Hiburan By: Salma Syahbuddin February 14, 2018 @ 11:16am

TONTON BAKAL PERKENAL WAJAH BAHARU, ANDA PILIH!

Servis penstriman terbesar tempatan, tonton sekali lagi bakal memperkenalkan wajah-wajah barunya bagi tahun 2018, selepas melantik pelakon Redza Rosli, Ayda Jebat dan Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Vida.

Pada tahun 2017, tonton juga memperkenalkan aplikasi dan pengahlian premium yang diberi nama tonton VIP. Ia menyaksikan pertumbuhan lebih 18,000 ahli setiap minggu dan baru-baru ini melebarkan sayapnya sehingga ke Singapura dan Brunei Darussalam. 

Ahli-ahli tonton yang menaik taraf ke VIP tonton juga akan merasai perkhidmatan video hibrid berserta aplikasi baru yang turut  menawarkan keahlian percuma dan perkhidmatan premium yang baharu diperkenalkan. Sesiapa sahaja ahli VIP tonton akan diberikan akses tanpa had ke perpustakaan kami yang mengandungi lebih 30,000 jam kandungan tempatan, acara LIVE berdefinisi tinggi dan banyak lagi.

Malah, penonton yang menaik taraf keahlian mereka dijamin akan puas menonton semua kandungan eksklusif ini terutamanya drama sehingga enam bulan sebelum waktu siarannya di televisyen.

Selain itu, tonton juga kini sedang giat dalam memperkenalkan portal online mereka iaitu xtra. Segala gosip panas dan isu kontroversi mengenai dunia hiburan tanah air bakal disalurkan kepada anda menerusi portal ini. 

Dan, pada kali ini tonton sekali lagi mengambil inisiatif untuk memilih wajah-wajah barunya melalui pilihan pembaca mereka menerusi portal online xtra.com.my. Dan, pembaca selayaknya diberikan peluang ini untuk menghargai usaha mereka kerana menjadi pembaca setia kami. 

Untuk memilih wajah-wajah baru tonton, pembaca boleh memilih artis kesayangan mereka setiap minggu di portal kami. Klik di sini

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 15 Nov 2018
Hiburan Tue, 10 Dec 2019
Hiburan Mon, 19 Nov 2018

#Mentor7: ‘Taufiq Patut Diberi Peluang Lagi’ -Siti Nordiana

Saya akan bantu semampu yang boleh untuk dia membina nama dalam industri nyanyian. Dia juga masih ‘hijau’ dan belum miliki apa-apa pengalaman sebelum ini.

Hiburan Mon, 4 Mar 2019

Ibu Adibah Noor Meninggal Dunia, AL-Fatihah…

Al-Fatihah buat ibunda Adibah Noor, Allahyarhamah Norlia Abd Majid…

Hiburan Fri, 8 Nov 2019

Sheila Rusly Jual Dim Sum Pula?

Wah, boleh lah cuba nanti!

Events Thu, 18 Apr 2019

International DJ Sander Van Doorn to Party it Up in Zouk Genting!

He’s played at TOMORROWLAND, Ultra Music Festival, etc., and now he’s going to play right here in Malaysia!

Hiburan Tue, 11 Sep 2018
Hiburan Sat, 7 Dec 2019

筹备两年新作终见天日!新专辑数位上架张智成妙回:不想被看光

筹备两年新作终见天日,自我挑战乐此不疲;新专辑数位上架张智成妙回:不想这么快被看光光啦!

Hiburan Fri, 16 Aug 2019
Hiburan Thu, 7 Feb 2019

Lima Penyanyi Warnai Mini Album Nur 2, Siapakah Mereka?

Tengok barisan penyanyi yang bakal bawakan lagu Nur 2, tak sabar dibuatnya!

| Live TV