Hiburan By: Salma Syahbuddin February 14, 2018 @ 11:16am

TONTON BAKAL PERKENAL WAJAH BAHARU, ANDA PILIH!

Servis penstriman terbesar tempatan, tonton sekali lagi bakal memperkenalkan wajah-wajah barunya bagi tahun 2018, selepas melantik pelakon Redza Rosli, Ayda Jebat dan Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Vida.

Pada tahun 2017, tonton juga memperkenalkan aplikasi dan pengahlian premium yang diberi nama tonton VIP. Ia menyaksikan pertumbuhan lebih 18,000 ahli setiap minggu dan baru-baru ini melebarkan sayapnya sehingga ke Singapura dan Brunei Darussalam. 

Ahli-ahli tonton yang menaik taraf ke VIP tonton juga akan merasai perkhidmatan video hibrid berserta aplikasi baru yang turut  menawarkan keahlian percuma dan perkhidmatan premium yang baharu diperkenalkan. Sesiapa sahaja ahli VIP tonton akan diberikan akses tanpa had ke perpustakaan kami yang mengandungi lebih 30,000 jam kandungan tempatan, acara LIVE berdefinisi tinggi dan banyak lagi.

Malah, penonton yang menaik taraf keahlian mereka dijamin akan puas menonton semua kandungan eksklusif ini terutamanya drama sehingga enam bulan sebelum waktu siarannya di televisyen.

Selain itu, tonton juga kini sedang giat dalam memperkenalkan portal online mereka iaitu xtra. Segala gosip panas dan isu kontroversi mengenai dunia hiburan tanah air bakal disalurkan kepada anda menerusi portal ini. 

Dan, pada kali ini tonton sekali lagi mengambil inisiatif untuk memilih wajah-wajah barunya melalui pilihan pembaca mereka menerusi portal online xtra.com.my. Dan, pembaca selayaknya diberikan peluang ini untuk menghargai usaha mereka kerana menjadi pembaca setia kami. 

Untuk memilih wajah-wajah baru tonton, pembaca boleh memilih artis kesayangan mereka setiap minggu di portal kami. Klik di sini

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 23 Feb 2019
Hiburan Tue, 5 Nov 2019
FESYEN Fri, 11 Oct 2019
Hiburan Fri, 30 Aug 2019

‘Netizen…Tolonglah’- Haqiem Rusli Nak Pesan Ni!

Kalau tak tahu…jangan buat apa-apa kenyataan dan menuduh saya!

Hiburan Fri, 22 Mar 2019
Contest Sun, 18 Aug 2019

Peminat #ICSYVMY Cepat Hantarkan Jawapan Korang Sekarang!

Last Call! Ini mungkin peluang terakhir korang untuk menang RM2K!

Events Tue, 9 Jul 2019

不排除来马取景拍MV!伍佰想挑战演「女生」

伍佰新歌《最美的时刻》MV过足戏瘾,直言想挑战饰演女生,并不排除将来会在大马取景拍摄!

Contest Thu, 25 Apr 2019

xtra好康头 | 送你黎明《METRO LIVE》云顶演唱会入门票

xtra好康头送你《黎明「METRO LIVE」云顶演唱会》入门票,让你沉浸在青春的满满回忆中!

Events Sat, 4 May 2019
Hiburan Wed, 21 Aug 2019

Selepas Rossa, Afgan Pilih Penyanyi Malaysia?

Saya harap impian dapat jadi kenyataan tidak lama lagi…

| Live TV