Featured By: Salma Syahbuddin November 23, 2022 @ 5:15pm

[VIDEO] “Dia Umpama D*jal & Suka Sebar Fitnah!” – Adik Sajat Mengamuk, Dakwa Abang ‘Kaki Kelentong’ Sehingga…

Baru-baru ini usahawan selebriti, Nur Sajat kembali hangat diperkatakan selepas saling berbalas kenyataan dengan adiknya, Mustika menerusi akaun TikTok sehingga dia menangis ketika sesi siaran live berlangsung.

“Sajat tak pernah dengki. Duit yang dia jual semua kereta Sajat tu dia kata dia buat business tapi apa business yang dia buat… Mana ada.

“Sajat tak akan mengaku dia adik Sajat… Faham tak? Biarlah putus dengan dia tak ada apa-apa. Cukuplah!

“Sajat ada kaitan dengan mak ayah je. Tak ada dia pun tak apa. Cukuplah dia buat dengan Sajat,”katanya.

@ayienazreey Semoga baik2 aja.. @nursajat85 @must1ka_88 air yg dicincang takkan putus..❤ #fyp #tiktokmalaysia #sajat #sajatvideo #sajatkelakar ♬ original sound – MNAZ STORE

 

Sementara itu, menjengah di ruangan Instagram adiknya, Mustika meluahkan rasa kecewa apabila sering menerima kecaman daripada pengikut abangnya di sosial media.

Bahkan, dia turut mendedahkan perangai sebenar Sajat yang sering menggunakan wang ringgit untuk menipu orang ramai demi kepentingan diri sendiri.

Dakwanya lagi, Sajat turut mempergunakannya sebagai penama ketika membuat pinjaman bank bernilai RM50,000 sehingga menyebabkan namanya disenarai hitam.

 

Justeru itu, Mustika menggelar Sajat sebagai Dajal dek kerana sering menyebarkan fitnah tanpa bukti selain mencabar abang kandungnya itu untuk bersemuka menerusi sesi siaran langsung di TikTok miliknya.

“Aku tak kacau kau! Aku nak cari rezeki untuk keluarga. Kau dengan penyokong kau sibuk berkempen untuk jatuhkan aku. 

“Kalau kau berani, kau Live la… Penakut!,” jelasnya.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustika (@must1ka88)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustika (@must1ka88)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustika (@must1ka88)

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 4 Nov 2022
Hiburan Mon, 4 Dec 2017

‘Perang Bunyi’ di Konsert PUBLIC DISTORTION 2017

sebuah ‘peperangan’ bunyi akan terjadi pada malam tu kan? Whoah, kami pun dah tak sabar rasanya nak saksikan dua kumpulan rock hebat ini beraksi.

Trending Fri, 15 Nov 2019

Gearing Up For a New Theme Park, Resorts World Genting is Looking to Recruit New Exceptional Talents!

Audition for an exciting experience of a lifetime this November as the anticipated launch of the resort’s new outdoor theme park nears.

Trending Wed, 15 Aug 2018

Lelaki Berlagak Pondan Bakal Kena Denda RM 1000

Lelaki yang berpakaian atau berlagak seperti pondan adalah melakukan kesalahan di bawah Seksyen 7 Enakmen Kanun Jenayah Syariah Kelantan 1985.

Hiburan Sat, 25 Nov 2017

Uqasha Senrose DiKritik Lagi Kerana Gambar di Instagram

Selepas di buka tudung suatu ketika dahulu, kini di kritik lagi hanya kerana gambar di Instagram

Featured Sat, 25 Apr 2020

Awas jangkitan malaria, cegah sebelum menjadi wabak

KKM sasar sifar malaria sempena Hari Malaria Sedunia

Contest Mon, 28 Oct 2019

xtra好康头 | 送你云顶世界《尸速列车》鬼屋入门票

xtra好康头 将送你云顶世界《尸速列车》鬼屋入门票,让你向自己的胆量极限发起挑战!

Hiburan Sat, 25 Sep 2021

Selepas Zul Ariffin & Remy Ishak, Zizan Razak Pula Tarik Diri ABPBH34

Selepas pelakon Zul Ariffin dan Remy Ishak menarik diri daripada menyertai Anugerah Bintang Popular BH 34 (ABPBH 34), kini pengacara dan pelawak Zizan Razak membuat keputusan yang sama. Zizan menyampaikan khabar ini menerusi kemas kini

Hiburan Fri, 5 Apr 2019

Thalia Mentor Bengang Facebook Kena Godam

Erk, siapa punya kerja pulak ni?

| Live TV