Hiburan By: Salma Syahbuddin February 14, 2018 @ 11:16am

TONTON BAKAL PERKENAL WAJAH BAHARU, ANDA PILIH!

Servis penstriman terbesar tempatan, tonton sekali lagi bakal memperkenalkan wajah-wajah barunya bagi tahun 2018, selepas melantik pelakon Redza Rosli, Ayda Jebat dan Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Vida.

Pada tahun 2017, tonton juga memperkenalkan aplikasi dan pengahlian premium yang diberi nama tonton VIP. Ia menyaksikan pertumbuhan lebih 18,000 ahli setiap minggu dan baru-baru ini melebarkan sayapnya sehingga ke Singapura dan Brunei Darussalam. 

Ahli-ahli tonton yang menaik taraf ke VIP tonton juga akan merasai perkhidmatan video hibrid berserta aplikasi baru yang turut  menawarkan keahlian percuma dan perkhidmatan premium yang baharu diperkenalkan. Sesiapa sahaja ahli VIP tonton akan diberikan akses tanpa had ke perpustakaan kami yang mengandungi lebih 30,000 jam kandungan tempatan, acara LIVE berdefinisi tinggi dan banyak lagi.

Malah, penonton yang menaik taraf keahlian mereka dijamin akan puas menonton semua kandungan eksklusif ini terutamanya drama sehingga enam bulan sebelum waktu siarannya di televisyen.

Selain itu, tonton juga kini sedang giat dalam memperkenalkan portal online mereka iaitu xtra. Segala gosip panas dan isu kontroversi mengenai dunia hiburan tanah air bakal disalurkan kepada anda menerusi portal ini. 

Dan, pada kali ini tonton sekali lagi mengambil inisiatif untuk memilih wajah-wajah barunya melalui pilihan pembaca mereka menerusi portal online xtra.com.my. Dan, pembaca selayaknya diberikan peluang ini untuk menghargai usaha mereka kerana menjadi pembaca setia kami. 

Untuk memilih wajah-wajah baru tonton, pembaca boleh memilih artis kesayangan mereka setiap minggu di portal kami. Klik di sini

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 13 Oct 2018

Ini Respon Lan Solo Selepas Kristal Dapat Vokalis Baru, Cayalah!

Lan Solo tidak mahu mengulas lebih panjang namun dia berharap kumpulan Kristal terus maju dalam industri seni suara!

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Siti Nordiana Terpaksa Berkorban Masa Rehatnya Demi…

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Begitulah hidup sebagai seorang anak seni. Selagi masih ada tawaran maka mereka akan sedaya upaya merebut peluang untuk memenuhi kehendak pengarah ataupun penerbit

Hiburan Fri, 5 Apr 2019

Peminat Nak Bunuh Diri, Ini Reaksi Faizal Tahir!

Faizal memberitahu bahawa ramai peminat menghubunginya apabila beliau memuat naik satu video di Instagram story dan meletakkan nombor telefonnya 2 bulan yang lepas supaya peminat boleh menghubunginya secara peribadi.

Hiburan Thu, 4 Jul 2019

Alvin鍾瑾桦首战「一镜到底」拍摄!仅NG 18次

Alvin鍾瑾桦首次挑战「一镜到底」拍摄MV !导演还称赞Alvin非常有镜头感,拍摄仅NG 18次。

Hiburan Mon, 19 Feb 2018

PANAS! PENGACARA INI KAHWINI PASANGAN SEJENIS

“We?… hells yeah, we are! Signing my death warrant/agreement to be enslave. No hashtag, no photoshoot, no special dress… just love. Lol. We did it. Many thanks, friends. You’ve been great!”

Hiburan Wed, 19 Jun 2019

‘’Boleh Guna Gajet Tapi Bukan Setiap Masa’- Amyra Rosli Tak Galak Anak Pegang Tablet 24 Jam

‘Saya faham gajet juga diperlukan untuk tujuan pendidikan. Tetapi perlu ada batasan terutama untuk kanak-kanak’

Events Mon, 24 Sep 2018

SEVENTEEN’s Concert in Malaysia Was…Amazing?

Here’s an avid concert-goer’s review of everything that went down last night.

LIFESTYLE Mon, 26 Feb 2018

PLAN NAK BELI RUMAH TU ADA, TAPI…

Jangan asyik nak negatif saja kalau mengimpikan sesuatu. Ini tak bermaksud urusan pembelian rumah adalah mudah tetapi jika dengan caranya, korang pasti boleh!

Hiburan Wed, 2 May 2018

Sajat Banyak Drama Dalam…?

Dalam episod yang lepas, beliau bukan sahaja takut ketika berdepan dengan para wartawan tetapi, beliau juga mengakui bahawa dirinya itu sedikit blur tentang sidang media yang bakal berlangsung ini

Hiburan Thu, 2 Aug 2018

Tony Eusoff Akui Banyak Belajar Selepas Bebas Dari Penjara

Mengakui kehidupannya sebelum ini bagaikan neraka, Tony Eusoff terus bangkit tanpa menangisi keslapan lalu.

| Live TV