Featured By: Salma Syahbuddin September 10, 2021 @ 7:30pm

Saling Berbalas Mesej Hentaman, Netizen Mohon Caprice & Sharnaaz Ahmad ‘Settle’ Cara Elok

Pelakon sensasi, Sharnaaz Ahmad dilihat saling berbalas mesej ‘hentaman’ bersama penyanyi rap, Caprice di laman Instagram milik mereka hari ini.

Perkara itu dikongsi kedua-dua selebriti ini menerusi hantaran yang dimuat naik dilaman sosial mereka.

Isu ini dikatakan tercetus selepas sesi live Sharnaaz bersama pelakon, Shukri Yahaya yang dilihat menyindir Caprice yang pada ketika itu sedang berada di Jordan.

Justeru itu, Caprice memuat naik semula video berkenaan di akaun Instagram miliknya sambil menyelitkan babak Sharnaaz ketika membintangi siri drama Suamiku Encik Sotong sebelum menyekat pelakon itu menerusi aplikasi WhatsApp miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

 

Tidak terhenti begitu sahaja, Sharnaaz tampil membuat hantaran menerusi Instagram Story miliknya memaklumkan lokasi terkini beliau sambil melabel Caprice sebagai seorang ‘penakut’

“Sudah hantar location.  Marilah sayang jempuut makan tengah hari lauk sotong ada ni.

“Petik nama orang tapi block orang. Lu memang penakut lah… Konon bawak panji Islam, jarum pun nangis pegang tangan orang. Belum kena gegar lagi,” tulisnya.

Tidak lama selepas Sharnaaz memuat naik hantaran tersebut, Caprice dilihat membalas kenyataan ruangan Instagram Story miliknya pula.

“Dia kutuk orang tak apa, tapi bila dia melenting bagai nak rak…”

Selain itu, Caprice menerusi hantaran terkininya dilihat sempat memuat naik mesej peribadi seorang pengguna media sosial yang identitinya dirahsiakan memaklumkan perangai sebenar Sharnaaz yang dilihat suka mengutuk penyanyi itu bersama rakan-rakannya menerusi sesi ‘live’.

“Lebih baik diam dan settle cara elok…”

Melihat perkara ini seringkali terjadi, netizen berharap agar kedua-dua selebriti berkenaan menyelesaikan perkara tersebut dengan baik.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 27 Apr 2018

Sakit Kepala? Urut Badan Anda Di 11 Bahagian Ini Untuk Merawatinya

Sakit kepala? Tak payah telan pil, tak payah gosok minyak, tak payah hentak kepala.

Events Fri, 20 Sep 2019

光良任霹雳旅游大使!计划在当地开演唱会和拍MV

出生自马来西亚怡保的国宝级歌手光良被委任为期两年的「霹雳旅游大使」推广当地旅游,为自己的家乡尽一份力。

Trending Mon, 12 Jul 2021

Tampil Dengan Single ’Aku Budak Boy’, Neon Band Band Tumpang Populariti Lagu ’Aku Budak Girl’?

Lagu ‘Aku Budak Girl’ daripada bintang Tik Tok, Suekhaizhar telah menjadi antara lagu paling popular tahun ini dengan pencapaian video #1 paling trending di YouTube untuk satu tempoh yang panjang dan jumlah tontonan video lirik […]

#LaguXTRA Thu, 27 Apr 2023
Hiburan Tue, 19 Dec 2017

NURFARAHIN JAMSARI: “I NEVER SAID NO TO MY BOSS”

Learn from the legendary TV host on how to be better at your job.

Featured Wed, 12 Apr 2023