Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Events By: Salma Syahbuddin March 31, 2018 @ 1:00am

Ganjaran Hebat Menanti Anda Di CJ Wow Shop!

Rangkaian membeli belah popular Malaysia, CJ Wow Shop telah mengumumkan pelancaran ‘2 Tahun, Lebih WOW!’. Sempena pencapaian ini, para pelanggan CJ WOW layak menyertai karnival membeli belah dari rumah yang turut menampilkan beberapa siri promosi selama sebulan menerusi CJ WOW SHOP mulai 1 April 2018.

 

Menurut Ketua Pegawai  Eksekutif  CJ WOW SHOP, Encik Kim Yang Hyun berkata,

“Pencapaian yang hebat ini memberi semangat kepada kami untuk lebih fokus dalam memenuhi  keperluan lebih ramai rakyat Malaysia. Hari ini CJ WOW SHOP telah berkembang menjadi salah sebuah destinasi membeli belah pintar sehenti dan kejayaan ini tidak mungkin tercapai tanpa pelanggan kami. Di samping meraikan kejayaan ini, sambutan ulang tahun ini juga merupakan penghargaan  kami buat pelanggan  dengan memenuhi keperluan mereka. Ini termasuklah menyediakan produk yang lebih hebat, penjimatan dan ganjaran yang lebih tinggi bagi memeriahkan lagi hidup mereka.” Jelasnya

 

 

Sempena meraikan ulang tahun CJ WOW SHOP, mereka juga telah melantik pelakon dan pengacaranya iaitu Yana Samsuddin sebagai duta ‘2 Tahun, Lebih WOW’. Malah bukan itu sahaja, ganjaran berupa beg istimewa untuk pelanggan akan diberikan secara percuma apabila pelanggan membuat sebarang pembelian di CJ WOW SHOP. Wow!

Hadiah ini berupa beg-EKO edisi terhad Yana Samsuddin ini akan diberikan bagi setiap pembelian dari 1 hingga 30 April 2018.

Sesuailah dengan tagline nya, Hidup Mesti Ada WOW! rancangan ini boleh di tonton menerusi rangkaian seperti TV3, ntv7, 8TV, TV9 dan juga portal tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 7 Mar 2019
LIFESTYLE Fri, 16 Mar 2018

5 Tips Buat Suami Saat Isteri Sedang Hamil

Menimang cahaya mata memang menyeronokkan tetapi si suami jangan lupa panduan untuk lebih prihatin pada kehamilan isteri

Hiburan Thu, 21 Jun 2018

Ibu Haqiem Rusli Terkilan Kerana…?

Sebagai ibu, Nazrah cuma memberitahu segala keputusan terletak ditangan Haqiem

Hiburan Tue, 19 Nov 2019
Hiburan Mon, 2 Apr 2018

Hubungan Mawar Rashid dan Elvina Renggang?

Bagi Mawar Rashid kehilangan kedua ibu bapa tersayang secara serentak dan sekali gus menjadi yatim piatu merupakan dugaan paling berat untuk dipikul. Keadaan itu penyeban hubungannya dengan Elvina semakin renggang.

Events Fri, 26 Apr 2019

Ingin Menjadi Bintang? Serlahkan Bakat Di Nova Academy

Jadikan impian korang satu kenyataan!

Hiburan Wed, 11 Apr 2018

EXO’s Sehun Graces the Cover of New York Times!

What a great gift for Sehun on his birthday!

LIFESTYLE Thu, 5 Dec 2019

Perut Boroi Mungkin Boleh Menyebabkan Otak Jadi Kecil

Betul ke tidak ini cumalah kajian.

Hiburan Thu, 26 Apr 2018

Pematah Hati Ada Sambungan?

Kalau selalu anda dengar lagu duet, mesti bertema cinta kan? Kali ini Nabila dan Hael bakal bawakan sedikit perubahan!

| Live TV