Hiburan By: Asrul Haliff December 30, 2019 @ 2:30pm

TVXQ Changmin Is Taken, SM Entertainment Confirms

TVXQ’s Changmin is in a relationship!

Shocked but not surprised! That is our reaction! Of course, sooner or later, each person would fall in love with another, and at the end of 2019, SM Entertainment confirms that Changmin is currently seeing someone.

On December 30th, SPOTV News reported that Changmin is currently dating a non-celebrity who is younger than him. According to the report, they met through a mutual acquaintance.

image taken from: iheartit

Though nothing much has been revealed, in the response of the report however, SM Entertainment confirmed the news with a statement that says:

“Changmin is dating a non-celebrity”.

image taken from: kpopping

The 31-year-old idol whom debut back in 2005 is one of the most respected idols. Considered as senior in the K-Pop industry, the fans—who call themselves Cassiopeia—show their support to their favourite idols in the comment section saying they are happy for him.

Stay tuned with us for further updates.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 30 Aug 2018

Tarian ‘Jeng Jeng Jeng’ Jadi Bahan Gelak, Ini Respon Penari…

Ia mungkin menjadi ‘salam perkenalan’ saya untuk melangkah masuk menjadi pelakon. Saya memang minat untuk serius dalam bidang lakonan.

Hiburan Tue, 4 Dec 2018

Konsert Metal Return 1.0 XPDC Dan May Bergabung

Tak sabar rasanya nak tengok Konsert Metal Return 1.0 Live nanti

Hiburan Tue, 14 Jan 2020
Hiburan Thu, 10 Jan 2019

Mungkin Ini Adalah Watak Paling ‘Win’ Buat Reen Rahim?

Halah, Hala, Halah! korang tak reti-reti lagi standby kat depan TV, setiap hari jam 7 malam?

Hiburan Sat, 17 Mar 2018

Sherry Ibrahim Jawab Isu Pereka Pelamin FattZura

pelakon ini memuat naik kata-kata diinstagram beliau memberitahu bahawa, walaupun tiada sebarang bukti yang boleh mengesahkan insiden penggodaman akaun perancang perkahwinan terkenal itu beliau enggan memanjangkan lagi isu tersebut.

Hiburan Sun, 15 Apr 2018

Ceraikan Ziana Tapi Bersyarat

Armin bersetuju melafazkan cerai terhadap Ziana sekiranya dia dibenarkan untuk berjumpa dengan anak-anak mereka.

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Anak Pelawak Chot Meninggal Dunia Akibat Masalah Jantung

Difahamkan, bayi sulung Chot mengalami masalah injap jantung terbalik yang menyebabkan darah kurang masuk ke paru-paru. Al- Fatihah…

Hiburan Wed, 22 Jan 2020
Hiburan Wed, 21 Nov 2018

Siapa Sangka G-Dragon Semakin Gemuk!

Walaupun gemuk, G-Dragon tetap handsome kan? Siapa setuju? Saranghae Oppa…

Events Mon, 10 Dec 2018

Hilton Petaling Jaya Brings Joy to Children from Rumah Jaireh this Christmas

It was a gorgeous Christmas experience for the children.

| Live TV