Hiburan By: SGMS Enal December 19, 2017 @ 5:00pm

ZARINA ANJOULIE ‘SOUND’ DIRA ABU ZAHAR

“So dira is this what u do pergi turun padang aib kan another female thats digusting n a digrace to puteri umno punya society. 

“Maybe Fathia did say something but tak payah lah nk aibkan sampai camtu itu ke keje puteri umno bila turun padang pui… 

“I ingat korang discuss issue utk menolong org ke bantu rakyat ke all that crap bagus la i jual spray cipap lagi membantu ramai wanita. 

“N between u n Fathia trust me kalau dia turun padang takde siapa nk dgr cakap awk. Kita patut membina semangat masing2 bukan memalukan kaum wanita sini sana. 

Shame on u sebagai seorang wanita. Nah ambik atleast u have a new topic to hentam when u turun padang. 

“Yg lain sila tag sebab i tau tau username dia tq,” kata pelakon Zarina Anjoulie menerusi akaun Instagramnya yang tidak bersetuju dengan cara Dira Abu Zahar yang mengutuk Fathia Latiff tidak perlu mencampuri urusan politik negara. 

Ramai yang bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Zarina dan berpendapat Dira seharusnya mencari jalan untuk membantu rakyat dan tidak menyindir orang lain. 

ZARINA ANJOULIE

Terdahulu, Dira ketika Persidangan UMNO 2017 memberitahu orang ramai tidak perlu terpengaruh dengan apa yang dikatakan oleh Fathia kerana aktres itu tidak mengetahui isu sebenar disebalik apa yang berlaku dalam isu semasa negara. 

Dira juga mengatakan Fathia seharusnya membetulkan kehidupan serta lakonannya dahulu sebelum hendak mengecam kerajaan. 

Zarina yang mungkin dahulu terkenal kerana kontroversinya, namun sejak berhijrah, beliau kini lebih aktif dalam bidang perniagaan. Bagaimanapun, Zarina masih lagi mengikuti setiap perkara semasa yang berlaku dalam industri hiburan. 

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 27 Nov 2018

‘Adat Program Realiti, Tekanan Mesti Ada’– Mas Idayu

Adatlah bila sertai program realiti, tekanan pasti wujud. Lebih- lebih lagi program D Academy Asia pula tu. All about dangdut!

Hiburan Mon, 10 Jun 2019

Pakai Tudung Pun Masih Terima Mesej Lucah, Zizi Kirana Bengang!

Dah bertutup litup pun Zizi masih terima mesej lucah, ish…

Hiburan Thu, 5 Sep 2019
Hiburan Sat, 13 Oct 2018

Munafik 2 Bocor Di Laman Sosial Buat Mawi Bengang?

Sebenarnya benda ini dah lama berlaku cuma kali ini, suspek itu ‘terkena’. Tolonglah berhenti buat kerja macam ni ya!

Contest Mon, 27 May 2019

xtra好康头 | 送你「蝙蝠侠80年」粉丝见面会通行证

全球最受欢迎的披风战士迎来80岁生日,东南亚首个蝙蝠侠周年庆在云顶热烈展开! xtra好康头 送你粉丝见面会通行证,让你与「偶像」近距离接触。

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

Tersalah Muatnaik Foto, Neelofa Mohon Maaf

Jangan kecoh-kecohkan keadaan, Lofa dah minta maaf tu…

Hiburan Thu, 14 Mar 2019

‘Jangan Suka Besarkan Hal Remeh’- Wawa Zainal Kongsi Tips Kahwin Di Usia Muda

Saya mengaku dahulu seorang yang suka besarkan hal yang kecil. Boleh bergaduhlah dibuatnya…

Hiburan Thu, 27 Sep 2018

Anggap Ujian Sebagai ‘Teguran’ Kecil, Perkongsian Asyraf Khalid Buat Netizen Terjaga

Bila saya diuji, benda pertama dalam fikiran saya, ujian ni datang dari Allah dan mungkin saya kurang ingat pada Allah atau mungkin saya tak jaga waktu solat saya…

Hiburan Sun, 23 Feb 2020
Hiburan Mon, 20 May 2019

Instagram Catat Enam Juta Pengikut, Tahniah Zizan!

Selepas Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Neelofa, kini giliran Zizan pula!

| Live TV