Trending By: Ad Ops April 2, 2018 @ 11:47am

(VIDEO) Huru-Hara Di Butik Victoria’s Secret Gara-Gara Sale. Nasib Baik Tak Runtuh!

Jadi memang betullah. Kadang-kadang bila ada jualan murah, sesetengah orang itu boleh hilang pedoman.

Itulah yang ditunjukkan dalam sebuah video yang kini telah viral sejak semalam, melibatkan sebuah butik Victoria’s Secret yang bertempat di Imago The Mall, Kota Kinabalu Time Square.

Nampaknya, berpuluh-puluh orang berebut-rebut untuk memasuki cawangan tersebut semalam gara-gara sale yang diadakan di situ. Orang yang tengok dari luar mungkin ingat ada rusuhan.

Menurut laman Facebook Victoria’s Secret, koleksi terbaru Fresh Escape Mist dijual dengan harga RM79 sebotol. Bukan itu saja! Ada juga promosi “beli dua, percuma satu” yang sepatutnya berakhir semalam.

Pada hari Sabtu lepas pula, laman Facebook tersebut mengumumkan lagi bahawa Mist ini akan dijual dengan harga RM29 sebotol! Wow, banyaknya diskaun! Patutlah ramai yang serbu agar mereka tak terlepas peluang.

Foto: Facebook

Video ini menunjukkan bahawa staf butik tersebut cuba sedaya upaya untuk menutup pagarnya bagi mengawal keadaan tapi ada pelanggan yang berjaya pecah masuk dan terus menyambar barangan yang dipamerkan dengan rakusnya. Fuyo!

Beberapa jeritan kedengaran, dan ada laporan mengatakan bahawa ada seorang wanita yang mengamuk dengan orang-orang di sekelilingnya kerana mereka bertolak-tolak.

Tak pastilah samada dia tu salah seorang staf atau pelanggan. Tapi situasi sebegini sedikit sebanyak mencerminkan perangai orang Malaysia ketika adanya jualan murah, sampai hilang tatatertib.

Sumber: World Of Buzz

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 7 Sep 2021
Trending Sun, 28 Jan 2018

Syarikat Kilang Makanan Jual Laksa Ada Asid Benzoik

‘Laksa Pendek’ yang didapati menggunakan asid benzoik boleh menyebabkan alahan atau radang serta penyakit kanser jika dimakan dalam tempoh masa panjang.

Featured Wed, 20 Oct 2021

Gara-gara Cemburu, Lelaki Bunuh Anak Tiri

Seorang lelaki yang dikatakan cemburu bertindak membunuh bekas anak tirinya yang berlaku di Kabupaten Indramayu, Jawa Barat, Indonesia. Kejadian tersebut difahamkan telah berlaku sedikit pertelingkahan antara suspek dan bekas anak tirinya. Sebelum dibunuh, mangsa ada […]

Trending Mon, 10 May 2021

Rap Der Raya Gabungkan 6 Penyanyi Rap Tempatan

Penyanyi rap Yonnyboii, Kmy Kmo, Luca Sickta, Siqma, ASYRAF NASIR dan Abubakarxli kini muncul dengan lagu Rap Der Raya yang 90 peratus bertemakan genre hip-hop yang segar. Rap Der Raya ciptaan asal Yonnyboii dan diberi […]

Trending Mon, 27 Nov 2017

美瞳扔了吧!黑科技20秒让黑眼睛变蓝眼睛

眼睛的颜色毕竟是由基因决定的,那我们炎黄子孙想要变成蓝眼睛只能通过佩戴美瞳,不过近日外媒曝出了一则国外的黑科技,可以让棕色眼睛20秒变成蓝色,这是怎么回事?

Trending Tue, 8 Sep 2020
Trending Mon, 27 Aug 2018

Couple Fails to Conceive After Years…Butt They Later Found the Problem

Sex education is extremely important, you guys.

Trending Tue, 23 Jun 2020
Featured Tue, 14 Sep 2021

Memang Bahaya! Buat Pendedahan di Instagram, Caprice Dakwa Terima Lebih 60 Ugutan Bunuh

Memang bahaya dan menakutkan! Semenjak terpalit dengan pelbagai isu kontroversi, penyanyi rap, Caprice mendedahkan dirinya berdepan dengan lebih 60 ugutan bunuh. Menurut Caprice, perkara terbabit diterima dalam tempoh dua bulan kebelakangan ini. “Saya minta maaf […]

| Live TV