Featured By: Aqilah Paharuzi October 26, 2022 @ 2:41pm

[VIDEO] Pertama Kali ‘Shooting’, Mira Filzah Syukur Anak Tak “Cranky’ – “Good Boy Mama, Suka Senyum!”

Pelakon jelita, Mira Filzah berkongsi pengalaman pertama putera sulungnya, Wan Khair Amir menjalani penggambaran iklan.

Menurut Mira, anakandanya yang hampir mencecah enam bulan dalam masa dua minggu lagi tidak menangis dan merengek sepanjang sesi penggambaran berlangsung.

“BismillahiMasya-Allah. Turning 6 months in two weeks time. Amir’s first shooting. Masya-Allah anak mama, good boy! Cukup tidur, bangun je terus senyum!

“Ni kita reshoot. But it was very quick sebab dah tahu angle and all. Masa awal-awal shoot pagi tu dia sleepy. Tak nangis pun, cranky pun tidak, cuma tak banyak gelak. Senyum sikit-sikit je,” katanya menerusi sebuah hantaran di Instagram Story.

Berkongsi lebih lanjut, Mira juga meluahkan rasa syukur kepada rakannya kerana berjaya membuat Amir tersenyum dan ketawa riang.

“Then Mira tukar baju bagi dia pakai tshirt selesa, minum susu, tidur. Mira sambung shoot apa yang patut sendiri. Bangun je nampak dia gelak-glak besar dengan @farhadiana terus decide nak reshoot!

“Nasib baik tshirt dia pakai warna biru. Tak payah tukar-tukar dah. Haha. Anak saya suka tengok you, senang kerja saya sissym” ujarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

Menjengah ke ruangan komen sebuah hantaran Mira, rata-rata netizen cair melihat senyuman Amir sehingga mereka tidak perasan kewujudan Mira disitu.

Mira berkahwin dengan ahli perniagaan, Wan Emir Astar pada September 2020 dikurniakan cahaya mata pertama Wan Khair Amir pada Mei lalu sering menjadi perhatian netizen dek kecomelan anaknya yang saling tidak tumpah seperti aktres Pujaan Hati Kanda ini.

Artikel Berkaitan: “Muka Mama Sangat” – Kecomelan Anak Mira Filzah Curi Tumpuan

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 29 Jun 2018

Anak Fasha Sandha Menangis Kerana Inginkan Ibunya Kahwin Lagi

Fasha kongsi video gelagat anak sulungnya menangis mahukan dia berkahwin di Instagram miliknya pada Ahad lalu.

Trending Hari Ini Mon, 25 May 2020
Featured Mon, 13 Sep 2021
Trending Sun, 24 Jan 2021
Trending Thu, 12 Sep 2019

Warkah Mohon Maaf Buat Permaisuri Agong

Hari ini hangat diperkatakan tentang akaun twitter Permaisuri Agong dinyahaktifkan. Terbaru di Twitter, kelihatan ada permohonon maaf dari individu bernama Firdaus Asraf.  Melalui twitternya sebelum ini, ada menulis kata-kata yang negatif tentang baginda dimana ianya

Hiburan Thu, 8 Feb 2018

SAYANGNYA KAMI BUKAN KEKASIH – SYAMEL

Menurut Syamel, panggilan sayang itu hanya sekadar gurauan dan tidak membawa sebarang maksud. Malah, bagi Syamel dia dan Erni hanyalah kawan baik sahaja

Hiburan Mon, 28 Jan 2019

Dituduh Buat Pembedahan Plastik, Sherry Ibrahim Bengang!

Ish, siapa pula yang buat fitnah macam ni?

Featured Thu, 27 Sep 2018

Bayangkan Kediaman Mewah Setinggi 27 Tingkat Hanya Didiami Oleh 5 Beranak, Tak Takut Ke?

Kediaman mengagumkan itu dilengkapi dengan tiga helipad, sebuah pawagam, beberapa kolam renang dan mempunyai 600 kakitangan, terletak di selatan Mumbai, India

Trending Wed, 17 Jun 2020
Trending Tue, 16 Apr 2019

Guru berpakaian pengantin sempena sambutan Hari Guru di sekolah. Sakan sungguh!

Sekali-sekala bergaya seperti pengantin, apa salahnya?

| Live TV