Hiburan By: tex_admin November 7, 2017 @ 6:24am

SIAPA TEMAN ISTIMEWA “SUPER KIP” MALAYSIA ?

Peminat Justin Bieber ini merupakan anak ketiga dari empat adik beradik yang dua daripadanya memang terlibat secara aktif dengan dunia permotoran. Tapi, kali ni kita bukan nak sembang pasal motoGP ye, kita nak tahu siapa permaisuri hati Encik Keon?

Wajahnya yang iras-iras Prince Mateen ini buat ramai peminat wanita tak keruan . Agak-agak siapalah yang tak terpaut hati kan? Tapi, setiap kali di ajukan soalan mengenai teman istimewa, Keon dengan pantas menjawab bahawa dia sememangnya tidak ada masa untuk mencari teman istimewa yang di anggapnya sebagai buang masa. Bagi Keon, biarlah dirinya fokus terhadap kerjaya dan mencari duit untuk keluarga terlebih dahulu.

Apabila ditanya mengenai social life nya, Keon hanya aktif dengan bersukan dan pergi ke gym sahaja. Bagi Keon bila berpeluang untuk pulang ke Malaysia, dia juga akan membantu rakan-rakannya yang berminat untuk belajar dalam bidang permotoran di kampung Gajah, Perak.

Siapa sangka, Seorang yang gemar menyanyi apa jua jenis lagu ini, suka akan cerita kartun terumatanya Upin Ipin. Dan, ini secar a tidak langsung memberikan gambaran bahawa Keon adalah seorang anak bujang yang masih muda tetapi punyai matlamat dalam kerjaya yang diceburinya.

Kepada peminat-peminat Encik Keon kita, kalau nak tahu perkembangan terkini mengenai Super KIP kita ni dan apa latest update beliau , bolehlah menjenguk ke Instagram Keon ye!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 5 Aug 2019

Camila Cabello Puts a Light to the Shades About Her Body

Camila Cabello took to her Instagram to address the hates she’s been getting about her body image!

Hiburan Mon, 15 Aug 2022

[VIDEO] “Dia Pilihan Ibu Saya” – Shuib Sedang Mengenali Hati Seseorang

Wahhh tak lama lagi dah ke tu? Semoga dipermudahkan segala urusan Shuib.

Featured Tue, 20 Feb 2024

Kongsi Video GRWM… Puteri Balqis Dedah Pernah Dilabel Pengemis, Bertindak Sekat 300 Komen Hinaan Setiap Hari – “Don’t Be Scared To Blocked This Moron”

Mantap lah Puteri Balqis! Yang penting janagn semakkan kepala dengan pendapat orang tak berilmu❤️✌️

Events Wed, 3 Jul 2019

Afgan Kembali Ke Kuala Lumpur Oktober Ini, Kali Ini Membawa ‘Inspirasi’

Belum pernah ada mana-mana penyanyi lelaki khususnya artis bukan tempatan yang setiap tahun mengadakan konsert berskala besar kecuali Afgan!

Featured Mon, 4 Sep 2023

[VIDEO] Berseri Pakai Busana Serba Putih, Majlis Sanding Mizz Nina & Suami Di KL Penuh Intimate!

Sweetnyaaaa 🥰🥰 Manis senyuman Mizz Nina terpancar kebahagiaannya dengan suami, Essam Muhammad 🥰

Featured Fri, 3 Feb 2023