Contest By: Salma Syahbuddin February 17, 2020 @ 8:00am

“Siapa Tahu Tok Kadi Kat Mana, Nak Suh Nikahkan Diorang Ni” Peminat Restu Hubungan Zara Zya Dan Azlee Khairi

Selepas gandingan mereka menerusi drama Love You Mr Arrogant, kini gandingan mantap dua pelakon hebat ini menerusi drama Seadanya Aku turut menjadi kegilaan penonton drama tempatan.

Siapa sangka gandingan yang cukup serasi ini begitu menjadi apabila drama Seadanya Aku sering mendapat perhatian di setiap episod nya sehinggakan rating drama yang disiarkan menerusi slot Akasia Tv3 ini juga mencanak naik. Malah, apa sahaja yang dimuat naik oleh kedua-dua artis ini menerusi laman sosial mereka sering mencuri perhatian netizen.

Azlee suka sangat sakat Aufiya

Beberapa hari lepas, Azlee khairi dilihat memuat naik sebuah video pendek berdurasi kurang daripada 30 saat memperlihatkan beliau menyakat Zara Zya atau Aufiya  ketika sesi penggambaran drama tersebut. 

 
 
 
View this post on Instagram

Jeng jeng jeng!!!!!! #seadanyaaku #zarul #aufiya #yayunk #smurf

A post shared by azleekhairiofficial (@azleekhairiofficial) on

 Sweet kan Zarul dan Aufiya ni!

Selepas sahaja Azlee Khairi (Zarul) meminta bantuan daripada krew penerbitan, akhirnya Zara munculkan diri dan terkejut sebaik sahaja disergah oleh Azlee.

Walaupun video pendek tersebut dimuat naik beberapa hari yang lalu, namun setakat ini video tersebut telahpun mencecah  135,534 tontonan. 

Peminat minta Zara Zya dan Azlee Khairi kahwin cepat

Peminat juga sedar tentang sikap Azlee yang suka menyakat Zara tidak kiralah ketika sesi penggambaran mahupun dalam drama. Dan, keserasian antara pelakon ini turut mendapat sokongan dari peminat sehinggakan segelintir daripada mereka mendoakan agar kedua-duanya mendirikan rumah tangga.

Azlee Khairi dah bagi hint

Baru-baru ini kelihatannya Zara Zya turut memuat naik gambar menerusi akaun instagram miliknya beserta caption yang bertanyakan tentang pilihan hidup dan Azlee sempat membalas komen tersebut seolah-olah memberi hint  buat Zara. Komen yang ditinggalkan oleh Azlee itu juga nampaknya mendapat 5,961 likes dari followers Zara Zya. Wow!

 

 
 
 
View this post on Instagram

Kalau di beri pilihan, apa yang awak nak sangat dalam hidup awak? ❤️

A post shared by Zara Zya (@zarazya) on

 
Wah, kalau benar bagai dikata, apa salahnya ye tak?
 
Apapun, kita doakan yang terbaik buat kedua-duanya. Kalau makan nasi minyak, jangan lupa jemput Xtra okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 3 May 2018

‘Terima Kasih Semua’, Yuna Umum Tutup Kedai

Di kesempatan itu juga, penyanyi yang kini menetap di Amerika Syarikat itu mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang banyak membantunya sepanjang menjalankan operasi kedai tersebut.

Hiburan Thu, 11 Oct 2018

HyunA Posts Cute Pictures of Date with E’Dawn in Japan

They look like any cute couple in love.

Hiburan Thu, 6 Sep 2018

Selepas 14 Tahun, Bekas Pelajar AFI Hijrah Ke Malaysia?

Bukan tidak mahu tetapi nyanyian adalah minat utama saya. Kalau berlakon sesebuah filem atau sinetron, waktu menunggu agak lama. Berlainan pula jika undangan nyanyian, lebih cepat, seronok dan hasilnya lebih lumayan.

Hiburan Wed, 13 Dec 2017

方逸华追思会 郑裕玲曾志伟等人现身

邵逸夫遗孀邵方逸华(六婶)上月22日病逝,享年83岁,其家人已于上月底为她举行过葬礼,昨天再在邵氏影城举行一场为时7小时的追思会。

Hiburan Fri, 5 Oct 2018

PANAS! Minta Maaf Atau… Aishah Bagi Masa Seminggu Kepada Vida

Kata Aishah, ‘Ini untuk sedarkan pihak penaja dan badan penyiaran agar tidak terus membuli artis demi rating dan kepentingan saja’.

Hiburan Tue, 7 Jan 2020

Hayley Williams Of Paramore Hints A Solo Release?

If the rumours are trumours, then we are blessed for this new year!

Hiburan Wed, 18 Mar 2020
Hiburan Wed, 29 Nov 2017

Hormat Permintaan Keluarga, Fattah Mohon Doa Peminat

Nikah dalam majlis tertutup menghormati permintaan dua belah pihak keluarga

Hiburan Tue, 3 Dec 2019

Syamel Bengang Dicurangi?

Bila cinta didusta…

| Live TV