Featured By: Aqilah Paharuzi December 27, 2022 @ 4:06pm

[VIDEO] Neelofa Tak Sangka Bilal Boleh Jalan 10 Hingga 15 Langkah – “Kaki Dia Bergelang”

Pengacara dan selebriti popular, Noor Neelofa, 33, berkongsi perkembangan terkini putera sulungnya, Muhammad Bilal Muhammad Haris yang kini hampir mencecah usia setahun.

Berdasarkan perkongsian di Instagram Story, Neelofa memuat naik sebuah video memaparkan Bilal sedang melakukan aktiviti memanjat tangga yang diciptakan khas untuk bayi berusia enam bulan ke atas.

Menerusi hantaran itu, Neelofa berkongsi video Bilal pertama kali bermain pemanjat itu pada 8 Disember lalu yang tampak seperti masih takut untuk memanjat.

Di Instagram Story lain, isteri kepada pendakwah bebas Haris Ismail, 27, menunjukkan perkembangan anaknya itu yang semakin mahir memanjat pada 13 Disember lalu.

‘Masa ni Bilal baru 10 setengah bulan dan dah boleh mula berjalan 10-15 langkah.. Tak sangka juga sebab Bilal bergelang-gelang kan,” tulisnya.

Dalam pada itu, Neelofa yang juga berkongsi video Bilal bermain bola di Instagram miliknya semalam telah mencuri perhatian ramai dan rakan selebriti.

Rata-rata mereka berasa teruja melihat gelagat Bilal yang amat comel serta bentuk tangan tembamnya seperti roti bun.

Sebelum ini, Neelofa hangat menjadi perbualan ramai di media sosial selepas tular beberapa video seakan menunjukkan dirinya sedang hamil anak kedua, namun begtu sehingga kini masih tiada kenyataan daripada pihak mereka.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Netizen Dakwa Neelofa Pregnant Lagi? – “Dress Ikat Belakang, Cara Duduk Nak Bagi Air Pun…”

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 29 May 2021

Filem & Drama Hebat Primeworks Studios Ditayangkan Secara Eksklusif Di Disney+ Hotstar

Bagi menzahirkan sokongan terhadap komuniti filem tempatan, Disney+ Hotstar memeterai satu siri perjanjian beberapa tahun dengan pengedar dan aggregator kandungan premium di Malaysia, Primeworks Studios. Bermula 1 Jun ini, penonton di Malaysia boleh mengakses lebih

Hiburan Wed, 8 May 2019

防晒霜成分会吸收进入血液?安全吗?FDA做了试验

防晒霜成分真的会被吸收进入血液吗?美国食品药品监督管理局(FDA)做了试验,研究结果发现……

Hiburan Thu, 7 Feb 2019

Peminat Ajak Kahwin, Apa Agaknya Respon Jennie BLACKPINK?

Kejadian ini berlaku ketika Jennie sedang menikmati minuman di tepi pentas, seorang peminatnya menjerit mengajaknya untuk berkahwin.

Featured Thu, 29 Nov 2018

Puma Suede Kolaborasi Menawan Khusus Buat Peminat Barbie!

Puma X Barbie didatangkan dalam warna merah jambu dan hitam.

Hiburan Sun, 23 Dec 2018
Hiburan Wed, 5 Sep 2018

Remy Ishak Akui Penonton Malaysia Suka Filem Santai Bukan ‘Berat’

Remy percaya satu hari nanti filem ‘berat’ bakal diterima di masa hadapan dan penonton melihat cerita tersebut dengan lebih santai.

Hiburan Thu, 26 May 2022

| Live TV