LIFESTYLE By: Salma Syahbuddin December 28, 2019 @ 10:00am

Tak Tahu Nak Bagi Hadiah Apa Musim Cuti Ni? Dapatkan Barangan HUAWEI Dengan Pelan Serendah RM22.13 Sehari!

Agaknya, bagaimanakah kita menghabiskan masa dan pekerjaan hari ini? Menghadapi beberapa cabaran dalam kehidupan adalah perkara biasa sama seperti pelan HUAWEI Travel Combination 2020.

Dengan pakej ini, pastinya perjalanan percutian anda bebas tekanan dan anda juga tidak perlu risau tentang Splurging kerana pakej istimewa ini hanya RM22.13 sehari!

Terdapat pelbagai pilihan tawaran hebat dari HUAWEI!

HUAWEI Mate30 Pro

Dengan siri HUAWEI Mate30 Pro, pastinya perjalanan korang akan berjalan dengan lancar dengan Connectivity On The Go.

Dilengkapi dengan prestasi hebat pada Kirin 990, dan 40MP Supersensing camera, 40MP Cine camera, camera 8MP Telephoto, 3D Depth Sensing camera, dan HUAWEI SuperCharge, korang tidak perlu risau lagi kerana korang tidak akan ketinggalan merakam momen manis sepanjang perjalanan  nanti.

Opss! HUAWEI Mate30 Pro juga mempunyai kamera dwi pertama di dunia. Hebat bukan?

 
 
HUAWEI WATCH GT 2
 
Dengan HUAWEI Watch GT2, maklumat atau mesej penting korang tidak akan hilang dan lebih mudah dengan penggunaan Mate30 Pro. 
 
HUAWEI Watch GT2 berupaya memantau tahap kesihatan dan kadar kesihatan jantung korang dengan lebih mudah, telefon pintar ini mampu menguruskan kesihatan anda dengan lebih baik. 
 
Selain itu, ia juga mampu membuat dan menjawab panggilan tidak kira dimana jua korang berada tanpa perlu membawa telefon pintar keluar. Dan, korang juga boleh memainkan playlist lagu-lagu korang hanya dengan HUAWEI Watch GT2. Hebat!
 

FreeBuds 3

Dapatkan bunyi Surround dan pengalaman panggilan muzik yang mendalam di samping pengurangan bunyi pintar yang unik supaya korang dapat menikmati muzik kegemaran korang.

Dengan reka bentuk yang ringkas dibahagian telinga, FreeBuds 3 sangat selesa untuk dipakai tidak kira dimana jua.

HUAWEI FreeBuds 3 juga adalah berdasarkan algoritma pemilihan Bluetooth generasi baharu yang dinamik. Disamping berupaya sebagai Pembatal Bunyi Aktif  dan boleh menyesuaikan tahap pembatalan bunyi. Ianya juga membolehkan korang merasai pengalaman bunyi audio yang lancar.

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear

Sesuatu yang bergaya dan lebih trendy! 

Dengan HUAWEI X Gentle Monster Eyewear, korang boleh menghargai setiap imaginasi dalam keadaan yang berbeza dari Optical kepada Sunglasess yang lebih stylo.

Dengan speaker yang tersembunyi, kejelasan audio yang  mengagumkan masih dapat dirasai. Opss! Korang juga bolej membuat panggilan dengan HUAWEI X Gentle Monster Eyewear tau!

Jom kita dengar pendapat artis kita mengenai kehebatan HUAWEI X Gentle Monster Eyewear ni!

 
MediaPad M6
 
Dengan sistem keseluruhan Cip terkuat HUAWEI Kirin 980, dan Skrin 2K dan GPU Turbo 3.0  akan membawa prestasi dan pengalaman yang hebat buat penggunanya.
 
Install empat saluran yang baru direka dan sistem empat pembesar suara yang padat dengan Dolby Atmos dan Dolby Vision. Ditambah dengan kualiti profesional Harman Kardon menjadikan MediaPad M6 antara yang terbaik dari HUAWEI.
 

Tunggu apa lagi! Dapatkan HUAWEI  Travel Combo sekarang! Ianya sangat sesuai untuk gaya hidup yang lebih canggih. Dan, tawaran pakej juga boleh dibeli secara berasingan.

Kini korang juga boleh nikmati kehidupan dengan lebih mudah dan cepat dengan HUAWEI  Smart Life serendah RM8.97 sehari.

Dengan plan ansuran ini, rakyat Malaysia pastinya mampu untuk memiliki mana-mana produk HUAWEI!

Untuk dapatkan plan ini, korang bolehlah layari https://huaweitogether2020.3ex.com.my/

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 8 Nov 2019

Pesan Yung Raja Dalam ‘Mad Blessings’

“Stay Blessed” telah menjadi satu cogan kata media sosial yang lapuk seketika tapi kini, Yung Raja, telah menghidupkan mantera yang memberi erti bersyukur dan dirahmati.

Hiburan Fri, 26 Apr 2019

Elfira Loy Kolaborasi Dengan Mc Vogue Keluarkan Koleksi Baju Raya

MC Vogue kini menjadi jenama tempatan yang pantas mencuri perhatian di seluruh negara dengan lebih 20 cawangan. Malah nama MC itu sendiri sebenarnya merupakan akronim kepada Muslimah Collection dan diusahakan oleh pasangan suami isteri Teff […]

Hiburan Fri, 13 Dec 2019
Hiburan Tue, 30 Apr 2019

Tersentuh Lihat Pengorbanan Sahabat, Noh Salleh Tulis Lirik ‘Debu Bercahaya’

Noh merancang untuk mengeluarkan lima buah lagu tahun ini. 

Hiburan Thu, 5 Jul 2018

Panas! Perang Safiey Illias Dan Nur Sajat Makin Menggila

Makin panas nampaknya perang antara Safiey Ilias dan Nur Sajat ni kan?walaubagaimana pun, rata-rata netizen terhibur dengan gelagat mereka namun ada yang berpendapat tindakan mereka itu seakan-akan mahu meraih publisiti murahan.

Hiburan Sun, 22 Apr 2018

Kugiran Masdo Pergi London?

Kugiran Masdo nyata mengakui cukup teruja apabila diberikan peluang untuk merakamkan single terbaru mereka di sana pada Ogos depan. Mereka memberitahu menerima tawaran berkenaan daripada Kumpulan, The Bootleg Beatles

LIFESTYLE Mon, 30 Apr 2018

Planning a Holiday Soon? Here’s 16 Hot Destinations to Check Out

You can check out these places as inspirations for your next travel plans.

Automobile Mon, 20 Nov 2017

MALAYSIANS ARE GENUINELY IN LOVE WITH THE NEW PERODUA MYVI, HERE’S WHY

Now, it seems like the 2018 version will come with even more brand new high tech features, taking this all-time favourite car to a whole new level. Here’s a walkthrough on the latest additions to the Myvi.

Hiburan Mon, 23 Sep 2019

“You All Takkan Percaya What Happened’- Aishah Kongsi Cerita Belakang Pentas ABPBH32

Rata-rata peminat Aishah memuji kemerduan suara penyanyi lagenda ini. Masih mantap beb! 

Hiburan Thu, 22 Mar 2018

Wanna One Members Bow Heads and Apologise For Controversial Broadcast

South Korea’s top boy group, Wanna One was involved in a live controversial broadcast, and now they express apologies to all fans and netizens.

| Live TV