Hiburan By: tex_admin November 7, 2017 @ 6:24am

SIAPA TEMAN ISTIMEWA “SUPER KIP” MALAYSIA ?

Peminat Justin Bieber ini merupakan anak ketiga dari empat adik beradik yang dua daripadanya memang terlibat secara aktif dengan dunia permotoran. Tapi, kali ni kita bukan nak sembang pasal motoGP ye, kita nak tahu siapa permaisuri hati Encik Keon?

Wajahnya yang iras-iras Prince Mateen ini buat ramai peminat wanita tak keruan . Agak-agak siapalah yang tak terpaut hati kan? Tapi, setiap kali di ajukan soalan mengenai teman istimewa, Keon dengan pantas menjawab bahawa dia sememangnya tidak ada masa untuk mencari teman istimewa yang di anggapnya sebagai buang masa. Bagi Keon, biarlah dirinya fokus terhadap kerjaya dan mencari duit untuk keluarga terlebih dahulu.

Apabila ditanya mengenai social life nya, Keon hanya aktif dengan bersukan dan pergi ke gym sahaja. Bagi Keon bila berpeluang untuk pulang ke Malaysia, dia juga akan membantu rakan-rakannya yang berminat untuk belajar dalam bidang permotoran di kampung Gajah, Perak.

Siapa sangka, Seorang yang gemar menyanyi apa jua jenis lagu ini, suka akan cerita kartun terumatanya Upin Ipin. Dan, ini secar a tidak langsung memberikan gambaran bahawa Keon adalah seorang anak bujang yang masih muda tetapi punyai matlamat dalam kerjaya yang diceburinya.

Kepada peminat-peminat Encik Keon kita, kalau nak tahu perkembangan terkini mengenai Super KIP kita ni dan apa latest update beliau , bolehlah menjenguk ke Instagram Keon ye!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 13 Dec 2018

Isu Beri Makan Anjing, Netizen Tolonglah ‘Otak’ Tu Jangan Sempit Sangat

Diharap masyarakat Malaysia lebih peka dan berilmu sebelum melontarkan kata-kata atau melabel seseorang diatas tindakan mereka

Hiburan Fri, 3 Jan 2020
Hiburan Sat, 2 Dec 2017

Sedih IG 23 Juta DiGodam

Mangsa terbaharu pihak tidak bertanggungjawab apabila laman sosial Instagram peribadi pelakon Janna Nick, 22, pula digodam sejak petang Khamis. Kata Janna, akaunnya itu tidak boleh diakses selain gambar dimuatnaik dan profil yang diikutinya hilang secara tiba-tiba.  […]

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

PAW Patrol Live Di Istana Budaya 29 November- 2 Disember 2018

Pementasan ini akan berlangsung selama 1 jam 30 minit termasuk dua ‘acts’ dan ‘intermission’, dengan menggabungkan pendekatan kostum yang inovatif untuk membantu membawa watak-watak PAW Patrol!

Hiburan Thu, 4 Jul 2019

Lumrah Manusia…Dulu Dihina, Sekarang Dipuji Pula!

Huwah, teruskan menjadi ibu yang terbaik!

Hiburan Thu, 16 Nov 2017

HADIAH KAHWIN RM 1 JUTA?

Siapa yang tidak gembira apabila diberikan hadiah perkahwinan bernilai RM1 Juta kan? Kalau nak tahu, itu adalah hadiah perkahwinan buat Adib Khalid dan pelakon cantik, manis berdarah Pakistan, Izara Aishah. Wow! Seronok lah kan?

Events Fri, 29 Dec 2017

RUNNING EVENTS AROUND KL YOU CANNOT AFFORD TO MISS IN 2018

It’s never too late to get that running resolution fulfilled *winks*

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

Sherry Ibrahim Akui Bukan Lagi Duta Produk Kecantikan…

Sherry menafikan wujud sebarang masalah hingga beliau terpaksa berbuat sedemikian

Hiburan Thu, 6 Sep 2018

BLACKPINK Duet Bersama Dua Lipa, Peminat Kpop Pastinya Teruja

Lagu berjudul Kiss And Make Up ini adalah hasil pertemuan mereka ketika berada di Seoul, Korea

Hiburan Thu, 27 Sep 2018

Debaran Khadijah Ibrahim Menjelang Konsert Doa Buat Kekasih

Datuk Khadijah Ibrahim atau lebih mesra disapa sebagai Ibu memberitahu akan ada beberapa lagu duet yang pernah dihasilkan bersama Datuk Ramli Sarip namun belum pernah dinyanyikan di pentas bersama.

| Live TV