Hiburan By: Salma Syahbuddin February 14, 2018 @ 11:16am

TONTON BAKAL PERKENAL WAJAH BAHARU, ANDA PILIH!

Servis penstriman terbesar tempatan, tonton sekali lagi bakal memperkenalkan wajah-wajah barunya bagi tahun 2018, selepas melantik pelakon Redza Rosli, Ayda Jebat dan Usahawan kosmetik terkenal, Dato Sri Vida.

Pada tahun 2017, tonton juga memperkenalkan aplikasi dan pengahlian premium yang diberi nama tonton VIP. Ia menyaksikan pertumbuhan lebih 18,000 ahli setiap minggu dan baru-baru ini melebarkan sayapnya sehingga ke Singapura dan Brunei Darussalam. 

Ahli-ahli tonton yang menaik taraf ke VIP tonton juga akan merasai perkhidmatan video hibrid berserta aplikasi baru yang turut  menawarkan keahlian percuma dan perkhidmatan premium yang baharu diperkenalkan. Sesiapa sahaja ahli VIP tonton akan diberikan akses tanpa had ke perpustakaan kami yang mengandungi lebih 30,000 jam kandungan tempatan, acara LIVE berdefinisi tinggi dan banyak lagi.

Malah, penonton yang menaik taraf keahlian mereka dijamin akan puas menonton semua kandungan eksklusif ini terutamanya drama sehingga enam bulan sebelum waktu siarannya di televisyen.

Selain itu, tonton juga kini sedang giat dalam memperkenalkan portal online mereka iaitu xtra. Segala gosip panas dan isu kontroversi mengenai dunia hiburan tanah air bakal disalurkan kepada anda menerusi portal ini. 

Dan, pada kali ini tonton sekali lagi mengambil inisiatif untuk memilih wajah-wajah barunya melalui pilihan pembaca mereka menerusi portal online xtra.com.my. Dan, pembaca selayaknya diberikan peluang ini untuk menghargai usaha mereka kerana menjadi pembaca setia kami. 

Untuk memilih wajah-wajah baru tonton, pembaca boleh memilih artis kesayangan mereka setiap minggu di portal kami. Klik di sini

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 15 Dec 2019

Hafreez Adam Akhirnya Jawab Spekulasi, Putus Tunang Bulan Lalu…

Kalau dah jodoh, tidak ke mana…doakan lah yang baik-baik untuk mereka.

Featured Mon, 9 May 2022

Jualan Mencecah RM7.5 Juta, Khairul Aming Selesa Naiki Kereta Bezza – “Bonet Luas, Legroom Luas, Minyak Jimat”

GTR, Mustang? Nope, Bezza it is! Jutawan low-profile sangat Khairul Aming nii. Kagum!

Featured Sun, 10 Sep 2023
Hiburan Thu, 10 Nov 2022

“Aku Bukan Tak Nak Support Industri Muzik Malaysia, Tapi…” – Netizen Kritik Lagu Baru Ratu Farah

Bagi pengguna tegar aplikasi TikTok, pasti ramai mengenali Ratu Farah Diva yang sering memuat naik video ‘pick up lines’ dan tarian sehingga mencuit hati penonton. Terbaharu, pempengaruh TikTok itu sekali lagi mengundang perhatian ramai apabila […]

Drama Sat, 10 Dec 2022

Jangan Lepas Tanganku Nafas Baru Buat Sufi Rashid Selepas Setahun Menghilang

Penyanyi bersuara merdu, Sufi Rashid kembali menghiai industri muzik dengan mempertaruhkan lagu terbarunya berjudul Jangan Lepas Tanganku. Amar Habir bersama kugiran Faris Fuad dan Jad Lobo adalah komposer yang dipertanggungjawabkan dalam penghasilan lagu unik Sufi […]

Hiburan Sun, 9 Dec 2018

#AnggunLife : Ika Nabella Seronok Jadi Tokey Sambal

Setakat ini Ika sudah hasilkan tiga jenis sambal iaitu sambal Hitam, Merah dan Hijau. Tahniah Ika!