Featured By: Salma Syahbuddin November 17, 2022 @ 7:15pm

[VIDEO] Level Cantik Luar Biasa! Peminat ‘Claim’ Amelia Henderson Manusia Paling Sempurna – “Bare Face Pun Tetap Lawa”

Pelakon Amelia Henderson sekali lagi mencuri tumpuan selepas penampilannya menerusi video pendek di TikTok miliknya pada Rabu mendapat pujian ramai.

Menerusi perkongsian video berdurasi 6 saat itu, Amelia dilihat merakam rutin hariannya menggunakan aplikasi popular di TikTok iaitu transisi sebelum dan selepas.

Malah, perkongsian tersebut membuatkan peminat berasa kagum dengan kecantikan yang dimiliki aktres berdarah kacukan India-Scotland ini.

“Saya puji usaha dia dalam mengekalkan kecantikannya. Ingat senang ke nak cantik.

“Kenapalah cantik sangat ni.

“Tak make up pun dah lawa! Lepas make up lagi lah lawa,” komen peminatnya.

Sementara itu,  ada yang menganggap Amelia atau nama sebenarnya, Amelia Thripura Henderson, 27, adalah manusia paling sempurna yang pernah mereka lihat.

Sehingga kini, video tersebut telahpun di tonton lebih 400, 000 tontonan dengan menerima 69,000 tanda suka sejak ia dimuat naik.

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 25 Oct 2022

Gara-Gara ‘Twerk’ & Usik Jurusolek Melatah, Video Dynas Mokhtar Dibanjiri Komen Nakal Lelaki Gatal?

Amboiiii, nakalnya komen komen lelaki kat video Dynas ni 🤯 Takut min baca 😖😫

Featured Wed, 27 Oct 2021

Pecahkan Cermin 12 Kereta, Bekas Pesakit Mental Ditahan

Polis telah menahan seorang lelaki yang merupakan bekas sakit mental selepas memecahkan cermin 12 buah kereta di Jalan Sultan Abdul Samad, Banting, semalam. Memetik laporan daripada Utusan, lelaki berusia 39 tahun itu menghayunkan sebatang besi

Events Wed, 10 Jul 2019

Get Inside ‘Time Capsule’, The Most Hyped Fashion Event In KL That Got Socialites Talking!

Check out this hype fashion exhibition in KLCC, admission is free!

Trending Thu, 29 Apr 2021
Trending Sat, 26 Oct 2019

“Tolong Jangan Percaya,” Ada Pihak Cuba Fitnah Tunku Azizah

Dakwa Baginda Jalankan Program Matawang Digital

Hiburan Tue, 1 Jan 2019

Aizat Amdan Tukar Selera Sempena 2019

Doa yang baik-baik. Saya percaya semua orang ada impian untuk ke arah itu. Kalau jadi, jadilah…

| Live TV