteri bapa mereka.

“Adakah dia ni benar, adakah dia scammer, dan bila meletakkan ibu sakit jatuh betul ke hospital mana? Jangan buat macam tu pada Azri.

“Kalau dia benar wujud, kenapa sewaktu program Melodi hubungi, dia bagi alasan sibuk dan seakan cuba mengelak. Kenapa malukan Azri. Hidup ini mesti dengan kebenaran dan jangan permainkan hidup orang.

“Dia pun tak pernah tanya fasal anak-anak saya. Anak-anak saya sangat beradab, bijak dan rasional, tapi bila dia cuba nak ambil kasih sayang Azri sepenuhnya dan tidak jelas pastilah anak-anak ambil peduli..

“Saya tak tau apa permainan dia dengan Azri. Kalau nak main cinta atau apa you come out as a person, jangan menyorok di sebalik online dan sebagainya,” luahnya.

Ellie ditemui media ketika tayangan perdana filem Mat Kilau pada malam semalam yang berlangsung di GSC Starling Mall.

Untuk rekod, Azri dan Ellie sah bercerai talak satu pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun hidup bersama.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 2 Jul 2019

‘Hello Everbody, My Name Is Edriel Obil’- Dynas Dedah Gambar Pertama Anak Selepas Beranak

Buat pertama kalinya, pelakon Dynas Mokhtar telah memperkenalkan anaknya selepas melahirkan pada 17 Mei lalu.

Hiburan Wed, 2 May 2018

JYP Accused of Being Cult Member, Denies Allegations and Plans to Sue

Since the reports were released, JYP Entertainment’s stocks plummeted too!

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

Gambar Tidak Bertuding Tersebar, Izreen naik angin!

Mendakwa ada pihak tertentu yang cuba memfitnah dirinya dengan menyebarkan gambarnya tidak bertudung di laman sosial,naik angin

Hiburan Fri, 9 Feb 2018

HERE’S THE TOP 10 MOST LISTENED-TO KPOP GROUPS ON SPOTIFY

These bands are doing really well and the stats are here to prove it.

Hiburan Thu, 19 Apr 2018

Ziana Zain Akhirnya Kecapi Bahagia Sekali Lagi?

Penyanyi Ziana Zain dilihat masih menjaga aib seorang suami, kerana sehingga kini Ziana nampaknya masih tidak mahu menjelaskan apakah sebenarnya punca disebalik masalah yang timbul dalam rumahtangga beliau yang sudah berusia 19 tahun itu

Hiburan Wed, 4 Apr 2018

Isu Ditampar, Ogy Nak Jumpa Aiman Tino!

Apabila dia menjelaskan situasi sebenar saya jadi marah dan ingin berjumpa dengan Aiman dan pihak pengurusannya yang dikatakan tidak berpuas hati dengan kejadian itu. Semoga semua berakhir dengan baik ya!

Hiburan Mon, 7 Jan 2019

Bahang Kian Terasa, Jom Dapatkan Tiket Anugerah Juara Lagu 33 Disini!

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tiket AJL33 dan rasai kehangatan anugerah berprestij ini.

 

Trending Sat, 9 Jan 2021
Events Thu, 20 Jun 2019

| Live TV