Events By: Salma Syahbuddin March 31, 2018 @ 1:00am

Ganjaran Hebat Menanti Anda Di CJ Wow Shop!

Rangkaian membeli belah popular Malaysia, CJ Wow Shop telah mengumumkan pelancaran ‘2 Tahun, Lebih WOW!’. Sempena pencapaian ini, para pelanggan CJ WOW layak menyertai karnival membeli belah dari rumah yang turut menampilkan beberapa siri promosi selama sebulan menerusi CJ WOW SHOP mulai 1 April 2018.

 

Menurut Ketua Pegawai  Eksekutif  CJ WOW SHOP, Encik Kim Yang Hyun berkata,

“Pencapaian yang hebat ini memberi semangat kepada kami untuk lebih fokus dalam memenuhi  keperluan lebih ramai rakyat Malaysia. Hari ini CJ WOW SHOP telah berkembang menjadi salah sebuah destinasi membeli belah pintar sehenti dan kejayaan ini tidak mungkin tercapai tanpa pelanggan kami. Di samping meraikan kejayaan ini, sambutan ulang tahun ini juga merupakan penghargaan  kami buat pelanggan  dengan memenuhi keperluan mereka. Ini termasuklah menyediakan produk yang lebih hebat, penjimatan dan ganjaran yang lebih tinggi bagi memeriahkan lagi hidup mereka.” Jelasnya

 

 

Sempena meraikan ulang tahun CJ WOW SHOP, mereka juga telah melantik pelakon dan pengacaranya iaitu Yana Samsuddin sebagai duta ‘2 Tahun, Lebih WOW’. Malah bukan itu sahaja, ganjaran berupa beg istimewa untuk pelanggan akan diberikan secara percuma apabila pelanggan membuat sebarang pembelian di CJ WOW SHOP. Wow!

Hadiah ini berupa beg-EKO edisi terhad Yana Samsuddin ini akan diberikan bagi setiap pembelian dari 1 hingga 30 April 2018.

Sesuailah dengan tagline nya, Hidup Mesti Ada WOW! rancangan ini boleh di tonton menerusi rangkaian seperti TV3, ntv7, 8TV, TV9 dan juga portal tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 1 Jul 2019

‘Jangan Bosan Dengan Kedatangan Saya Ke Sini’- Tulus

Saya akan membawakan rangkaian lagu popularnya seperti Gajah, Pamit, Sewindu, Monokrom dan banyak lagi dengan iringan 21 pemuzik.

Hiburan Mon, 2 Sep 2019

Selepas 23 Tahun…Mark Adam Tunai Janji!

Syukur Alhamdulillah Ya Allah…

LIFESTYLE Sun, 6 Oct 2019

体验东京传统与现代合奏曲!探索不为人知的面貌

自2018年开始,东京都政府大力开展「Tokyo Tokyo Old Meets News」这个标志和口号来提升东京在海外的城市魅力,从而提升东京作为全球旅游目的地的形象。

Fab Foodies! Wed, 6 Feb 2019
Hiburan Sat, 9 Nov 2019
LIFESTYLE Thu, 18 Jan 2018

不同睡姿休息效果差很大「5大睡姿」你有睡对吗?

你知道吗?睡觉睡对姿势,其实也能改善身体健康状态喔!国外网站《Remedy daily》引述了美国国家睡眠基金会(National Sleep Foundation)的说法指出,若长期有以下5种健康上的困扰,不妨改变一下「睡姿」吧!

Hiburan Tue, 15 Oct 2019
LIFESTYLE Mon, 18 Jun 2018

Tabung Harapan Kini Cecah RM 74.6 Juta

Tabung Harapan Malaysia dilancarkan 30 Mei lalu sebagai usaha rakyat untuk membantu kerajaan mengurangkan hutang negara yang mencecah RM1 trilion.

Events Sun, 24 Mar 2019

「像男孩的女孩」Alycia短发越剪越短性取向遭怀疑?

「像男孩的女孩」Alycia短发越剪越短,性取向曾一度遭人怀疑,让她大喊“我是喜欢男生的啦!”

Hiburan Fri, 9 Aug 2019

Luna Maya Beri ‘Hint’ Bakal Kahwin Jutawan Malaysia?

Ehem…betul ke ni? Kalau betul, Alhamdulillah!

| Live TV