Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
LIFESTYLE By: SGMS Faida September 6, 2018 @ 1:20pm

Lepas Nasi Lemak, Kondom Perisa Teh Tarik Pula Di Pasaran?

Whoah…Selepas perisa durian dan nasi lemak, pengeluar kondom One melancarkan sebuah lagi perisa terbaru! 

Kondom perisa teh tarik edisi terhad, Super Sensitive Teh Tarik Kurang Manis ini dikatakan bakal menarik minat rakyat Malaysia.

Bukan apa, teh tarik kan antara minuman kegemaran ramai, betuk tak?

Produk terbaru ini dibungkus dalam tiga paket dengan rekaan bungkusan super kreatif. Dijual pada harga RM 8.40 sahaja, kondom perisa teh tarik ini juga sudah mula jadi bualan di media sosial. 

Lepas ini agak-agaknya perisa apa pula yang akan dikeluarkan oleh jenama ini? Apapun, korang memang kreatif! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 15 Nov 2018

Anuar Zain Teringin Nak Kurus?

Siapa kat sini minat abang Nuar kita, jangan lupa tunggu lagu terbaru daripada beliau okay

Fab Foodies! Mon, 25 Feb 2019

「3种食物」舍不得丢?当心省出「癌症」来

预防胜于治疗,专家提醒「3种食物」千万不能舍不得丢掉,否则可能省出「癌症」来!

Hiburan Thu, 28 Nov 2019

Ada Apa Dengan The Weeknd Dan Selena Gomez?

Wow, buat lagu tentang ex girlfriend. Masih belum move on ke?

Hiburan Mon, 15 Oct 2018

Muzik Video Zizan Razak Antara Yang Paling Trending!

Tak hairan lah kenapa muzik video ni trending!

Hiburan Wed, 14 Aug 2019
Hiburan Tue, 17 Dec 2019

Elly Mazlein, Azlan Selamat Bertunang

Alhamdulillah, selamat bertunang Kak Lina Pom Pom!

Hiburan Sat, 11 May 2019

Hasrat Miliki Anak Kembar Tak Kesampaian, Isteri Aliff Syukri Reda…

Semoga segala urusan melahirkan anak dipermudahkan… Insha Allah ada rezeki lain menanti.

Hiburan Sat, 8 Jun 2019

Sarung Tudung Nampak Leher, Sissy Iman Kecewa Diselar Netizen

Nak tegur, kenalah tahu adab. Tak gitu?

Hiburan Mon, 11 Nov 2019

Tujuh Tahun Hilang…Cinta Laura Keihl Rai Kepulangan Dengan ‘Vida’

Masih ingat lagu Oh Baby nyanyian Cinta Laura dulu?

Hiburan Sun, 17 Mar 2019

10,000 Penonton Penuhi Axiata Arena Bukti Siti Nurhaliza Belum Hilang ‘Bisa’

Konsert Datuk Seri Siti Nurhaliza On Tour yang berlangsung malam tadi menyaksikan hampir 10,000 peminat membanjiri ruangan tempat duduk stadium Axiata Arena Bukit Jalil. Penyanyi nombor satu negara itu turut menyanyikan lebih 30 buah lagu […]

| Live TV