Events By: Salma Syahbuddin March 31, 2018 @ 1:00am

Ganjaran Hebat Menanti Anda Di CJ Wow Shop!

Rangkaian membeli belah popular Malaysia, CJ Wow Shop telah mengumumkan pelancaran ‘2 Tahun, Lebih WOW!’. Sempena pencapaian ini, para pelanggan CJ WOW layak menyertai karnival membeli belah dari rumah yang turut menampilkan beberapa siri promosi selama sebulan menerusi CJ WOW SHOP mulai 1 April 2018.

 

Menurut Ketua Pegawai  Eksekutif  CJ WOW SHOP, Encik Kim Yang Hyun berkata,

“Pencapaian yang hebat ini memberi semangat kepada kami untuk lebih fokus dalam memenuhi  keperluan lebih ramai rakyat Malaysia. Hari ini CJ WOW SHOP telah berkembang menjadi salah sebuah destinasi membeli belah pintar sehenti dan kejayaan ini tidak mungkin tercapai tanpa pelanggan kami. Di samping meraikan kejayaan ini, sambutan ulang tahun ini juga merupakan penghargaan  kami buat pelanggan  dengan memenuhi keperluan mereka. Ini termasuklah menyediakan produk yang lebih hebat, penjimatan dan ganjaran yang lebih tinggi bagi memeriahkan lagi hidup mereka.” Jelasnya

 

 

Sempena meraikan ulang tahun CJ WOW SHOP, mereka juga telah melantik pelakon dan pengacaranya iaitu Yana Samsuddin sebagai duta ‘2 Tahun, Lebih WOW’. Malah bukan itu sahaja, ganjaran berupa beg istimewa untuk pelanggan akan diberikan secara percuma apabila pelanggan membuat sebarang pembelian di CJ WOW SHOP. Wow!

Hadiah ini berupa beg-EKO edisi terhad Yana Samsuddin ini akan diberikan bagi setiap pembelian dari 1 hingga 30 April 2018.

Sesuailah dengan tagline nya, Hidup Mesti Ada WOW! rancangan ini boleh di tonton menerusi rangkaian seperti TV3, ntv7, 8TV, TV9 dan juga portal tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Tue, 17 Sep 2019

BALLISTIK BOYZ首度来马宣传!粉丝见面会反应热烈秒变演唱会

日本新晋嘻哈唱跳团体BALLISTIK BOYZ来马宣传并举办公开粉丝见面会,吸引了上千名粉丝到场;粉丝们边喊着应援边跟着节奏舞动,让现场瞬间秒变演唱会现场,气氛超级热烈!

Featured Wed, 7 Jul 2021

Guna Wang Sendiri Hulur Bantuan Cari Bendera Putih, Tindakan Cik B Dipuji Ramai

Baru-baru ini, tindakan anak kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida iaitu Cik B mendapat perhatian ramai. Dalam usaha untuk menyebarkan semangat bendera putih, Cik B telah turun padang bagi menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan. […]

LIFESTYLE Wed, 17 Oct 2018

New Logo for Visit Sarawak Year Unveiled

2019 is THE year to visit Sarawak!

Featured Thu, 10 Feb 2022

Pemeriksaan Suhu Kini Tidak Diwajibkan Di Institusi Pendidikan Bawah KPM Bermula Esok

Tapi parents kena makesure anak-anak sihat sebelum pi sekolah okay! Batuk, selsema baik #stayathome.

Hiburan Fri, 11 Jan 2019

Takaaki Terry Bakal Saingi Bakat Faizal Tahir?

Dengan bakat menyanyikan lagu-lagu melayu, penyanyi yang berasal daripada Osaka, Jepun ini kedengaran selesa menyanyikan ‘Konnichiwa Dunia’ dalam Bahasa Melayu dengan sebutan yang sangat fasih.

Hiburan Thu, 11 Jul 2019
Hiburan Thu, 28 Mar 2019
Fab Foodies! Wed, 28 Nov 2018
Hiburan Mon, 8 Apr 2019

‘Rezeki Nak Kahwin’- Pemenang Drama Pendek DFKL 2019 Terkejut

Pemenang anugerah drama pendek di Drama Festival Kuala Lumpur 2019, Mohamad Edzuan menyifatkan kemenangannya sebagai rezeki kahwin yang dijangka berlangsung tidak lama lagi. Edzuan yang menghasilkan drama pendek berjudul ‘Orang Kita’ ketika ditemui sejurus pengumuman […]

| Live TV