Featured By: Aqilah Paharuzi June 7, 2022 @ 2:40pm

[VIDEO] “Itu Makannya Bila Letak Kereta Tepi Jalan!” –  Toyota Alphard Teruk Disagat.. ‘Terkopek’ Hingga Nampak Bahagian Dalam

Heboh di ruangan media sosial Twitter mengenai sebuah video yang memaparkan kenderaan jenis Toyota Alphard mengalami kerosakan teruk dipercayai disagat oleh bas awam.

Menerusi video tersebut, bahagian kanan Toyota Alphard itu ‘terkopek’ sehingga jelas kelihatan bahagian dalamannya terdedah.

Berdasarkan komen orang ramai pada ciapan tersebut, kereta itu didakwa meletakkan kenderaan di kawasan dilarang parkir berdekatan bahu jalan di laluan bawah bangunan pusat membeli belah MidValley/The Gardens, Bangar.

Dalam pada itu, ada segelintir netizen yang berada di lokasi kejadian mendakwa kereta tersebut dibawa oleh seorang pekerja ‘pemandu’ sebuah syarikat.

Tinjauan di ruangan komen tersebut meraih pelbagai reaksi netizen yang meluahkan rasa puas hati apabila melihat kereta berkenaan disagat.

Bagaimanapun, menurut perakam video tersebut, kerosakan yang berlaku pada Toyota Alphard itu bukan disebabkan oleh bas yang secara kebetulan melalui jalan itu semasa video dirakam.

Rapid KL turut memaklumkan bahawa kerosakan yang berlaku kepada kereta mewah tersebut bukan berpunca daripada salah satu bas mereka.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 21 Jun 2023
Hiburan Thu, 24 Jan 2019

Zee Avi Kembali Menetap Di KL

Alhamdulillah, someone is back for good!

Trending Fri, 4 Oct 2019

Bayi Maut Kepala Terkena Kipas Siling

Bapa Tiri Dakwa Tak Sengaja Lambung Anak

Hiburan Thu, 26 Dec 2019

Naim Daniel Diugut Netizen Gara-Gara Blackpink!

Sebagai peminat apa salahnya post gambar macam tu kan?

Trending Mon, 13 Apr 2020
Filem Wed, 21 Feb 2024

Fattah Amin Buat Peminat Menangis, Watak Yusuf Jadi Buruan Di Indonesia

Fuh, lain macam penangan Fattah dekat Indonesia 🤩

error: Content is protected !!