Trending By: Bibi Ramli April 2, 2018 @ 11:47am

(VIDEO) Huru-Hara Di Butik Victoria’s Secret Gara-Gara Sale. Nasib Baik Tak Runtuh!

Jadi memang betullah. Kadang-kadang bila ada jualan murah, sesetengah orang itu boleh hilang pedoman.

Itulah yang ditunjukkan dalam sebuah video yang kini telah viral sejak semalam, melibatkan sebuah butik Victoria’s Secret yang bertempat di Imago The Mall, Kota Kinabalu Time Square.

Nampaknya, berpuluh-puluh orang berebut-rebut untuk memasuki cawangan tersebut semalam gara-gara sale yang diadakan di situ. Orang yang tengok dari luar mungkin ingat ada rusuhan.

Menurut laman Facebook Victoria’s Secret, koleksi terbaru Fresh Escape Mist dijual dengan harga RM79 sebotol. Bukan itu saja! Ada juga promosi “beli dua, percuma satu” yang sepatutnya berakhir semalam.

Pada hari Sabtu lepas pula, laman Facebook tersebut mengumumkan lagi bahawa Mist ini akan dijual dengan harga RM29 sebotol! Wow, banyaknya diskaun! Patutlah ramai yang serbu agar mereka tak terlepas peluang.

Foto: Facebook

Video ini menunjukkan bahawa staf butik tersebut cuba sedaya upaya untuk menutup pagarnya bagi mengawal keadaan tapi ada pelanggan yang berjaya pecah masuk dan terus menyambar barangan yang dipamerkan dengan rakusnya. Fuyo!

Beberapa jeritan kedengaran, dan ada laporan mengatakan bahawa ada seorang wanita yang mengamuk dengan orang-orang di sekelilingnya kerana mereka bertolak-tolak.

Tak pastilah samada dia tu salah seorang staf atau pelanggan. Tapi situasi sebegini sedikit sebanyak mencerminkan perangai orang Malaysia ketika adanya jualan murah, sampai hilang tatatertib.

Sumber: World Of Buzz

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 5 Aug 2020

BSH Fasa 3: Rayuan Dibuka Mulai Jumaat Ini, Syarat Layak Rayuan

Korang yang nak buat rayuan, pastikan cukup syarat-syarat ni

Trending Wed, 7 Apr 2021
Trending Fri, 1 Jun 2018

Ragui Kesetiaan Pegawai Kerajaan – Tun M

Ini mengganggu pentadbiran PH kerana kita ingin mentadbir ikut cara kita dan juga ikut manifesto kita…

Trending Thu, 1 Oct 2020

Semua Negeri Kini Diklasifikasikan Sebagai Zon Kuning

Tingkatkan kawalan kendiri dan patuh SOP

Trending Mon, 25 Feb 2019

Isu sekumpulan babi dibakar secara kejam di Thailand! Siapa yang harus dipersalahkan?

Video rakaman yang berdurasi selama 3 minit  ini menunjukkan sekumpulan haiwan ini  dirodok dengan kejam oleh sebuah jentolak. 

Trending Wed, 3 Jul 2019

“Kau Nak Tengok Ke Tak?”- Kisah Seram Youtuber Femes Jumpa Pocong, Hantu Hotel Dan Bunian

“kau nak tengok ke tak?” tanya lembaga tersebut sebelum menunjukkan mukanya berupa pocong berwarna hitam ke arahnya.

Featured Thu, 25 Mar 2021

Diskaun 50% Saman Bermula Hari Ini Sehingga 11 April, Cara Mohon

Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador hari ini telah melancarkan aplikasi portal MyBayar Saman untuk memudahkan orang ramai membayar saman trafik dengan lebih pantas. Bersempena dengan pelancaran aplikasi ini, orang ramai akan diberikan […]

Trending Thu, 26 Mar 2020

7 Petugas Istana Sah Positif COVID-19, Tuanku Agong Dan Raja Permaisuri Kini Jalani Tempoh Kuarantin

Semoga Tuanku Agong dan Raja Permaisuri Agong dilindungi sentiasa..

| Live TV