Events By: Salma Syahbuddin March 31, 2018 @ 1:00am

Ganjaran Hebat Menanti Anda Di CJ Wow Shop!

Rangkaian membeli belah popular Malaysia, CJ Wow Shop telah mengumumkan pelancaran ‘2 Tahun, Lebih WOW!’. Sempena pencapaian ini, para pelanggan CJ WOW layak menyertai karnival membeli belah dari rumah yang turut menampilkan beberapa siri promosi selama sebulan menerusi CJ WOW SHOP mulai 1 April 2018.

 

Menurut Ketua Pegawai  Eksekutif  CJ WOW SHOP, Encik Kim Yang Hyun berkata,

“Pencapaian yang hebat ini memberi semangat kepada kami untuk lebih fokus dalam memenuhi  keperluan lebih ramai rakyat Malaysia. Hari ini CJ WOW SHOP telah berkembang menjadi salah sebuah destinasi membeli belah pintar sehenti dan kejayaan ini tidak mungkin tercapai tanpa pelanggan kami. Di samping meraikan kejayaan ini, sambutan ulang tahun ini juga merupakan penghargaan  kami buat pelanggan  dengan memenuhi keperluan mereka. Ini termasuklah menyediakan produk yang lebih hebat, penjimatan dan ganjaran yang lebih tinggi bagi memeriahkan lagi hidup mereka.” Jelasnya

 

 

Sempena meraikan ulang tahun CJ WOW SHOP, mereka juga telah melantik pelakon dan pengacaranya iaitu Yana Samsuddin sebagai duta ‘2 Tahun, Lebih WOW’. Malah bukan itu sahaja, ganjaran berupa beg istimewa untuk pelanggan akan diberikan secara percuma apabila pelanggan membuat sebarang pembelian di CJ WOW SHOP. Wow!

Hadiah ini berupa beg-EKO edisi terhad Yana Samsuddin ini akan diberikan bagi setiap pembelian dari 1 hingga 30 April 2018.

Sesuailah dengan tagline nya, Hidup Mesti Ada WOW! rancangan ini boleh di tonton menerusi rangkaian seperti TV3, ntv7, 8TV, TV9 dan juga portal tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 3 Jan 2020
Hiburan Mon, 3 Dec 2018

#mentor7: ‘Rezeki Setakat Sini Saja’, Giliran Amal Ucap Selamat Tinggal

Abang Hafiz juga memaklumkan dia akan membantu kami (Amal dan Azmirul) dari segi publisiti. Semoga Amal terus sukses dalam karier nyanyian!

Hiburan Fri, 28 Feb 2020

[FOTO] Tahniah! Tasha Shilla Sah Bergelar Isteri Kepada Atiq Idris

Manisnya Tasha Shilla bertudung. Tahniah buat Tasha dan Atiq!

LIFESTYLE Wed, 19 Dec 2018
LIFESTYLE Sun, 25 Mar 2018

5 Sebab Kenapa Perlu Makan Strawberry

Tengok sahaja buahnya yang kecil tetapi banyak sungguh khasiatnya

Hiburan Fri, 13 Jul 2018

Pelakon kena kreatif! – Syukri Yahaya

Syukri Yahaya berpendapat pelakon mestilah bertindak kreatif dalam watak yang dilakonkan walaupun mempunyai skrip dan jalan cerita yang hampir sama…..

Events Wed, 29 May 2019

Pelbagai Tip WOW Sempena Raya Ini!

Jangan lepaskan peluang untuk nikmati tip dan tawaran istimewa dari CJ WOW SHOP ya!

Hiburan Wed, 2 May 2018

Sajat Banyak Drama Dalam…?

Dalam episod yang lepas, beliau bukan sahaja takut ketika berdepan dengan para wartawan tetapi, beliau juga mengakui bahawa dirinya itu sedikit blur tentang sidang media yang bakal berlangsung ini

| Live TV