Featured By: Aqilah Paharuzi May 20, 2022 @ 5:44pm

Tular Rakaman Video Pelakon Lelaki Mirip Anak Pendakwah Terkenal Bercumbu Dengan Seorang Wanita.. Biar Betul?

Heboh di ruangan media sosial TikTok mengenai sebuah video yang memaparkan seorang lelaki berkucupan dengan seorang wanita.

Malah, apa yang paling mengejutkan adalah ramai yang mendakwa lelaki berkenaan adalah pelakon yang mirip dengan anak kepada pendakwah terkenal.

Video tular yang berdurasi 26 saat itu memperlihatkan lelaki berkenaan sedang berpelukan dengan wanita tersebut, lalu mengucupnya pada bahagian bibir.

Bukan itu sahaja, video berkenaan turut mendedahkan profil Instagram milik wanita terbabit yang didakwa sebagai kekasihnya.

Gambar mereka berdua yang dipercayai sebagai pasangan kekasih turut disertakan,malah dijadikan sebagai profil Instagram wanita berkenaan.

Namun begitu, setelah video berkenaan tular tinjauan di profil Instagram wanita berkenaan mendapati semua gambar bersama kekasihnya dipadamkan.

Malah, profil ‘bio’ turut ditukarkan kepada ‘I’m transgender’ di mana sebelum ini wanita berkenaan menulis nama kekasihnya.

Meninjau di Instagram individu lelaki yang didakwa anak pelakon itu, ramai peminatnya yang mula bertanya mengenai kesahihan video terbabit.

Rata-rata netizen meminta lelaki berkenaan untuk segera tampil menjelaskan bahawa individu dalam video berkenaan bukanlah dirinya, untuk membersihkan namanya dan juga bapanya sebagai seorang pendakwah di negara ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 12 Aug 2019
Trending Mon, 24 Aug 2020
Trending Fri, 20 Nov 2020

Hati Lagu Terbaik Episod Pertama SFMM35

Siapa yang korang rasa bakal bergelar AJL?

Hiburan Wed, 22 Jun 2022
Featured Fri, 24 Jun 2022

“Bukan Nak Sorok Tapi…” – Neelofa Minta Beri Masa Untuk Kongsi Wajah Bilal

Setiap ibu mesti mahukan yang terbaik untuk anaknya 😘 Tapi, min pun tak sabar nak tengok Bilal 😍

Hiburan Sun, 26 Aug 2018

罗忆诗重心放歌舞剧 对前任恋情大方祝福

自庄惟翔小玉恋情公开后,日前「前任女友」罗忆诗在出席儿童歌舞剧推介礼时首度公开回应,并大方祝福对方。

| Live TV