Featured By: Salma Syahbuddin September 10, 2021 @ 7:30pm

Saling Berbalas Mesej Hentaman, Netizen Mohon Caprice & Sharnaaz Ahmad ‘Settle’ Cara Elok

Pelakon sensasi, Sharnaaz Ahmad dilihat saling berbalas mesej ‘hentaman’ bersama penyanyi rap, Caprice di laman Instagram milik mereka hari ini.

Perkara itu dikongsi kedua-dua selebriti ini menerusi hantaran yang dimuat naik dilaman sosial mereka.

Isu ini dikatakan tercetus selepas sesi live Sharnaaz bersama pelakon, Shukri Yahaya yang dilihat menyindir Caprice yang pada ketika itu sedang berada di Jordan.

Justeru itu, Caprice memuat naik semula video berkenaan di akaun Instagram miliknya sambil menyelitkan babak Sharnaaz ketika membintangi siri drama Suamiku Encik Sotong sebelum menyekat pelakon itu menerusi aplikasi WhatsApp miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

 

Tidak terhenti begitu sahaja, Sharnaaz tampil membuat hantaran menerusi Instagram Story miliknya memaklumkan lokasi terkini beliau sambil melabel Caprice sebagai seorang ‘penakut’

“Sudah hantar location.  Marilah sayang jempuut makan tengah hari lauk sotong ada ni.

“Petik nama orang tapi block orang. Lu memang penakut lah… Konon bawak panji Islam, jarum pun nangis pegang tangan orang. Belum kena gegar lagi,” tulisnya.

Tidak lama selepas Sharnaaz memuat naik hantaran tersebut, Caprice dilihat membalas kenyataan ruangan Instagram Story miliknya pula.

“Dia kutuk orang tak apa, tapi bila dia melenting bagai nak rak…”

Selain itu, Caprice menerusi hantaran terkininya dilihat sempat memuat naik mesej peribadi seorang pengguna media sosial yang identitinya dirahsiakan memaklumkan perangai sebenar Sharnaaz yang dilihat suka mengutuk penyanyi itu bersama rakan-rakannya menerusi sesi ‘live’.

“Lebih baik diam dan settle cara elok…”

Melihat perkara ini seringkali terjadi, netizen berharap agar kedua-dua selebriti berkenaan menyelesaikan perkara tersebut dengan baik.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 1 Aug 2018

他为全球3亿个没鞋穿的儿童设计了「会长大的鞋子」

相信大家应该都拥有超过一双的鞋子,但是你知道全世界还有将近3亿个儿童没有鞋穿吗?

Hiburan Fri, 23 Nov 2018

Anuar Zain Jadikan Neelofa Contoh Terbaik

Lofa pantas dijadikan panduan bagi menangani netizen mulut bawang

Hiburan Mon, 22 Apr 2019

‘ Saya Akan Bincang Dengan Pihak Bekas Isteri’- PU Abu Minta Maaf

Saya akan berbincang dengan pihak bekas isteri saya untuk hal yang selanjutnya. Doakan semuanya dipermudahkan dan dapat diselesaikan dengan cara baik.

Trending Fri, 8 Jan 2021
Trending Wed, 17 Oct 2018

Macam Tak Percaya, Siaran Youtube Down!

Youtube server down? Macam tak percaya je

Featured Fri, 3 Apr 2020

Salsabila jual aneka kuih tradisional Melayu di Belanda

Anak jati Pontian sedia khidmat makanan halal

Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Gurauan Faezah Elai Tidak Kena, Ini Komen Pedas Fazura

Fazura Marah dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh Faezah Elai yang dianggap sebagai tidak sopan. kenapa ni?

Events Thu, 16 Apr 2020

| Live TV